• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דוקטור הו

ובכן
ריבר סונג ירתה בעצם בטלסקה ולא בדוקטור. היריה הייתה הורגת את הדקטור, אבל הטלסקה זה בעצם רובוט והוא רק "משחק אותה מת". בינתיים, הדוקטור והמפעילים של הטלסקה (שהיו בפנים במהלך כל הפרק האחרון של העונה - הטסלקה משנה צורה ולכן יכול לעשות הצגות כמו להצמיח זקן, להתגלח או לעשות מופע אור-קולי שדומה להתחדשות) יכלו להשתגר מהטסלקה ולחזור לבסיס האם שלהם, בזמן שהמלווים של הדוקטור הבעירו את הטסלקה על הסירה (הדוקטור רצה שישרפו את ה"גופה" כדי להשמיד את הטסלקה ולטשטש את העובדה שהרובוט "מת" במקומו)

אני רק ממש לאחרונה נכנסתי לקטע של דוקטור הו ואני משלים את הפער בימים אלה. עברתי מהר לסוף כי פחדתי שמשהו יהרוס לי. בכל מקרה זאת אחלה של תוכנית.

כן בהחלט קצת ביאסת עם הספויילר אבל אל אותי את חברה שלי שזה בדיוק הפרק שהתכוננו לראות אבל אני כבר ראיתי חחחח סדרה אדירה. מישהו יודע אם יש עוד עונה אחרי העונה הקרובה?

יש. הם אמרו שמאת סמית' יהיה עד עונה שבע, מה שאומר שתהיה עונה שבע. בנוסף, זה גם אומר שהם חשבו על שחקן לעונה שמונה, מה שאומר שגם תהיה עונה שמונה.

קודם כל מעיף ענק של הסדרה...
טוב, אחרי שהוצאתי את זה מהמערכת אפשר לענות על השאלה.
אגב, כדי לכתוב אזהרת ספוילרים פשט תלחץ על כפתור ערוך של ההודעה הראשונה ותשנה את הנושא של ההודעה, זה ישנה את הכותרת של הנושא.

הרעיון שעומד מהבריחה המוצלחת של הדוקטור ממות נובע מכך שהדוקטור מכריז שיש נקודת זמן קבועה (אלוהים כמה שבאנגלית זה נשמע הרבה יותר מוצלח...) שבה הוא מת. בסוף מתגלה שהדוקטור טעה, כי למעשה בנקודה הזאת לא הדוקטור הוא זה שאמור למות אלא רק הדוקטורובוט. וכך הוא מבין את זה לקראת הסוף ויוצר את ההצגה שמשכנעת את כל היקום ואפילו הטלסקה הנוסעים בזמן שהוא מת.
דבר שני מעולם לא נאמר שבגליפריי היו שורפים גופות או שזה היה המנהג, רק אמרו שאפילו גופה של אדון זמן יכולה להיות נשק מסוכן ושיש גזעים שהיו קורעים את היקום במלחמה על אפילו שריד מגופה ולכן הם נאלצו לשרוף את הגופה.

עכשיו באופן אישי הפרק סיום הספציפי הזה הוא אחד המאכזבים בעיניי, גם בגלל שהדרך שבה הם התחמקו מלהרוג את הדוקטור כל כך חסרה את ה... תחכום שהיה לסדרה עד אז. כאילן בחייכם, ריבר מנסה לשנות את נקודת הזמן הקבועה בכך שהיא לא הורגת את הדוקטור, הזמן גוסס בכך שהוא יוצר רגע אחד בזמן בו כל ההיסטוריה והעתיד מתקיימים בו זמנית ובה הקבוצה שהייתה עדה למותו של הדוקטור זוכרים שתי גרסאות של אותו מאורע. ואז הדוקטור מתקן את זה בכך שהוא נוגע בריבר וגורם לשתי הקוטבים של המוקד להיפגש כמו +/- בבטריה נוצר מעגל שבו הזמן יכול שוב לזרום הם חוזרים למוקד הפיצוץ וסונג יורה בדוקטורובוט.
לא מצאתם את זה חסר כל תיחכום ומעט גס?
אם ריבר היא חלק ממוקד הפיצוץ למה הזמן לא נע בשבילה כמו שהוא נע בשביל הדוקטור? ולמה לעזעזאל מותו של רובוט הוא נקודת זמן קבועה? כל נקודות הזמן הקבועות שראינו במהלך הסדרה הישנה והחדשה הן נקודות שבהן מתרחשים מאורעות בקנה מידה קוסמי. סופו של כד״א, מותו של קפטן ג׳ק הארקנס ולידתו של הפנים של בו וכן הלאה. אז מותו של אחרון אדוני הזמן אני מבין, אבל מותו של רובוט?

ואם כבר מדברים על דוק׳ הו, כבר נאמר שאדוני זמן יכולים להתחדש רק 12 פעמים, כלומר שאנו מתקרבים בצעדי ענק לקראת הדוקטור ה-12, כיום אנחנו בדוקטור ה-11, אז מה נראה לכם שיקרה כאשר 12 ימות? האם הם ימציאו דרך לעקוף את זה או שהם יסימו את סדרת המד״ב הארוכה בכל הזמנים? אם אתם תומכים בדעה שיעקפו את המכשול הזה אז איך אתם הייתם עושים את זה?

adidasv111 אמר/ה:
הספוילר שלך לא עובד.

בדיוק סיימתי את הפרק הזה לפני שבוע.

ד"א, איך הסדרה הישנה? טובה?

כן אני לא יודע למה, ניסיתי פעמיים.
לא נתת לי תשובה על אף שאלה...

בנוגע לשאלה שלך, כמו כל סדרה ישנה, חלק בשחור לבן אפקטים גרועים דיאלוגים קיטשיים אב בסופו של דבר הנוסטלגיה שווה הכל. לא ראיתי את כל העונה, זה כמעט בלתי אפשי משום שמעולם לא יצאו אוספים לרכישה, הדיסקים שיצאו נמצאים בידי אספנים, וזו התשובה הרשמית שקיבלתי מערוץ ה-bbc
ובכל זאת יש לי DVD אחד שאחי הצליח לקנות בלונדון ויש חלק מהפרקים שאפשר למצוא באינטרנט, אם כי אחרי הנפילה של מגה-אפלוד קשה יותר למצוא אותם.
אבל אני אגיר לך דבר אחד, בין הפרקים שראיתי היו הפרק הראשון ואחד הפרקים היותר מגניבים בסדרה הישנה לדעתי, הפרק בו הדוק׳ מצליח לתקן באופן זמני את מערל הזיקית של הטארדיס.

When did they say the doctor can regenerate only 12 times? I don't remember that.
And I don't think they will finish the series only because of that, I think it is still popular, and although they make really long pauses between seasons, it's still profitable.

About the old series. I'm not old enough for nostalgia (given, I haven't watched more than 5 films in black and white). but I think I'll give it a try (You actually said what I expected, old series have troubles being interesting today).
Do you remember the name of this episode?

Edit: We really should add alignment, it's hard to read my messages. So sorry for that.

adidasv111 אמר/ה:
When did they say the doctor can regenerate only 12 times? I don't remember that.
And I don't think they will finish the series only because of that, I think it is still popular, and although they make really long pauses between seasons, it's still profitable.

About the old series. I'm not old enough for nostalgia (given, I haven't watched more than 5 films in black and white). but I think I'll give it a try (You actually said what I expected, old series have troubles being interesting today).
Do you remember the name of this episode?

Edit: We really should add alignment, it's hard to read my messages. So sorry for that.

כן אבל איך הם יתגברו על זה לדעתך?
אגב, אם אתה מעדיף אנגלית רק תגיד אין לי בעיה...

הם אומרים את זה בעונה 14 מתחילת הסדרה זה יוצא הדוקטור הרביעי בפרק שנקרא ״המתנקש הקטלני״
בנוגע לפרק עם מעגל הזיקית זה שאני ראיתי היה Attack of the Cybermen אבל מספר התחדשויות של הדוקטור ניסו לתקן את המעגל, אחד אפילו הצליח לגרום לקטסטרופה כשהוא תיקן את המעגל והטארדיס בחרה ללבוש צורה של לוויתן אבל התברר שהדוקטור לא תיקן את המעגל כמו שצריך כך שלא רק המראה החיצוני אלא גם המטריקס של הטארדיס עצמה הושפע והתחילה להרגיש נוח בצורה הזאת והתחילה לחשוב שהיא באמת לוויתן :P הדוקטור היה צריך לעבוד קשה כדי לתקן את זה!

I have no idea. I bet it will be something "clever" like the way he didn't die now.

I write in English because I have a French keyboard in my laptop, and writing in Hebrew takes too much time (and I'm definitely not going to write Hebrew with English letters. That's stupid) So use whatever language you want.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה