אלה החיים האמיתיים? קשה לי שלא לרחם על הכותב.יובל בירב אמר/ה:מה עדיף? לחיות חיים "אמיתיים" של לימודים משעממים, עבודה מונוטונית ורביצה מול הטלוויזיה בערב? אפשר לחשוב שהעולם האמיתי הוא כזו מציאה גדולה...
אם החיים האמיתיים כל כך מעניינים, למה אנחנו מרגישים את הצורך לחפש ריגושים במקומות כל כך רבים. קולנוע, משחקי מחשב, ספרות וכמובן משחקי תפקידים?Ogmios אמר/ה:לצעוק בהתלהבות? אין לי שום כוונה כזו.
בביקורת אני לא אטריח את עצמי יותר, כיוון שאתה ככל הנראה לא מעוניין לקבל ביקרות מנקודת מבט שאיננה "גיימרית", ואני לא מגדיר את עצמי או רואה את עצמי ככזה.
התייחסות לנקודה? קשה, כיוון שהכותב בעצמו מתקשה לייצר נקודה. וכשהוא סופסוף מצליח בכך, הוא מייצר נקודה שנדרשתי לה פעמים רבות כל כך בעבר שבאמת אין לי את הכח להטריח את האצבעות שלי שוב באותה התשובה.
כן, משחקי תפקידים יכולים להיות נתיב מצויין לאסקפיזם של העוסקים בהם. וכן, כנראה שיש בהם פאן ממכר, בדיוק כמו בסמים קשים, סמים קלים, אלכוהול, טבק, סקס, קפה, שוקולד, כדורגל, שופינג, מריטת שערות, וצפייה בקומדיות מצבים סוג ג'.
קשה לי להיות מוטרד מכך. החיים האמיתיים כ"כ מעניינים, למה שמישהו ירצה לברוח מהם?
Atkinson אמר/ה:אם החיים האמיתיים כל כך מעניינים, למה אנחנו מרגישים את הצורך לחפש ריגושים במקומות כל כך רבים. קולנוע, משחקי מחשב, ספרות וכמובן משחקי תפקידים?Ogmios אמר/ה:לצעוק בהתלהבות? אין לי שום כוונה כזו.
בביקורת אני לא אטריח את עצמי יותר, כיוון שאתה ככל הנראה לא מעוניין לקבל ביקרות מנקודת מבט שאיננה "גיימרית", ואני לא מגדיר את עצמי או רואה את עצמי ככזה.
התייחסות לנקודה? קשה, כיוון שהכותב בעצמו מתקשה לייצר נקודה. וכשהוא סופסוף מצליח בכך, הוא מייצר נקודה שנדרשתי לה פעמים רבות כל כך בעבר שבאמת אין לי את הכח להטריח את האצבעות שלי שוב באותה התשובה.
כן, משחקי תפקידים יכולים להיות נתיב מצויין לאסקפיזם של העוסקים בהם. וכן, כנראה שיש בהם פאן ממכר, בדיוק כמו בסמים קשים, סמים קלים, אלכוהול, טבק, סקס, קפה, שוקולד, כדורגל, שופינג, מריטת שערות, וצפייה בקומדיות מצבים סוג ג'.
מה הם משחקי תפקידים אם לא העלאת רף האדרנלין ביצירת תרחישים שאינם מתאפשרים בחיים האמיתיים שלנו?
demon hunter אמר/ה:Atkinson אמר/ה:אם החיים האמיתיים כל כך מעניינים, למה אנחנו מרגישים את הצורך לחפש ריגושים במקומות כל כך רבים. קולנוע, משחקי מחשב, ספרות וכמובן משחקי תפקידים?Ogmios אמר/ה:לצעוק בהתלהבות? אין לי שום כוונה כזו.
מה הם משחקי תפקידים אם לא העלאת רף האדרנלין ביצירת תרחישים שאינם מתאפשרים בחיים האמיתיים שלנו?
שמעת פעם על משחקי MMORPG?