• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בקשה להרפתקה.

לאו ירוק הגלימה

פונדקאי ותיק
אני רוצה לעשות משחק לשחקנים מתחילים(חוץ מאחד שידע מראש מה חקרה בהרפתקה וינסה לעזור לשחקנים ללמוד לשחק בצורה חכמה) ביום שישי. יש לי הרפתקה שעשינו אני והחבר הנ"ל אבל לדעתי זה יהיה יותר מידי קשה. אני חיפשתי הרפתקה בעולם שר הטבעות למתחילים אבל לא מצאתי. תתנו לי בבקשה קישור להרפתקה כזאת? אפילו הרפתקה שלא קשורה לשיטה.
עדיף בעיברית כי לא יהיה לי זמן(כוח) לתרגם.

לאו ירוק, כן יש גם עצלנים בעולם.

זה בטח ניראה כבר שחוק אבל:
http://www.pundak.co.il/resource/adven.html
תוריד את הקובץ cry of dawn
"קריאת השחר"
הרפתקה לדמויות בדרגה השלישית, נוחה לקריאה ושימוש. רעיון חביב ומקורי לוקח את הדמויות לתוך תעלומה בעקבות שמועות על קללה נוראית הנחה זה עשור על חוות דאלקן הנחה בכפר נידח הרחק מכל ציביליזציה...

נכתבה כמובן על ידי ונתרמה למאגר ההרפתקות של הפונדק.

תריץ חיפוש על השם MERP
מדובר בשיטה די ישנה (רולמאסטר-לייט), שהתבססה על משחק בארץ התיכונה (וקצת שחטה אותה בדרך...)
בטוח שיש לזה הרפתקאות ברשת, שגם אם לא מדובר באותה שיטה כמו המשחק החדש יותר, עדיין מדובר באותו עולם מערכה, וזה יכול להתאים לך.

לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
אני רוצה לעשות משחק לשחקנים מתחילים(חוץ מאחד שידע מראש מה חקרה בהרפתקה וינסה לעזור לשחקנים ללמוד לשחק בצורה חכמה) ביום שישי.

התהייה הגדולה ביותר שעולה מהודעתך היא - למה שאחד השחקנים יידע מה הולך לקרות בהרפתקה? מדוע שלא תיתן לשחקנים ללכת בעצמם, במקום למשוך אותם באף לתוך חצי-הרפתקה-חצי-תסריט, כשאחד השחקנים שלך הוא בעצם דב"ש?

לאו ירוק הגלימה אמר/ה:
השחקנים לא שיחקו בכלל והם צריכים מדריך(הוא גם מבין את השיטה טוב יותר) ולכן הוא יעזור להם (לא יגלה כלום) למצוא פתרון. הם לא יגלו בעצמם, כמו כן יהיה רול פליי טוב יותר.

אני לא רואה כיצד העובדה שהשחקן ידע את העלילה תשפר את הרול-פליי, לדעתי תתן לו לשחק כמו כולם (אם זה ממש נראה לך חשוב, מקסימום תתן לו להיות המנהיג - אם יש כזה). אם הוא שחקן מנוסה, הוא לא צריך הרבה עזרה.

נאמרו כאן דברים צודקים - שחקן לא צריך לדעת את העלילה של ההרפתקה. זה יהרוס לו את ההנאה מהמשחק. מה שכן, אם הוא באמת שחקן מנוסה, הוא יקלוט את העניין לבד.

אם הוא מבין את השיטה יותר ממך - בעסה. או שתיקח רק שחקנים שהם newbies או שתאלתר איפה שאתה לא מכיר את השיטה בצורה מושלמת. למנחה מותר לאלתר. אפילו רצוי, למען האמת. אבל להפוך שחקן לדב"ש (בערך) זה טעות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה