• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה נכנס לתוך מאורת דרקון בזמן שהוא יורק אש להנאתו על כל מה שהוא רואה.

אני מנסה להפוך לאל

לאחר מאה שנה אתה מת מזקנה ליד גופו של הטאראסק הישן, חרב בידך ומספר שריטות עמוקות למדי פעורות בעורו.
התשובה היא לא. גם אלף שנה לא יספיקו.

אני מנסה ללמד את סופרמן שהוא לא גיבור על.

הזמת אותה ושילמת את הכסף, אחרי שנה שהעותק לא מגיע את מתייאשת ושוכחת. כעבור 10 שנים, נשמעת דפיקה בדלת, בפתח עומד אדם בבגדים קרועים, מצחין כולו, מעשן סיגר גדול במיוחד. הוא נכנס לתוך הבית שלך בלי להגיד כלום, משאיר על הרצפה כתמים מטונפים ומגעילים של חומר שאת מודה לאל שאת לא יודעת מהו, הוא מתיישב על כיסא "קפה, תביאי לי קפה", אחרי שהוא מקבל את הכוס הוא שותה אותה מהר וכתמי קפה מטפטפים על השטיח האהוב עלייך. אחרי שהוא סיים את הקפה הוא מסתובב בבית שלך, נכנס לחדר השינה והולך לישון על המצעים הלבנים שלך. אחרי כמה שעות הוא חוזר לחדר הכניסה, פותח את הדלת ומתכונן לצאת, פתאום הוא נעצר, "אה!, כמעט שכחתי! זה שלך", הוא זורק עלייך עותק ישן ומצחין של המהדורה שהזמנת, מלוכלך ומלא תולעים.
פשוט תפסיקי לנסות להזמין או להשיג כל מיני דברים, זה הורס לך את הבית וקוטע את ההתכתבות.

אני מנסה לישון.

אתה מצליח לישון. כשאתה מתעורר, אתה מגלה כשאתה קשור לתקרה במה שנראה כמו בית מטבחיים לבני אדם, עם בני אדם מתים קשורים לתקרה, ולאחד מהם - שנמצא ממש לידך - יש סכין תקוע בו. אתה מוציא את הסכין וחותך את השרשרת החלודה שקושרת אותך, ונופל בקול רעש על הרצפה. הרעש מזעיק איש שמן שלובש אביזרים ממתכת שנראים כמו מכשירי עינויים, שרואה שנפלת, מוציא קופיץ (Cleaver) מכוסה בדם, עורף לך את הראש וקושר אותך חזרה.

אני מנסה לבצע טקס החייאת מתים על אדם שכבר חי.

את מתחילה לצייר את הכוכב בתוך המחומש, ולהזמין את המתים, ובטעות מתבלבלת במילים וגורמת להם לקחת אותך ואותו. עכשיו באמת יצטרכו להחיות אתכם.

אני מנסה לגלגל אחד.

אל תקראו את הספוילר לפני שתפורסם תגובה אחת לפחות אחרי התגובה הזאת
אני רציני.

פרדוקס????
אני עדיין לא בטוח.
כי אם אני מנסה לגלגל אחד, וגילגלתי אחד, אז גלגלתי עשרים, מה שאומר שלא גילגלתי אחד, כלומר לא גילגלתי עשרים בניסיון לגלגל אחד, מה שאומר שכן גילגלתי אחד, מה שאומר שלא גילגלתי אחד, וכו'. אבל זה רק פיתרון אחד!

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה