זו נראת לי עכשיו אפשרות סבירה מאוד, כי לשחק עם אנשים שאני מוקיר ומעריך יוצא לי פעם בחודש או פעם בשלושה שבועות בערך. להשאר פה כדי שפעמיים בשנה יגרמו לי להרגיש לא רצוי, כבר נשמע פחות טוב הא?
כן הקטע שאיתך כבר אמרו כבר "פעם הבאה". פשוט נראה לי שאחרי אייקון אנשים באמת חשבו שיהיה לך צבא צבוע.doctor wang אמר/ה:שמע, יש 3 אנשים שנפגשים ככה כל חודש בקירוב, וזה לא משעמם אף פעם. בקשר לצביעה: מה לעשות לא הספקתי. אנשים נורמלים היו בכלל מעלימים עין, אומרים "פעם הבאה" או "חבל, ציפיתי לשחק נגד צבא צבוע", אבל יש פה כמה כאלה שיבקשו לראות את ניצול הזמן שלי וידרשו בתוקף שאני אפסיק להיות עצלן מאוס, כאילו כל מה שאני אמור לעשות זה לצבוע.
doctor wang אמר/ה:טוב אני לא דבר על זכויות וזמן כי אלו נושאים שבאמת אמרתי מה שיש לי לומר. מה שכן: לא התעצבנתי מהוויכוח, אלא התעצבנתי מהאנשים. אם אין לכם (מי שאני פונה אליו יודע) טיפת הגינות או נחמדות בשביל לשחק עם אנשים ש(ניקח את המקרה הגרוע ביותר) מה לעשות, לא רוצים לצבוע, אז באמת אין לי שום רצון לקחת חלק באי אלו פעילויות של הקהילה שלא רק לא מגנה אותם, אלא גם מעודדת אותם.
הפלסטיק האפור, אם לא הבנת עד כה, זה בדיוק מה שאני מביא לכנסים. אז נחמד מאוד שאתה מבהיר לי שחברתי תנעם לך, אבל לשבת בצד ארבעה ימים זה לא משהו שאני הולך לקפוץ מרוב שמחה לעשות אותו.
shadowfax אמר/ה:התחושה שלי היא שאתה פשוט מפחד להתחיל לצבוע כי אתה חושב שיקח לך שנים לסיים, אתה רוצה עזרה אני מתנדב (בתנאי שאני יהיה בכלל) .העיקר להתחיל ולעבוד על המיניאטורות ואתה תראה איך זה הופך לכיף ואיך אתה נכנס למושא במהירות ונהנה מהפרטים הכי טיפשיים...