• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דיאבלו

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא אסף
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
בקשר לברברי רמה 65 של רן: אני התחלתי אותו ועשיתי אותו מעולה, מה שגרם לרן להתחנן לשחק בו, מה שגרם לעובדה שכמעט ורק הוא שיחק ובסוף יתא ברברי קטלני בטירוף, נשארנו בעולם ה1 עד רמה 30 כי לא ידענו איך לעבור עולם. יצא שמצאנו המון חפצים זהובים מעולים במיוחד לפני שהגענו לעולם ה3. עברנו את העולם החמישי בלי בעיה והמחשב חטף וירוס והלך על הברברי...

אור-ניומן אמר/ה:
בקשר לברברי רמה 65 של רן: אני התחלתי אותו ועשיתי אותו מעולה, מה שגרם לרן להתחנן לשחק בו, מה שגרם לעובדה שכמעט ורק הוא שיחק ובסוף יתא ברברי קטלני בטירוף, נשארנו בעולם ה1 עד רמה 30 כי לא ידענו איך לעבור עולם. יצא שמצאנו המון חפצים זהובים מעולים במיוחד לפני שהגענו לעולם ה3. עברנו את העולם החמישי בלי בעיה והמחשב חטף וירוס והלך על הברברי...

מרמה שלוש שנינו התחלנו לשחק בוא - מרמה חמש-עשרה רק אני פיתחתי אותו.

גמרתי את עולם חמישי עם הפלאדין...
Baal's Minions מעולם לא היו קלים כל כך...! אבל עדיין הביאו טונות של נסיון! :twisted:
(טוב למה ציפיתי עם שריון 947 הגנה, +20% לחיים ולמנה, +2-3 נזק...
וקמע נחמד (זהוב) של +50 רסיסט להכל, +10 לכל הנתונים!!!)

קמע חביב.
אתה צריך מרה (או שזה זה?) זה הקמע הכי טוב במשחק בתרגום חופיש הוא נקרא ה "קלידוסקופ של מרה" אם ככה קוראים לזה לא זוכר.

סולם זה סוג של בטל נט קצת קשה יותר שהחפצים קצת נדירים יותר ולא לכולם יש הכל (נראה לי שאין שמה בוטים) אבל יש שמה עוד כל מיני יוניקם ממש ממש חזקים.

לא מבין מה הקטע בלהשתמש בדמויות מהתוספות הלא רשמיות או מבטל-נט, אני ורן חשבנו להתקין את התוסופת הלא רשמיות ולהעביר אותם אבל הגענו למסקנה שזה מטומטם מדי! הקטע בדיאבלו זה להכין לבד את הדמות! לא שאיזה מישהו מאירופה ימכור לך אותה!
בקשר לפלדין: תחזקו את הholy fire דבר קטלני בטירוף: נותן לך תוספים למכת אש, כל מי שבמרחק מסוים ממך נפגע(עולה כל רמה)וזה לא לוקח מנה! יש גם דבר דומה של קרח וחשמל
שווה לנסות בטירוף כי יוצא לך פאלדין רמה 15 בעולם השני שמכסח את הצורה לכולם... :roll:

מישהו עשה פעם נקרומנסר? הרמה הכי גבוה שבה עשיתי נקרומנסר הי 18 והיה לי גולם דם!
בכלל, הזימונים של הנקרומנסר הם מעולים ושמעתי שמישהו עשה שלד אחד ואחר כך הוא בחר כל הזמן את חיזוק השלד ויצא לו שלד אחד קטלני במיוחד.
גם אמזונה יכולה להיות טובה אבל היכולות שלה לא מי יודע מה...

יחי הפלדין הקטלן מכולם! שיחיה לעד ושיביס את כל האל-מתים אשר יהיו, ידעתם שיש לו כוח שמיועד לאל-מתים בלבד?

אור-ניומן אמר/ה:
בקשר לפלדין: תחזקו את הholy fire דבר קטלני בטירוף: נותן לך תוספים למכת אש, כל מי שבמרחק מסוים ממך נפגע(עולה כל רמה)וזה לא לוקח מנה! יש גם דבר דומה של קרח וחשמל
שווה לנסות בטירוף כי יוצא לך פאלדין רמה 15 בעולם השני שמכסח את הצורה לכולם... :roll:

עד אאורות מעולה ששווה להשקיע בהן הן MIGHT ( כל מכה שלך חזקה בעשרים אחוז נוספים על כל דרגה ) וTHORNS (כלמכה שאויב נותן לך הוא חוטף נזק, והרבה .

הילת קרח עם זה שאני מביא 5 מכות ברצף(zeal) ומיכיוון שיש לי נשק צהוב(לא זהוב-צהוב!)
שמעלה לי 6% חיים כל מכה וטבעת שמעלה לי עוד 5% חיים כל מכה ומעלה לי 1 מנה על כל הריגה, כל עוד אני מרביץ אני בלתי מנוצח!(מוהאהאהאה!) (עוד לא מתתי ואפילו לא הייתי צריך לברוח משום קרב{חוץ מפעם אחת שנגמרו לי השיקויים[יש לי חגורה 33 הגנה אבל יש בה רק 2 שורות] אז חזרתי לעיר לפני שסיימתי את הקרב אבל זה לא שעמדתי להפסיד או משהו כזה...})אוקצור הפלאדין ענק! :D

אני מקבל עם המתנקשת שלי כמעט כל רגע חפץ צהוב, יש לי 4 חפצים צהובים ברמה 12 וקניתי בהימורים chain mail צהוב ואני משתמש בשריון שיש לי בו ליול שעושה שאני יצטרך רק 31 בכוח ויש לי עוד ליול כזה! התיבה שלי מפוצצת בשיקויים סגולים, אבנים והchain mail שאני עדיין לו יכול להשתמש בו! מתנקשת קטלנית בטירוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מואואואואואואואואואואואואואההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמעט כל החפצים שיש עלי צהובים (ו-1 ירוק) {אני מנסה להשיג חפץ זהוב אם למישהו יש רעיונות איך...}, בכל-מקרה אח שלי נכנע עם הרוצחת בדרגה 25, עולם שלישי אבל אני סיימתי פעם אחת עם דרואיד ועכשיו אני הולך עד ל-ba'al ברמה hell!!! (ואפילו יצא לי חרוז!)

יש לי פאלדין עם שתי חפצים של hordrik ואני יודע מה החפץ ה3 שאני צריך!
מואואואואואואואואואואואואואואואואואההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה