• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים דמויות נשגבים קלילות

PeskyTiger אמר/ה:
דבר אחד שמציק לי הוא שכל הדמויות שהוצגו בפורום נורא רציניות.
ככה אתם משחקים, בלי שום טיפת הומור עצמי? לא חושב שהייתי שורד בכזה משחק :)

לא מדובר בדמויות רציניות אלה בשאיפה לדמויות עגולות.
בנוסף - הבריאה היא מקום שאיננו פשוט בכלל. יש המון סבל, כאב וחוסר אונים. לפני הנשימה שניה הדמויות היו בנות תמותה רגילות, שסיפור חייהם העניק להם את את הזכות לברכתו של השמש הבלתי מנוצח.

אשמח אם תפרסם בהזדמנות דמות בעלת הומור עצמי.

כאן בדיוק הבעיה. הרקעים שלנו בחברה נוטים להיות מחופפים, בדיוק בגלל הסיבה הזו.
אנחנו בדרך כלל מסתפקים בקונספט, ופשוט מאלתרים משם, ואני בהיות "המנחה הנצחי", אפילו יותר מחפף מזה.
הרקעים שאתם מביאים הרבה יותר עמוקים ומושקעים ממה שמישהו מאיתנו עשה אי פעם.

דוגמאות להומור עצמי?
1. לאחת מהדמויות (דמדומים) יש שם בן שמונה מילים, ומידי פעם הוא מוסיף עוד אחת.
2. פעם אחת, כששאלו אותו מה הוא, הוא התחיל לתת את *כל* התארים של הדמדומים מהספר...
וסיים ב : i am... the unclean.
3. הדמויות (זנית , דמדומים , ולילה) מכנים אחד את השני בהתאמה lying bastard, arrogant prick , crazy bitch.
4. כמו כן, הדמדומים כשם "חיבה" קורא לזנית worm tongue.
5. דמות של דם דרקון מאספקט ה "אש" מחק בדף דמות את כשרון ה larceny, והחליף אותו ב
arsony.
ועוד דברים בסגנון.

אנחנו אוהבים את זה, זה מוסיף צבע למשחק והופך אותו ליותר קרוב לאנימה לדעתי.

אני מבין שזה כנראה לא הטעם שלכם, ואני בשום מקרה לא רומז אפילו שזה יותר או פחות טוב,
רק אומר שאני כנראה לא הייתי מסוגל לשחק בלי זה.

עכשיו כשאני חושב על זה, גם משחק הפורום גם הוא היה מאוד רציני... מי שיחק שם?

אנחנו פשוט מנסים לסדר את הבריאה, יש המון זוועות והמון בעיות והמון מחשבים (אה, סליחה, רוחות שומרות) מטורפים שיש להתמודד איתן.

אבל עדיין אני חושב שעכברוש וסנונית מוסיפים המון צבע והומור למשחק :)

הומור הוא דבר מוגדר. יחי המחשב! אם אתה מעל לסיווג צהוב תוכל להשיג עלונים בנושא בכל מסוף!

ומהכלל אל הפרט, אנחנו בדרך לכבוש את הבריאה (או לפחות ככה אנחנו מאמינים), לכל דמויות יש את ההומור שלה:
אוכל אבק לחש במבוכה לדלת "היפתחי". דבר לא קרה.
סנונית התעקשה להחליף תחתונים אחרי ארבע ימי מסע.
נמר הדרום התלונן על כך שעדין יש לו צילצולים באוזניים מהנגינה (אותה מנגינה במשך כ10 ימים).
אגנון התלונן שאיבד ממשקלו, לאחר שראה שכרסו הצתמקה.
ננסק התיז עלינו מים עקב פיצוץ בצינורות (משכן מלחמה 5).
ושומר המשכן (שנועד לשרת סולארים), אמר כי הוא לעולם לא יאפשר לנו לצאת ממנה.

הומור הוא דבר יחסי ומה שהצחיק אותי אז, מעלה בי חיוך עכשיו.

אולי יש משהו בכך שהדמויות שלנו רציניות מאוד בכל הנוגע לעצמן. אני לא רואה איך אגנון יקבל בברכה משפט כמו "מוצץ חלילים" כאשר הנגינה היא אומנות חייו...

נוקס אמר/ה:
אולי יש משהו בכך שהדמויות שלנו רציניות מאוד בכל הנוגע לעצמן.

כן, לזה בדיוק אני מתכוון. מה עם קצת אבסורד? בס"כ מדובר על חברה עם חרבות בגודל גלשן גלים. :)

איך תתקבל במשחק שלכם דמות שמתנהגת "מוזר" ולא ברצינות?

אני, בכל אופן, ממש לא מרגיש שאנחנו כבדים. כן, הדמויות שלנו לא קומיות באופן מכוון, נלעגות או קונדסיות, אבל יש רגעים משעשעים במשחק ובאופ. מעבר לזה, אנחנו משחקים בהרבה קבוצות ובכל קבוצה יש את השטיקים שלה - שד פרוע היה סוג של נארוטו צעקן וחמור קופץ בראש. אלון אפור היה אוכל שורשים דוחים במיוחד. עורב לבן היה כותב שירה גרועה במידה נשגבת ממש, ועכברוש לשבועיים היה מאוד מצחיק כשהוא עומד בפתח המאנסה בנקסוס ומבקש מההמון הנזעם ללכת הביתה- אולי כמו נמר הדרום כשהציע להישאר בכפר המזרחי ו"לסייע" לראש העיר לנהל את העיירה. אני לא רואה בבניית דמות עם אספקטים קומיים מטרה בפני עצמה - בדיוק כפי שאני לא חושב שחייב להיות בה משהו טרגי או זיכרון של חווית ילדות מכוננת. בונים דמויות, ובמהלך המשחק יש זמן לכל העליות והמורדות של החיים האנושיים. אלה החיים האנושיים שמצחיקים, בסופו של דבר.

אם עכברוש יקרא חמישהו מוצץ חלילים הוא יתעורר יום אחד בתור קסילופון

כמו שחברי ציינו קודם הדמויות שלנו עגולות, בעלות נפח אופי ומרגישות אמיתיות
אבל זה לא מפריע להתרחשויות בעולם להיות מצחיקות
שקיעה אדומה מאחורי הר הנשגב הארצי מהמסדר הטהור
אחי שהיו הורגים אנת'מה הוא היה מבקש מכולם להחזיק ידיים וקורא את סוטרת 219 התפילות וכולם היו משתגעים ורוצים לרצוח את הפאנאט הדתי הזה..

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה