• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דיאבלו

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא אסף
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
אני מסתדר עם ההחלפות בין דב להר געש ותתפלא אבל הדב לא כזה איטי ואל תדאג לא התכוונתי שתקח את העורבים אפילו ברמה ה-2 (אתה חייב את הראשונה בשביל הזאבים) וככל שתגדיל את אחד הזאבים מהירות הדב עולה(אם אינני טועה בקשר לזה, זה כתוב בפאטש שיש לי...) ובזמן שהאויביים מתעכבים עם הדב הם נשרפים ע"י ההר-געש וכמובן אם יש לך בעיה לבזבז כמויות של מנה איך אתה מצליח לשחק?!
בכל מקרה אם יש לך בעיה עם הדרואיד אתה יכול לקחת את הברברי או הרוצחת(שהם נשמעים כמו הדמויות שמתאימות לך לפי מה שאתה אומר...)אני לא מכריח אותך להשתמש בדרואיד...

מה רע בעורבים? ברמות גבוהות הם הדבר הכי יעיל שיש - להקה ענקית שמתה רק אחרי שהיא עושה מקסימום מכות, וגם יש סיכויים ממש טובים (ברמת הגבוהות...) שהאוייבים יתעוורו מכל מכה...
:twisted:

Lock^ אמר/ה:
וגם בזה... יש לי קסדה עם פווול הגנה (65) ומוסיפה 4 לדב שזה עדיף על 4 לעורב...

65 הגנה זה עלוב למדי - אני עוד לא סיימתי את המשחק (רק את הרמה הראשונה), וכבר השגתי כתר (קסדה בצורת כתר ששכחתי את שמה) יוניק שמביא 115 הגנה... :roll:

Lock^ אמר/ה:
בעולם האחרון אצל זואתי שאתה מציל והיא מביאה לך נשק???
דרך-הגב איזה דמות אתה??? :?:

לא - השגתי את זה מהגופה של דיאבלו.
הדמות המסויימת הזאת נמחקה (ברברי בדרגה 65), ואיתה דרואיד ברמה 43 בעל kris יוניק (תכנס באתר של בליזארד לחלק על הנשקים: יוניק: יוניק רגיל - פיגיונות, תוכל לראות את הסכין הזה שם - דבר קטלני בטירוף... :twisted: ).

HC ownz korean A55!

sent me portar or i pk u!!!
:lol:

בכל מקרה, HC ממש כיף, ברגע שעוברים לזה לא יכולים לחזור לSC - זה פשוט וקל מדי...

ובאמת לשחק לבד... אני בחיים לא הייתי מגיע לרמה כזאת גבוה לבד - כל כך משעמם...

HC זה מפגר...
מה הקטע להשקיע בדמות את כל כולך ואז לתת לה למות בלי אפשרות לחיות?!
בכל מקרה לדעתי אין בזה כיף... אולי זה אתגר... אלב זה גם מטומטם.

דמוסתנס אמר/ה:
HC זה מפגר...
מה הקטע להשקיע בדמות את כל כולך ואז לתת לה למות בלי אפשרות לחיות?!
בכל מקרה לדעתי אין בזה כיף... אולי זה אתגר... אלב זה גם מטומטם.

הקטע הוא למכור את הדמות, חברים שלי היה להם הכל (כשאני אומר הכל אני מדבר על 3 WINDFORCE 2 מהם UNID ועוד טונה GT, BALROG SKIN UNID וכו' וכו' וכו').
כל הקטע הוא שאתה לוקח דמות בHC עושה אם אנשים RUSH עד שהיא עולה לדרגה 70 בערך ואתה מחליף אותה אם אנשים על מה שבא לך WINDFORCE, ככה הוא השיג אחת מהם).
הייתי מתחיל עוד הפם לשחק אבל הלוותי את זה לחבר ואני לא זוכר את הטלפון שלו :lol: ...

בכל מקרה SORC הכי טובות הייתה לי אחת מעולה ואחת אפסית (כן היא הייתה ממש גרועה הNOVA שלה עשתה 1300 והברקים 2700...) אבל החארות מחקו לי את הטובה (חבר שלי שהשיג לי חפצים השתמש בה אם MAP HACK אז מחקו אותה, אבל הוא עשה לי אותה והביא לה את כל החפצים 2 אקו רינג וכו' אז לא היה אכפת לי).
גם אמזון מעולה, השאר יותר קשה לעשות אותם ממש טובים.

לטנגלווגד-ב-1.10 אי אפשר לעשות rush, לפחות לא יותר מדי, מכיוון שאתה צריך להיות רמה 20 בשביל לעבור את normal,רמה 40 ל-nm וכו'(למי שלא יודע למה-בגרסה החדשה חייבים להרוג את שלושת המשוגעים(The Ancient Ones) בשביל להרוג את baal, ואי אפשר להרוג את שלושת המשוגעים לפני הרמות שציינתי למעלה).
בקשר לאמזונה, היא באמת דמות נחמדה, כל עוד משתמשים בקשת (javazon טובה רק ל-mf בשלב הפרות, וגם זה לא כל כך...).
בקשר לזה ששאר הדמויות גרועות, אני לא מסכים.
ברברי גם טוב, במיוחד בלחימה של פנים מול פנים(ואחרי שאתה משחק שנתיים, אתה גם רואה ברברים עם קשתות,זורקי חניטות וכו'...) פלאדין גם- האזורים שלו טובים מאוד, הדרואיד משנה צורות מצויין, הנקרומנסר באמת זבל, ואצל המתנקשת, אם יודעים להשתמש בה, היא יכולה להיות מצויינת(אני אישית לא כל כך טוב איתה, אבל ראיתי מתנקשות ברמה 70 שהורגות ברברים ברמה 90...), וזהו.
וללוק- למה להכריח אותי? אני כן משתמש בדרואיד, אך אני טוען שהוא יותר טוב כמשנה צורות בלבד.

לא אמרתי גרועות.
פשוט צריך יותר חפצים ספציפיים בשביל להיות ממש טוב איתם (יענו כאלה שבאמת קורעים).
דרואיד ברמות מאו גבוהות חזק, אבל עדיין פחות מן שאר.
מתנקשת בסדר אבל לא ממש אוהב אותה.
ברברי אחלה.
ונקרומנסר חזק מאוד (ראיתי כאלה שיכולים פשוט לקרוע הכל.)
ואני לא ממש שיחקתי ב1.10 אבל עדיין זה לא ממש מפריע לעשות rush, נכון לא כמו פעם שתוך 5 שעות משחק אתה דרגה 60+ אבל עדיין.

מישהו יכול לשלוח לי שמירה של איזו דמות דרגה 90 או משהו כזה?
הורדתי היום פלאדין דרגה 48!
הוא לא דמות של התוספת אז אני עושה איתו את עולם חמישי עכשיו...
ניצחתי את דיאבלו וגמרתי 3 משימות מהעולם החמישי כבר והנסיון שלי...
לצערי...
עבר עשירית... :P
אבל הוא ממש ממש חזק! Ancient Armor עם 947 הגנה ו50 Resist להכל!!
זה כיף לראות דמויות חדשות ונשקים והכל...
מי רוצה לחלוק איתי את הדמות שלו? (מומלץ Assasin! :twisted: )

בוא אני אסביר לך.
יש מעין קוד כזה של השחקנים "הכבדים".
כלה דמויות נראות אותו דבר (בדיוק אותם סקילים אותם חפצים וכו').
זה נחשב דמות "מושלמת".
עכשיו יש כמה סגנונות של דמויות כאלה ויש גם כאלה לדרגות נמוכות וכו' (כמו פאלאדין דרגה 15 שמוריד 5000 במכה...)
עכשיו במקום פשוט להעלות את הדמות לרמה שלה אתה מבקש ממישהו שאתה מכיר מספיק טוב לבנות לך אותה עד דרגה x ואז אתה מביא לו את החפצים שהבטחת לו.
חבר שלי עשה את זה הרבה, הוא בנה דמות ב hc והגיע לרמה 46 כשהיה leg בשלב הפרות ושחטו לו אותה....

אני מעדיף לא להתעסק עם זה-זאת דרך מצויינת לאחרים לגנוב ממך...
אגב, רציתי לשתף אתכם בטכניקה חדשה בה אני משתמש:
ברמה 9, הפלאדין מקבל קסם הנקרא charge(אני חושב). עם הקסם הזה, הוא רץ במהירות גבוהה ונותן לו מכה. המכה מקבל +100% בשלב הראשון, ונעשית חזקה יותר כשבוחרים אותה עוד.
בנוסף, לפלאדין יש אזור שנקרא might. הקסם מוסיף 40% לנזק ברמה ראשונה, ועולה ב-10% כל פעם שבוחרים אותו.
הדבר השלישי זה קסם שנותן לו לרוץ מהר יותר.
כל פעם שבוחרים את קסם הריצה או את קסם הmight,ההסתערות מתחזקת ב20%.
כלומר, כל פעם שבוחרים את הmight מקבלים 30% לנזק(20% מההסתערות ו10% מהקסם עצמו). 30X20=600
אם בוחרים את הריצה 20 פעמים:20X20=400.
אני לא בטוח בכמה ההסתערות מעלה כל שלב, אבל זה בטוח הרבה.
יוצא שיש לך לפחות 1100% לנזק, שזה הרבה. הרבה מאוד.

תשמעו ראיתי את הפלאדין מהשמירה שאח שלי הוריד אני חוזר בי מכל מה שאמרתי הפלאדין ענק!!! ולדעתי עדיין לשנות צורות עם דרואיד זו לא האסטרטגיה חיות הרבה יותר טובות עם כמה שינויי צורה בסיסים... ודרך הגב עם הקסדה, למצוא קסדה עם כזה אפקט ועם 65 הגנה זה ממש טוב...(הקסדות שלו בדרך-כלל עם 20-30 הגנה ואפקט אדיר...)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה