OMRI2423 אמר/ה:
אשראלדון,תראה יש מקומות בעולם שאין מים בברז בין שעה x לשעה y , אולי בגלל זה קוראים להם מדינות עולם שלישי?
כיוון שלממשלה כנראה יש דברים "יותר חשובים" אבל בכל זאת היא לא רוצה לקבור את עצמה,אז במקום לעשות הגבלה שכזאת
פשוט דופקים את האזרחים עם קנסות,אם הממשלה לא מסוגלת להיות אחראית למינימום שבמינימום,שזה מים בברז,
למה לעזזל צריך אותה?כדי שיהיה מי שיקבע קנסות??
בקיצור זה לא עניין של זמן ולא נעליים,הרי כולנו יודעים שכשהממשלה רוצה הממשלה עושה,
וכשהממשלה רוצה להתחמק היא עושה תוכנית "שתסתיים" בתקציב של הממשלה הבאה
היטל בצורת זה לא בסדר,זאת התנארות זולה מאחריות
א. תקן שגיאות כתיב בבקשה, העיניים שלי יוצאות החוצה מחוריהן. ני חוסב שני נסכתי לצמי תרגל מרוב כאס!
ב. זה אשר
דלון. ועד שלא תראה מישהו אחר שמשתמש בשם הזה, אתה תפסיק.
ג. הגבלה. תגיד לי, השתגעת? אתה רוצה שיהיו שעות בלי מים? שנהפוך לאפריקה מס' 2? אתה בסדר?! אוי ואבוי. אוי. אוי גרגור.
אוי אבא של גרגור. המצב הוא כזה: אין מים. למה? יש אלף ואחת סיבות - הממשלה, אתה, אני, גום (משק פרטי), גום (משק חקלאי), גום (גם וגם), האכולוסיה בסה"כ, המדינות האחרות, הח"כים לשעבר, הארגונים הירוקים, החלקאים, כולם. מה עושים, אתה יודע? רוצים להקים מפעלי התפלה באילת. למה עוצרים את זה? תנחש. הארגונים הירוקים - עד שהממשלה התחילה לעבוד, הארגונים הירוקים הגישו ערעורים ותביעות, והח"כים החלו להתקמצן ולהתעצל שוב, והכל נתקע עד עכשיו. הארגונים הירוקים צודקים. החיות, הים, הזיהום, אבל מי יותר חשוב - אני או הדגיגון שבים? אז מה האנשים הנמרצים בממשלה יכולים לעשות חוץ מלהיות יפניים ולהתאבד? להטיל קנסות כלליים על כולם. זה הכי הוגן כלפי העניים, שבין כה וכה לא משתמשים בהרבה מים, זה הכי פחות רצחני כלפינו, משום שלפחות יהיו לנו מים בברז, גם אם נשלם עליהם יותר, וזה הוגן כלפי הירוקים, שיירגעו קצת, למען השם. פרט לכך - הם עשו כל שביכולתם לעשות, ומעבר לכך ידרוש משהו שהח"כים לא שמעו עליו - מרץ [לא התנועה]. בקיצור, אני אומר שזה בסדר גמור, ואם זה יגרום לאלף ילדים קטנים וטיפשים להפסיק לירות ברובי המים שלהם ולאלף זקנים רטנוניים להפסיק לפתוח את הצינור על האוטו בכל יום, זה יהיה טוב.
ד. ואתה שוב מדבר שטויות [כבר היו כמה תקדימים]. הממשלה לא מנסה להתחמק. אתה מדבר על הממשלה כעל בחור גדול ושמן. זה לא נכון.
חלק מהממשלה מנסה להתחמק, אבל חלק אחר
לא. וכשאתה מדבר על כולם בהכללה, זה אומר שאתה לא שם לב לפרטים - מי יזם את היטל הבצורת, מי התנגד, מה קרה שם ואיך בדיוק כל אחד מהצדדים מתנהג כלפיך. אם אתה סתם יושב וזורק "הממשלה דפוקה", זה קצת בעייתי.