• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה מתחיל, ואז אתה נזכר שעבר חודש מהפעם הקודמת. מלאי אטמי האף של המשפחה נבזז, החנות הקרובה נשדדה (נגנבו שלושה מטהרי אוויר, שתי מסכות לסינון אוויר וכף סטרילית אחת) ואתה, עטוף מכל הכיוונים, ניגש אל הארגז.

אתה מבין שלנקות אותו יהיה בלתי אפשרי. אתה משמיד אותו וקונה חדש.

---

אני מנסה לאכול את שמביולוק הבן.

עד שאתה מצליח, מגיעים זמרי האופרה מהשיר המעצבן ההוא שעשו פעם על הארי פוטר, ואתה מתאבד אחרי ששמעת יותר מדי "סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ, סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ....................."

אני מנסה לנסות להתנסות בהתנסות מנוסה במנוסה זריזה כי אין מנוסה מבעל הניסיון במנוסה מנוסת.(קוראים את המילה האחרונה menuset. פשוט אין לי מושג איך לכתוב את זה)

כן בטח וחזירים יתחילו לעוף

shachar2004 אמר/ה:
עד שאתה מצליח, מגיעים זמרי האופרה מהשיר המעצבן ההוא שעשו פעם על הארי פוטר, ואתה מתאבד אחרי ששמעת יותר מדי "סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ, סנייפ, סנייפ, סוורוס סנייפ....................."

אני מנסה למצוא את השיר הזה (ברצינות שמישהו ישלח קישור)

dragonian אמר/ה:
[post]658237[/post] "Mysterious Ticking Noise" Fanversion - YouTube
מצאתי לך. כעת לא תוכל להוציא את השיר מהראש לעולם.
זה לא המקורי. המקורי זה תיאטרון בובות.
זה המקורי (והטוב הרבה יותר)

TheKnightWhosaidKnit אמר/ה:
[post]658239[/post] אני מנסה לא להתרגשת מזה שאוגדן המפלצות של פאת'פיינדר על האונייה!
בזמן שאת מנסה, מגיע פרופסור ירושמעאל אלבוליבוביץ' מהאקדמייה ללשון העברית, ורוצח אותך על המילה "להתרגשת".

אני מנסה לקרוא את השם פרופסור ירושמעאל אלבוליבוביץ'

TheKnightWhosaidKnit אמר/ה:
אני יועצת התקשורת של ביבי הבוקר, ואני מנסה לצאת בשלום מהכותרת של ידיעות אחרונות.
את מבינה שמה שחשוב זה החיים עצמם. זו התשובה שאת נותנת לכותרות. זה רק מחמיר את המצב.
אתם עדיין מנצחים בבחירות, אז לא קרה כלום, אפילו 1 טבעי לא יכול להרוס את זה.

אני מנסה לשחק בקמפיין הנשגבים החדש שלי עם האביסאל בלי להישמע כמו נער גותי מדוכא.
(אני לא בטוח שזה אפשרי בכלל)

(זה לא אפשרי בכלל)

אני מנסה לקרוא את כל הספרים שנכתבו אי פעם לפי סדר האלף בית של האות השנייה

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה