• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

גיבורי לייבלון: שחר חדש [חופשיטה; התחלנו]

מה מצב הסקסיזם בלייבלון בכלל ובממלכה הדרומית בפרט? זאת אומרת: יש שוויון בין נשים לגברים? גברים הם עבדים? או שהולכים על השיטה הקלאסית של "נשים- למטבח"?

איתמר.

גברים מזלזלים בנשים, אבל זה לא מתבטא בשום אופן רשמי. כלומר- יכולה להיות בבעלותן אדמה, יש להן החלטה אם להינשא או לא, הן יכולות לנהל עסק.

קדימה חבר'ה, דמויות!

באטל הורן, כ"ץ.

כשחקן פרודוקטיבי, אני אחכה קצת כדי לראות איזה דמויות יש כבר, ואז אני אמלא את התפקיד החסר, אם יהיה כזה. באטל-הורן, אתה יכול רק לתת משפט על כל דמות שנשלחה? (בעיקר התפקיד שלה בקבוצה)

פלאפי, נשלחו בינתיים רק שתי דמויות, והן לא שלמות עדיין. בגלל ששישה ביקשו להיכנס [ובמשחק יש ארבע מקומות], נצטרך לחכות ולראות.
הגיוני שאני אגדיל את המשחק, אם כל הדמויות יהיו טובות.

פלדריק, אם יש לך מסנג'ר, אני אשמח לדבר איתך. אם לא- בפרטי.

באטל הורן, כ"ץ.

אל תתייחס לפוליטיקה כפי שהיא כתובה שם, מדובר בתקופה אחרת, אחרי המשחק הנוכחי.
דג- לא, למעשה הוא לא. אין שום קשר לרונות. אתה מנצל כוח שקיים בתוכך מלידה, אתה משנע אותו אל הידיים ובעזרתם משנה את המציאות- יוצר דברים חדשים, או משנה דברים קיימים. [ליצור דברים קשה יותר ומעייף יותר מלשנות] לאחר מכן, יש לך עייפות- ככל שניצלת יותר כוח, כך אתה עייף יותר. מנוחה או שינה עוזרות לחדש את כמות ה'כוח' שנמצאת בך.

פלדריק- תשלח הודעה שוב, הפעם אל תמחק אותה מהדואר היוצא, כי זה גורם לכך שאני לא אקבל אותה.

עוד לא קיבלתי אף דמות, אז קדימה.

באטל הורן, כ"ץ.

Battle-horn אמר/ה:
דג- לא, למעשה הוא לא. אין שום קשר לרונות. אתה מנצל כוח שקיים בתוכך מלידה, אתה משנע אותו אל הידיים ובעזרתם משנה את המציאות- יוצר דברים חדשים, או משנה דברים קיימים. [ליצור דברים קשה יותר ומעייף יותר מלשנות] לאחר מכן, יש לך עייפות- ככל שניצלת יותר כוח, כך אתה עייף יותר. מנוחה או שינה עוזרות לחדש את כמות ה'כוח' שנמצאת בך.

רונות? אתה אולי מתבלבל בין מחזור שער המוות למחזור כישורי הזמן. בכישורי הזמן יש את המעיין האמיתי שממנו אתה שואב כוח ומתעל אותו בצורה של אחד מחמישה כוחות (אש, אדמה, מים, אוויר, רוח(פסיוני)), רק מעטים מאוד הם מכשפים שם, ואין בכלל מכשפים בנים, כי אדון האופל זיהם את מחצית המעיין הנקבי. לדעתי זה מאוד דומה לקסם שלך.

דג אמר/ה:
רונות? אתה אולי מתבלבל בין מחזור שער המוות למחזור כישורי הזמן. בכישורי הזמן יש את המעיין האמיתי שממנו אתה שואב כוח ומתעל אותו בצורה של אחד מחמישה כוחות (אש, אדמה, מים, אוויר, רוח(פסיוני)), רק מעטים מאוד הם מכשפים שם, ואין בכלל מכשפים בנים, כי אדון האופל זיהם את מחצית המעיין הנקבי. לדעתי זה מאוד דומה לקסם שלך.

הממ, כן, התבלבלתי שם.
בכל מקרה, זה דומה, אבל לא בדיוק אותו דבר, כי אצלי אין הגבלה של כוחות, ואצלי גם בנים וגם בנות יכולים להיות מכשפים. אין קשר לסדרה, אם תהית; מעולם לא קראתי אותה.

באטל הורן, כ"ץ.

סורי על הדאבל פוסט, רציתי שתשימו לב.

בינתיים קיבלתי רק דמות אחת. כרגע מי שהודיע שהוא רוצה להשתתף, ולא נתן לי דמות עדיין-
קופיל, anthema, ברק, פלאפי, iegolas.
[הרשימה תתעדכן כשיגיעו הדמויות.]
אם מישהו רוצה להתחרט, בבקשה- רק, שיודיע לי.

להתחיל לעבוד חבר'ה!

באטל הורן, כ"ץ.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה