הצלחת! הקמת אותה לתחיה, אבל היא לא שייכת לעולם הזה ולכן היא הופכת עצובה ושקטה יותר ויותר מרגע לרגע.... הייתה צריך לבקש גלימת העלמות במקום.
אני מנסה לרחוץ כלים.
אני מנסה לרחוץ כלים.
shachar2004 אמר/ה:עד שאתה מצליח, מגיעים זמרי האופרה מהשיר המעצבן ההוא שעשו פעם על הארי פוטר, ואתה מתאבד אחרי ששמעת יותר מדי "סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ, סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ....................."
זה לא המקורי. המקורי זה תיאטרון בובות.dragonian אמר/ה:[post]658237[/post] "Mysterious Ticking Noise" Fanversion - YouTube
מצאתי לך. כעת לא תוכל להוציא את השיר מהראש לעולם.
בזמן שאת מנסה, מגיע פרופסור ירושמעאל אלבוליבוביץ' מהאקדמייה ללשון העברית, ורוצח אותך על המילה "להתרגשת".TheKnightWhosaidKnit אמר/ה:[post]658239[/post] אני מנסה לא להתרגשת מזה שאוגדן המפלצות של פאת'פיינדר על האונייה!
shachar2004 אמר/ה:[post]658244[/post] אני מנסה לקרוא את השם פרופסור ירושמעאל אלבוליבוביץ'
איך זה עונה לי בדיוק??TheKnightWhosaidKnit אמר/ה:[post]658298[/post] זימנת את השד באותו השם, בהצלחה במשא ומתן !
שיש שד בשם ירושמעאל אלבוליבוביץ', וכנראה כל מהלך הטקס שמזמן אותו זה להגיד את השם שלו, ועכשיו הוא מעוצבן עליךshachar2004 אמר/ה:[post]658319[/post] איך זה עונה לי בדיוק??
את מבינה שמה שחשוב זה החיים עצמם. זו התשובה שאת נותנת לכותרות. זה רק מחמיר את המצב.TheKnightWhosaidKnit אמר/ה:אני יועצת התקשורת של ביבי הבוקר, ואני מנסה לצאת בשלום מהכותרת של ידיעות אחרונות.