• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ברית היצירה

the DM

פונדקאי ותיק
טוב, אני לא יכול לעמוד בזה יותר, הטרנד החדש הזה של לפרסם את העולמות האישיים, ממש כופפה ידי והותרתי ללא ברירה, עכשיו אפרסם את העולם שלי.

פרולוג

האל האחד בורא ומשמיד העולמות שכן בהיכל הכללים והביט לעבר עולם החיים, האופל חסר השם שכן עימו ושניהם נראו חסרי אונים. הם היו רעיון שלך ציין האופל לאל האחד. דוגמה ענה האל, בכל העולמות שיצרתי זה לא יכול היה לקרוא, אני שיצרתי את גזע האדם ואת העולם שבו הם חיים ואת היקום בו בו הוא קיים נשללתי מכוחי, אני האלוהים בורא האלים בכל העולמות תעיתי, אסור היה לי ליצור את בני האדםכל כוחי נשלל ממני, הם גנבו את כוח היצירה וחסמו את כוחו של היכל הכללים. מה יקרא עכשיו שאל האופל חסר השם . כל רגע בני התמותה ימצאו את הדרך לחדור למישור זה וישמידו אותנו, לא יהיה אלוהים יותר הם יכחו שליטה בהיכל הכללים ותיגמר ההסטוריה של העולם, זכות הבחירה המקוללת היא היתה רעיון שלך ציין האל, רק דבר אחד נשאר לעשות, להפנות את בחירתם נגדם, בתוקף היותי שליט היקום קובע אני חוק נוסף כאן בהיכל הכללים והחוקים זכות הבחירה אשר ניתנה לאדם תינתן לכל יצור תבוני שיהיה אי פעם ביקום המעוות שיהיה כאן. מילותיו של האל האחד הופיעו בזוהר אדיר על קירות היכל הכללים לצח חוקי הקיום. חוק אחרון נכתיו ביקום ובזאת אני נועל את היכל הכללים לעולמי עד, לא תהיה תבונה נוספת אשר תדרוך בהיכל זה ולא ירשמו כללים נוספים על קירותיו, המילים המשיכו להופיע על הקירות, ובזאת אני נועל את ההיכל בדמי ובוחר להשמיד את עצמי ואותך הם לבדם כעת לא יהיו עוד עולמות אחרים מלבד זה כאן אנו חודלים. מילותיו האחרונות של האל האחד לא הופיעו על קירות ההיכל ושני הישיות נמוגו מקיומם וההיכל נעלם בזמן.

העלמות של האלוהים הורגשה מייד בעולם, כנסיות ובתי תפילה קרסו במקום ואנשי דת נפלו ומתו בו במקום. בקומה העליונה של בניין האוניברסיטה ישב פרופסור ג'ון באלר ועישן סיגר, פניו הוארו בחיוך לראשונה מזה שלושים שנה, אדם בעל מראה לטיני נכנס לחדר החשוך והביט בדמות האפלה אשר פניה הופיעו ונעלמו לאור הסיגר. פרופ' באלר. אמר האיש הלטיני, ניצחנו את אלוהים, הישות הנצחית והאופל חסר השם כבר לא עוד, אך הם נעלו במותם את היכל הכללים, כוחותינו לא יכולים לחדור לשם. חשתי בכך, ציין באלר, עכשיו אין יותר מי שיכתוב את גורל האדם אנו נבנה את העולם בצלמנו, שאר ההכלות היצירה בידנו, ואין לנו חוקים לשנות, עכשיו אנו שולטים ביקום ואין אלים מעלינו. הכוח המגמר. היצירה נלמד במוסדותינו האקדמיים כולנו כעת אלוהים. היבשות זזו כאשר הפעיל הפרופסור את הכוח האדיר, פיסות אדמה שקעו במקום מביאים למותם של עשרות מיליוני בני אדםכדור הארץ גדל והיבשות החדשות איתו הוא התרחק מהשמש אשר גדלה גם היא כדי לספק אור לכוכב הענק שסבב אותה כעת, התהליך היה מהיר תוך כמה שעות הכוח שרתם הפרופסור יצר יבשת עגולה וסימטרית כפי שצייר במחוגה בה תכנן את מראה העולם היבשת גדלה וגדלה הרים נפלו פנימה והעולם כולו היה דיסק שתוח ללא הרים אשר ישב במרקזו של כוכב הענק.רוב הערים נשמדו ובניין האניברסיטה קרס גם הוא. ההריסות כברו את הפרופסור שמת תחת ההריסות של העולם הישן במותו סימן את בואו של העולם החדש, העולם חסר האלוהים.NIHILISTA

הרגת את הפרופסור?
למה סתם להרוג נבלים שיכולים להיות שימושיים בעתיד?

כמה שאלות:
1. האם כל זה אומר שבעולמך אין אלים?
2. האם עולמך שטוח כמו עולם הדיסק?
3. האם זהו עולם פנטזיה או משהו יותר דומה לשלנו? אני מניח שג'ון בלאר הוא לא שם של דמות מספרי פנטזיה..
4. ישנו קסם בעולמך?

שלך - פיטפינד - השד השכונתי שלך

הרגתי את הפופסור כי הוא היחיד ששלט לחלוטין בכוח היצירה ולא רציתי דאוס אכט מכינה בעולם, יהיה מספיק דמויות עוצמתיות בעולם.

1. נכון בעולם שלי אין אלים במובן הבסיסי של אלים בעולם רגילים.
2. העולם אינו שתוח העולם הוא עגול ומרכזו (נכון לחלק הראשון של הפרולוג) יש יבשת אחת עגולה כמו דיסק ללא הרים נחלים אגמים וכולי אבל תהליך היצירה עדיין לא נשלם פשוט לא רציתי לרשום הודעה ארוכה מדי שלא יקראו אותה, המשך הפרולוג ועיצוב העולם יופיעו בהמשך.
3. זהוא עולם פנטזיה לכל דבר, פשוט העולם שלנו הוא העולם העתיק אבל בזמן העלילה של העולם (גם תופיע בהמשך כדי לא להעמיס על הקורא) אף אחד אינו זוכר את קיומו של העולם הזה.
4. יש קסם בעולמי ואפילו די הרבה ממנו.

לא ג'ון באלר אינו לקוח משום ספר אחר

פרולוג ההמשך

קרלוס זחל החוצה מבין הריסות האוניברסיטה, הוא סרק במהירות את גופו וראה שחוץ מחבורות פו ושם אין פגיעות רציניות, הוא הבחין בקבוצה של סטודטים מנסים לחלץ חברים מהבניין שבו הוא שהה, הוא הביט סביבו על העולם, רק הריסות ואדמה שתוחה עד לאינסוף ללא עץ או הר שישבור את הנוף והריסות המוני הריסות. הוא ניגש לסטונטים וראה שאלה תלמידי הפקולטה לכוחות אדמה, מצויין, ציין לעצמו, בדיוק מה שהייתי צריך, הוא ניגש לאחד הסטונטים ושאל אותו לשמו. שמי, פרופסור דוארטה ... רעד הילד, התלמיד ידע שהפרופסור היה חלק מהצוות של פרופסור בלאר, הצוות שאחראי למותו של האלוהים והרס העולם, זה לא היה סוד על מה מנהלי האונברסיטה עבדו אף אחד לא האמין שזה אפשרי ולא לקח אותם ברצינות, אבל עכשיו.... אלהים איזה כוח יש להם...ואין אלוהים להתפלל אליו לעזרה. כן שמך, אני מאמין שיש לך אחד כזה, אחרת היה לך בעיה רצינית למלא את טפסי הקבלה לאוניברסיטה . שמי דניאל פריד,ענה התלמיד נרעד בחושבו איך האיש מסוגל להישאר כל כך קר רוח בשעה נוראית כל כך.
תשומת לב של כולם ציין הפרופסור בכל רם, כולם חדלו ממאמצי החילוץ והביטו בפרופסור. מעכשיו מר פריד כאן לידי אחראי על כל מאמצי החילוץ, לצערי הרב הרקטור הראשי של האניברסיטה פרופסור בלאר נהרג תחת ההריסות ונכון לעכשיו אני מנהל את האונברסיטה, ציין בעודו בוחן את השרידים הנפולים של מה שהיה המבנים המפוארים של האוניברסיטה, הוראותי של מר פריד כאילו יצאו מפי שלי ועליכם להשמע להנחיותיו, חזרו לעבוד. מר פריד תחלק את הניצולים לכל מבני האקדמיה, כל מי שמוסגל לסייע עוזר בחילוץ, את הפצועים יש להעביר לאזור מגרשי הספורט לשעבר זהוא שתך פתוח ואפשר לטפל בהם שם, רכז שם את תלמידי הרפואה, שיתפלו בפצועים. כל מרצה או חבר סגל אקדמי שתראה אמור להם שפרופסור בלאר נפתר ושיפגשו אותי עוש שעתיים במקום בו היתה בריכת השחייה, אני רוצא שגם אתה תהיה שם, אני רוצא שתדווח לי עד אז כל 1/2 שעה מה המצב ע"י שליחים, תאציל סמכויות אל תנסה לנהל הכל לבד. כן אדוני הפרופסור, השיב התלמיד ורץ לסייע לקבוצת תלמידים במאמצי החילוץ משתדל להגדיל את המרחק בינו לפרופסור כמה שאפשר.

the DM אמר/ה:
פרולוג ההמשך

קרלוס זחל החוצה מבין הריסות האוניברסיטה, הוא סרק במהירות את גופו וראה שחוץ מחבורות פו ושם אין פגיעות רציניות, הוא הבחין בקבוצה של סטודטים מנסים לחלץ חברים מהבניין שבו הוא שהה, הוא הביט סביבו על העולם, רק הריסות ואדמה שתוחה עד לאינסוף ללא עץ או הר שישבור את הנוף והריסות המוני הריסות. הוא ניגש לסטונטים וראה שאלה תלמידי הפקולטה לכוחות אדמה, מצויין, ציין לעצמו, בדיוק מה שהייתי צריך, הוא ניגש לאחד הסטונטים ושאל אותו לשמו. שמי, פרופסור דוארטה ... רעד הילד, התלמיד ידע שהפרופסור היה חלק מהצוות של פרופסור בלאר, הצוות שאחראי למותו של האלוהים והרס העולם, זה לא היה סוד על מה מנהלי האונברסיטה עבדו אף אחד לא האמין שזה אפשרי ולא לקח אותם ברצינות, אבל עכשיו.... אלהים איזה כוח יש להם...ואין אלוהים להתפלל אליו לעזרה. כן שמך, אני מאמין שיש לך אחד כזה, אחרת היה לך בעיה רצינית למלא את טפסי הקבלה לאוניברסיטה . שמי דניאל פריד,ענה התלמיד נרעד בחושבו איך האיש מסוגל להישאר כל כך קר רוח בשעה נוראית כל כך.
תשומת לב של כולם ציין הפרופסור בכל רם, כולם חדלו ממאמצי החילוץ והביטו בפרופסור. מעכשיו מר פריד כאן לידי אחראי על כל מאמצי החילוץ, לצערי הרב הרקטור הראשי של האניברסיטה פרופסור בלאר נהרג תחת ההריסות ונכון לעכשיו אני מנהל את האונברסיטה, ציין בעודו בוחן את השרידים הנפולים של מה שהיה המבנים המפוארים של האוניברסיטה, הוראותי של מר פריד כאילו יצאו מפי שלי ועליכם להשמע להנחיותיו, חזרו לעבוד. מר פריד תחלק את הניצולים לכל מבני האקדמיה, כל מי שמוסגל לסייע עוזר בחילוץ, את הפצועים יש להעביר לאזור מגרשי הספורט לשעבר זהוא שתך פתוח ואפשר לטפל בהם שם, רכז שם את תלמידי הרפואה, שיתפלו בפצועים. כל מרצה או חבר סגל אקדמי שתראה אמור להם שפרופסור בלאר נפתר ושיפגשו אותי עוש שעתיים במקום בו היתה בריכת השחייה, אני רוצא שגם אתה תהיה שם, אני רוצא שתדווח לי עד אז כל 1/2 שעה מה המצב ע"י שליחים, תאציל סמכויות אל תנסה לנהל הכל לבד. כן אדוני הפרופסור, השיב התלמיד ורץ לסייע לקבוצת תלמידים במאמצי החילוץ משתדל להגדיל את המרחק בינו לפרופסור כמה שאפשר.

אוניברסיטה ללימוד הקסם? לא אמרת שזה כמו העולם שלנו?

דילוג על כמה מחלקי הפרולוג לצורך העברת מידע ישר לחלקים הרלוונתים.
חודש לאחר החורבן.

רוב התלמידים שרדו את חורבן האוניבסיטה, כנראה שבלאר ניזהר על המקום כאשר שינה את פני העולם, חשב דניאל פריד בעודו בוחן את המבנים החדשים שהקימו באמצאות שילוב של קסם וטכנוגיה לאקדמיה, תלמידי הפקולטה להנדסה כנראה היו במצב רוח מורבידי כשם תכננו את המבנים החדשים המקום נראה כמו מבצר עתיק סגור חומות, פרופסור דוארטה דרש להגביע את החומות יותר כל הזמן הוא ידע שבקרוב יתחילו להתדפק ניצולים זועמים על דלתות האונברסיטה והוא ידע שיש צורך להיות מוגן. הסטודנטים השונים עבדו בצוותים לעצב את שארית העולם, לפי המפות התלויות באולם המרצים החדש, תעלה גדולה של מיים החלה להפריד את עיגול אדמה נוסף במרכז היבשת בעוד שאר היבשת מתחלקת ל ארבעה חלקים שווים , פרופסור דוארטה חילק את ההוראת לצוותים דרכו ודניאל שיגר את עצמו באמצאות מטה מיוחד שקיבל מהפקולטה שפתח שערים במרחב ובכך הוא העביר את הצוותים ממקום למקום כדי שיבצעו את הוראות הפרופסור, הוא חשב לעצמו איך קרא שמתלמיד שנה שני למדע האדמה הפך להיות עוזרו הנאמן של פרופסור דוארטה, הפרופסור הסביר לדניאל בהתלהבות על תוכניות העולם החדש ואיך העולם יראה העבודה היתה קשה מאוד וכולם כולל הוא עצמו נדבקו בחזונו של הפרופסור, דניאל דילג ממקום למקום מחלק הוראות לצוותים אוסף ידיעות שונות מרחבי האדמה ומחלק מזון ותרופות לניצולי ההרס שפרופסור בלאר הפיל על העולם, חודשים רבים של עבודה עם כוחות הקסם הגדולים של האדמה וכוחות היצירה של הסגל האקדמי הפרידו את העולם לארבעה יבשות גדולות וסמטריות היושבות במרחק שווה אחד מהשני ומקיפות יבשת קטנה יותר במרקז, והכל מוכף ברצועה מדברית המקיפה את העולם החדש, דניאל בחן מפה של העולם החדש מדהים בצורתו הסימטרית, קווים חלקים ומדוייקים היוצרים עולם שצוייר במקחול, עולם של ים אשר בליבו טבעת מידברית העוטפת ארבעה יבשות ענק המקיפות יבשת חמישית שבמרכזה האוניברסיטה הגדולה כשה להאמין שהעולם באמת נראה ככה
אבל יש עדיין עבודה רבה לעיצוב העולם, יש עוד ערים לבנות מקורות מים לייצר, הפעם העולם יהיה מושלם חשב דניאל בדרכו לאחד הישובים המרוחקים שיש להעביר להם מזון, היום כשאין אלוהים שיפריע בתהליך, העולם באמת יהיה מושלם.

(מצתער על הגרפיקה הגרועה העולם שלי מצוייר על דף והסריקה יצרה קובץ כבד מדי להעלותו לרשת)

the DM אמר/ה:
הרגתי את הפופסור כי הוא היחיד ששלט לחלוטין בכוח היצירה ולא רציתי דאוס אכט מכינה בעולם, יהיה מספיק דמויות עוצמתיות בעולם.

1. נכון בעולם שלי אין אלים במובן הבסיסי של אלים בעולם רגילים.
2. העולם אינו שתוח העולם הוא עגול ומרכזו (נכון לחלק הראשון של הפרולוג) יש יבשת אחת עגולה כמו דיסק ללא הרים נחלים אגמים וכולי אבל תהליך היצירה עדיין לא נשלם פשוט לא רציתי לרשום הודעה ארוכה מדי שלא יקראו אותה, המשך הפרולוג ועיצוב העולם יופיעו בהמשך.
3. זהוא עולם פנטזיה לכל דבר, פשוט העולם שלנו הוא העולם העתיק אבל בזמן העלילה של העולם (גם תופיע בהמשך כדי לא להעמיס על הקורא) אף אחד אינו זוכר את קיומו של העולם הזה.
4. יש קסם בעולמי ואפילו די הרבה ממנו.

לא ג'ון באלר אינו לקוח משום ספר אחר

ציטוט מתוך הקטע: "..פשוט העולם שלנו הוא העולם העתיק אבל בזמן העלילה של העולם אף אחד אינו זוכר את קיומו..."

רואה! כן אמרת שזה היה בעבר העולם שלנו.. והאוניברסיטה היתה קיימת גם בעבר הזה.. והיא לימדה קסם!

העתיד שלנו הוא העולם העתיק שלהם בעולם שלנו עדיין לא הגענו לרמה שאנו מסוגל להרוג את אלוהים. והיא גם לא בדיוק מלמדת קסם אלא יותר מלמדת שליטה בכוחות האדמה, כוחות היצירה שהם מין כוחות גולמיים שנגנבו מהיכלי הבריאה של האלוהים.

המשך הפרולוג

שמונה אלפים חמש מאות וארבעים ושתיים שנה שנה חלפו מאז החורבן הגדול, שליח האלים עמד על המרפסת הגדולה של ההכיל העליון של האקדמיה. נופה של האקדמיה על בינייניה המרהיבים נזרע מול עיניו, האקדמיה שהיא עיר, העיר שהיא יבשת, היבשת המרכזית של עולם חסר אלוהי אמת, הגשר המזרחי נשקף מול עיניו, פאר היצירה חשב, גשר ענק ברוחב של שישים מייל ובאורך של חמשת אלפים מייל, מבנה אבן ענק המתנשא לגובה של שמונה מאות מטרים מעל היים, הגשר הזה חבר לטבעות גשרים בכנה מידה דומה אשר הקיפה את עיר האקדמיה ויצאה לגשרים נוספים אשר חיברו את ארבעת היבשות האחרות, הגשרים יצאו לתוך העיר ובמרכז דרכם התפצלו וגשר צר המשיך וחבר לארבעת הגשרים הבאים מהיבשות האחרות בפלטפורמה גדולה אשר ריחפה מעל האקדמיה במקום לו קראו היכל המועצה האקדמית העליונה. כישוף בעוצמה בה נבנה העולם שמר על הגשרים הללו, הוא ידע שגם אם יחרב העולם כליל הגשרים ישארו גוף חסר תפקיד בחלל. דנאל אמר קול אנושי מאחוריו, דמות של יצור בעל מבנה גוף אנושי בעל ארבעה ידיים קרא ברך מאחוריו, פניו היו אנושיות אך העור היה מתוח על פניו של הפרדיסידור בצורה המנתרלת את הבעות הפנים לגמר, ראשו היה קירח לחלוטין ובגופו היו פרופוציות מטרידות במקצת, הוא היה זה אשר יצר את הגזע הזה והם ראו בו כאל אך עדיין לא היו מסוגלים להגות את שמו כפי שצריך, הוא נזקר ביום ההוא לפני ששת אלפים שנה בו יצק באמצעות כשפיו את כוח החיות של חרקים שונים לתוך גופותיהם של בני אדם כדי ליצר את הגזע הזה, במראית חיצונית הם נראו כבני אדם מעוותים במקצת ובעלי ארבע ידיים אך הוא ידע שמתחת לעור האנושי אין שרירים אלא פרקים של חרגול. שמי הוא דניאל ולא דנאל אמר ליצור אשר קרע ברך מולו. היצור השפיל את מבטו עמוק לתוך האדמה בבושה, הוד אלוהותך איני מסוגל להגות את הצלילים הללו וגם לא יכולתי לא היתי מעז לומר את שמך כשווה. היצור לבש שריון שרשראות אשר כיסה את רוב גופו, ארבע חרבות היו תלויות על שני חגורות אשר הכיפו את מותניו, חרבות חשב דניאל, כמה זמן חלף מאז שנשכח סוד אבק השריפה חמשת אלפים, ששת אלפים שנה, לא חשוב חתך את המחשבה, בזמן האחרון הוא מבזבז יותר מדי זמן בהרהורים על העבר. רצוך ממני, כהן .שאל את היצור. אתה דרוש באולם המועצה האלים כינסו את שליטי הגזעים האחרים.

דנאל פסע לתוח אולם המועצה העליונה צורת חצי מעגל ענק מול במה בה ישבו כבר שבעת האלים הגדולים, אותם מרצים בני תמותה אליהם חבר לפני שמונה אלפים חמש מאות וארבעים ושתיים שנים. קרלוס ישב על הכיסא הגבוה במרכז הבמה, אל היצירה וראש האלים, בני הגזעים כינו אותו דארטא עיוות של שמו האנושי, בני הגזעים כולל בני האדם לא יכלו לוותא אף אחד משמות האלים האמיתיים רק עיוותים מוזרים של מה שהיה שמתיהם האנושים בעבר הרחוק כשעדיין היו בני מוות, זה רק הולם חשב שכן הם עיוותים בני אלמוות של בני האדם שהם היו פעם, כמובן שאף אחד מאלו החיים היום לא זכר את החורבן הגדול, לא היה אחד ואף לא מגזע האלפים החיים עד גיל שלושמאות וחמישים שנה לא זכרו את העולם העתיק לפני שהם בראו את הגזעים כשרק בני אדם מילאו את כדור הארץ הקטן, והוא באמת היה קטן ביחס לגודלו הנוככי. בצידו הימני של קרלוס ישבה סוזאן או כפי שקראו לה בני התמותה סָאָזַאן- אלת המוות והיאוש אחריה באותו צד ישבה אחותה בהירת השיער קלי שכונאה קָאַלֵאַה אלת בעלי החיים וכוח החיים ואחרונה מצד זה ישבה שרה או בשמה הידוע שֵאַרַה - אלת המין ותענוגות הבשר. בצידו השמאלי ישב דיוויד אU ליתר דיוק דָאוּד- אל הצדק ושלטון החוק. לשמאלו ישב ניק אשר כראו לו נוֹק - אל הטבע העצים והאדמה. ואחרונה ישבה קארין ששמה בפי החיים היה קָארֵאן- אלת הים ומזג האוויר. בחצי הגורן ישבו בני הגזעים אחד לצד השני 600 במספר מכל אחד הגזעים פרט לבני האדם שמכיוון שהם היו שליט העולם והאינטרסים שלהם יוצגו על ידי האלים עצמם לא באו מעולם לישיבות הללו.
חיהם של בני האדם היו פשטים מאוד האלים יצרו את העולם עבורם וכל הגזעים נועדו לשרת אותם.

המשך הפרולוג ובו יפורט על הגזעים השונים בעולם באותה תקופה (אתם כרגע נמצאים במטה פרימה שהיא העידן הראשון המכונה עידן האדם הגדול) כעת תתחילו להגיב על הגזעים השונים.

מנהיגי הגזעים ישבו בכיסאותיהם מחולקים לפי היצעים, ששמאות במספר מכל גזע אצילים סוחרים גנרלים וכו'. ראשונים מימין לכניסה לאולם ישבו גזע הMcEldoo (מק'אלדוּ)
המק'אלדו הינם דמויי אנוש בגובה בני האדם ומבנה גוף דומה אך אי אפשר לבלבל בניהם מכיוון שהם בעלי שיער אדום ועיינים לבנות לגמרי למעט האישונים השחורים בלב העין החלקה, ובכל יד יש להם אצבע מורה בגודל כפול מאצל בני האדם ואגודל נוספת יוצאת אחרי הזרת, הם זריזים מאוד ובעלי כוח פיזי גבוהה ונטייה טבעית לאלימות ותכונות אלא נובעים מתוחלת חיים קצרה וחילוף חומרים מהיר מאוד, תוחלת החיים המקס' שלהם היא 50 שנים (בניגוד 120 של האדם), הם מגיעים לבגרות מלאה בגיל 7, בשל חילוף החומרים הגבוהה שלהם הגוף זקוק לשתיים וחצי שעות שינה ביום (בניגוד ל 6 אצל בני אדם), הם חיים בלהקות ואינם מנהלים סגנון חיים מונוגמי , הם אינם מרושעים ונטייתם הטבעית היא לסדר לחוקי הלהקה וקוד הכבוד, אך הם יכולים לבחור כל נטייה, מרבית הגזעים רואים אותם כברברים חסרי תבונה, קוד הכבוד הוא קודש הקודשים של המק'אלדו ולכן רבים סוחרים אותם כשומרים ולמליציות שונות מכיוון שברגע שבן הגזע נשבע בכבודו " אני נשבע בכבודי הגבוהה מחיי ש...." הם יתנו את חייהם בשמירה על הבטחה זאת ושום הון שבעולם לא ישנה את דעתם זאת, והדבר היחיד שיכול להפר שבועה מעין זאת הוא מסע אל לב המדבר למועצת המלאה של החכמים המוגלים שלהם שרק בהחלטה שלהם ניתן לבטל את השבועה אך אז הם צריכים לוותר על אחת מאצבעות אחת מידם (לפי בחירה שלהם איזה אצבע) ואסור להם להביא ילדים יותר. הם אינם מונוגמים והנקבות נותנות את חסדיהם לחזקים והמהוללים שבגזע, בקרבות על נקבה צריך להכריע את היריב ואסור להרוג או להטיל מומים והמנצח לוקח את הנקבה אך הדבר לא ימנע מהזכרים להתקותת שוב בעונת היחום הבאה הבאה פעם בחצי שנה, הנקבה יכולה להוליד עד 6 ילדים בהמלטה. אחת הסיבות שרבים מהגזעים רואים אותם כברברים זה מהעובדה שכאשר נולד ילד פגום אימו מוציאה אותו להורג כדי לא לפגוע במאגר הגנטי של הגזע והם רואים את הסיוע לפגומים שמתבצע בגזעים אחרים כפגיעה חמורה בחוקי הטבע. הם אוכלים מזון צמחוני וסוכר.
תבונתם הנמוכה נובעת גם היא מחייהם הקצרים אין להם זמן ללמוד והם רואים את זה כבזבוז משווע של זמן

שינויים בתכונות:
כוח +2
כושר 0
זריזות +2
תב -4
חוכ 0
כר -1

לצידם השמאלי ישבו בני הפלינו, לגייס ששמאות מהם למועצה היה קשה מאוד משכן תבינו מייד שלקחת אחריות על משהוא היא תכונה נדירה בקרב גזע זה.

felino
פלינו

הפלינו הם דמויי אדם אשר התפתחו מהחתול באמצאות כשפים ואבולוציה,הם בעלי גוף דמוי אדם רגיל ופני חתול , גופם מכוסה בפרווה צפופה ומבריקה בצעי לבן, אפור, חום, חלודה, כסף ושאר הצבעים המאפיינים חתולים, כנל עינהם נעים בין אדום לכחול כפי צבע עיני החתול ממנו התפתחו.
הפלינו הינם גזע המתאפיין בזריזות רבה וגמישות גבוהה מאוד, הם בעלי סקרנות טבעית ותפיסה מהירה, אינסטינקטים חדים וזיכרון מפותח מאוד, יש להם כריזמה גבוהה ויכולת התנסחות מצויינת העוזרת להם לצאת מתסבוחות קשות , הם חלשים יותר מבני האדם פיזית אך את מה שהם מחמיצים בכוח הם מפצים בעורמה.

מאפיינים תרבותיים:
הפלינו הממוצע אוחז בתוחו רבות מתכונות החתול, ערמומיות, סקרנות ועצמאות הוא אינו נוהג לחיות בלהקות אם כי קיימות להקות שכאלה אך הוא יעזוב את הביית ויצא לנדודגים ברגע שיגיע לבגרות, הפלינו יעשה ככול שביחולתו למנוע התחייבויות וכבלים, הוא סולד מדברים הפוגעים בחופש הטבעי האהוב עליו והוא מאוד אוהב חיי מותרות, הם דוברים את השפה החתולית וניב נוסף מפותך מאוד של אותה שפה בו הם משתמשים אחד לשני, ניתן למצוא מכשפים בתוחם אך אשפים (למרות שגם הם קיימים) הם תופעה מאוד נדירה בשל חוסר הסבלנות והמשמעת העצמית הדרושה למקצוע זה.

הפלינו אינם בונים ערים או ישובי קבע אם כי מדי פעם ניתן למצוא להקה נודדת, לרוב הם מעדיפים להשתקע (כאשר הם מחליטים להשתקע) בתוח הערים הגדולות המציעות להם את הפינוקים האהובים עליהם כל כך. בתוח הלהקה הנודדת חיי החברה מורכבים מאוד, הם סיגלו לעצמם נימוסי שולחן מורכבים והם שומרים על כל קללי הטקס (6 סכינים 6 מזלגות 5 כוסות וכו') ומאוד אוהבים להשקיע בטקסים מסוג זה, הלהקה תונהג ע"י הנקבה שאספה הכי הרבה תמיכה מהזכרים, כלומר רק הזכרים בחרים מנהיג אבל זאת תמיד תהיה נקבה שתנהיג (שוב למרות שרק הזכרים רשאים לבחור) בשל נטייתם הטבעית לנדודים הם סוחרים ממולחים, כאשר שתי להקות נפגשות יהיה טקס מכובד מאוד בו ישבו ויחליפו רשמים ולרוב אין עויינות בין השבטים השונים, גם בעיתות מלחמה הם מעדיפים שלא לבחור צד ובשל העובדה שכך תמיד נהגו, הגזעים האחרים מקבלים את זה.

בשל שחצנותם וההערכה העצמית הגבוהה שהם חשים כלפי עצמם הם אוהבים לגדל בביתם כלבים ולאלפם כי מבחינתם זה הצחוק הגדול של הגורל שהם נהיו האדונים של הכלבים בסופו של דבר, הם אוהבים בגדים יפים וסכנות, והמקצוע המועדף עליהם הוא טרובדור/ ונוכל/ מכשף (המכשפים היא תופעה ידוע אצליהם והם מחליפים את אנשי הדת מכיוון שהם רואים את האמונה באל אחד מאוד מגבילה ואלא הנוטים לדת נוטים להחליף את דתם על בסיס שבועי).

לפלינו יש ראיה מדהימה, הם מסוגלים להבחין בציפור קטנה נוחתת במרחק של 500 מטר, וראייתם משתפרת אף יותר בלילה, השרידים האבולוציוניים המלווים את חושי הצייד של החתול אף התחדדו אצלהם ויש להם אינטואיציה גבוהה מאוד. יש האומרים שהפלינו היו מזמן כבר שולטים בעולם אלמלא האחריות המעצבנת שבניהול (ניהול חייהם האישיים נראת להם מטלה רצינית מדי גם ככה) ויש כאלה התוענים שהפלינו כבר שולטים בעולם רק שאף אחד עדיין לא הבין הבינו את זה (כולל הפלינו). או שהם הבינו פשוט לא איכפת להם. כפי שצויין הם גזע חביב ואהוב מאוד.

תכונות:
כוח -2
זריזות: +4
כושר -4
תב -2
חוכ +2
כריזמה +2
הם הגזע עם השינויים הקיצוניים ביותר

יש לי בעיה עם תוספי התכונות של הפלינו.
אמרת שהם גזע חסר סבלנות אשר לא אוהב לשבת וללמוד (לכן מעטים הפלינו שהם אשפים). מצד שני הם ערמומיים.
לעומת זאת נתת להם 2+ בתבונה ו - 2- בחוכמה.
אני מאמין שזה צריך להיות הפוך. אם תבונה היא היכולת ללמוד אז מן הראוי שהם יזכו לעונשין בתכונה זו ומאחר וחוכמה היא הצד השני של ניתוח מצבים וכו', אולי עדיף שהיא תייצג את הערמומיות הטבעית שלהם.
בגדול, זה קשור לויכוח העתיק לגבי החוכמה והתבונה ומה הם מייצגות, אבל אם אנחנו מסכימים שהתבונה מייצגת למידה, אז אני חושב שהפלינו אמורים לסבול מעונשין בתכונה זו ולא בונוסים.

קודם כל באשר לפיט פיינד: אתה לא השד השכונתי היחיד... :twisted:

העולם שלי!
בעצם אני לא חושב שביססתי אותו די טוב אלא רק את העלילה שאותה אני רוצה לכתוב בסיפור ואולי אפילו למכור! :D
אני בעתיד אשקול לכתוב על עולמי אם ארצה לפרסם ספר (אין לי כישוריי כתיבה אלא רק רעיון...) וגם אולי זה יעזור לפרסום הספר או משהו כזה, ואני לא חושב שאני אזכור עד אז בעוד שנים כשהעץ הזה יהיה קבור מתחת לערמות של עצים נוספים

עדכון: בתוך זמן קצר יעמוד אתר רשמי לברית היצירה, כל מה שעדיין לא ראיתם (שאר הגזעים לאחר עיבוד מאסיבי) כמובן המשך עלילותיו של דנאל, מותם של האלים החדשים, מלחמת השליטה בגזעים והקחדה כמעת לגמרי של בני האדם, שלא נדבר על קללת האלפים, הצבאות מהיבשת הדרומ מיזרחית, מדבר המוות הנצחי, ובני הגשרים שלא ראו אדמה מעולם ועוד רבים הדברים שהדמיון מוגבל מדי לדמיין רק נשאר לשמוע את צחוקו של העתיד מפתיע מחדש כל פעם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה