• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קנייה / מכירה דגמי ספינות

לגבי דגמי ספינות:

1. יש ספינות מוכנות ומודפסות במיוחד למשחקי תפקידים, הן הכי יפות לדעתי, הבעיה היא שהן יקרות מאד, לדוגמה: https://www.amazon.com/Icons-Realms-Falling-Star-Sailing/dp/B07G4HSG36

2. להדפיס ספינה במדפסת תלת מימד - מצריך הדפסה של לא מעט חלקים ומאנשים שעוסקים בזה הבנתי שזה מאד לא משתלם מבחינת זמן וחומרים.

3. ליצור ספינה! הכי מגניב ומהנה אבל דורש חומרים, זמן ולהכיר קצת עבודות קודמות בנושא.

4. אפשר להשתמש בלוחות דו מימדים של ספינות שאפשר בקלות לשנות ולהזיז אבל אני מניח שלא לזה התכוונת.

5. דגמי ספינות יד שנייה - יש המון יפים ופחות יקרים, הבעיה שהם לא תמיד בקנה מידה מתאים למשחקי מו"ד.

6. ספינות נייר כמו שקיבלתי מ D Dotan היא אופציה מגניבה שלא הכרתי ושווה לבדוק גם אותה.

6. ספינות נייר כמו שקיבלתי מ D Dotan היא אופציה מגניבה שלא הכרתי ושווה לבדוק גם אותה.
ממליץ מאוד על האופציה הזאת (אם הייתה לי ספינה נוספת הייתי נותן לך אותה...)

אין ברירה, מכיוון שאתה תמיד מעוניין בדגמים יפים ומפורטים, זה חייב לעלות הרבה כסף או הרבה זמן.

אני ממליץ לבחון את האופציה של דגם מקרטון. כתבתי בעבר סקירה בפונדק על דגמים מהסוג הזה:

וברגע שאתה לומד את השיטה, אתה יכול ליצור לעצמך כמעט כל מה שתרצה (ואם אתה עובר גם לצד המעצב, כל מה שתרצה).

ויתרון נוסף הוא שלא צריך להתעסק עם צביעה. ויש הרבה דגמים חינמיים באינטרנט להתנסות בהם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה