ב. בגלל זה גם אתה פראנויד 

כן, אבל להטיל יצירת מים זה לא כיף, לשרוף לאיכרים ת'צורה זה ממש כיףthe Nerubian אמר/ה:א-היינו יכולים פשוט להטיל "יצירת מים" זה היה פותר אותנו מחמישה איכרים לפחות, אבל אתם הייתם חייבים להטיל עליהם כדור אש, לבתק את נאד המים שלנו(עכשיו אנחנו נגווע בצמע) ולשסף איכרים.שרון אמר/ה:the Nerubian אמר/ה:למה אנחנו נגררים להאשמת איכרים? למה לא בעיות אחרות? למה הבעיות האחרות הן פעולות של צד מרושע? למה שמישהו ירצה כל כך להתעלל בדמויות בדרגות 1-3?
אני לא יודע למה מאשימים איכרים זה לא כאילו הם ניסו לרצוח אותנו בגלל שהם היו צמאים ולנו היה מים(המבין יבין)
למה לא לבעיות אחרות: פשוט מאוד, אנחנו פראנוידים וקל לנו להאמין שהאיכר שכר אותם בשביל להכניס אותם למלכודת ולשדוד אותם מאשר פשוט להאמין שהוא איכר תמים שרק רוצה עוד אדמה חקלאית.
הבעיות לא תמיד חיבות לבוא מהצד המרושע, שאיפות לגדולה וחמדנות יכולים להוות מניעים לא פחות טובים.
בגלל שהוא שה"מ סדיסט והוא נהנה לעשות את זה או בגלל שאין לו שום דרך אחרת לפתח את העלילה.
ב-עיניין הפאראנויה נראה הגיוני, אבל זה בגלל שאתה רוצה שהוא יראה כזה, ואני לא סומך עליך.
ג-לא הבנת. אם להקת זאבים מורעבים תתקוף את הדמויות כדי לאכול, אי אפשר לומר שהזאבים מרושעים, אבל משום מה כמה מההודעות עוסקות בזאבים שמכשף מרושע שולט בהם ושולח אותם להרוג את הדמויות.

א- אני בכלל ניטרלי.the Nerubian אמר/ה:כן, רק שחצי מהקבוצה רשמו בדף דמות שהנטייה שלהם טובה, לא כולם אצלנו ניטרלים או מרושעים(רק שרון מרושע, בתת מודע).
המקרה המדויק הוא "אתם רואים בערך אבעים איכרים כאשר אחד מהם מצביע עליכם וצועק יש להם מים. הם מסתערים עליכם"the Nerubian אמר/ה:לא! המון איכרים איים עלינו שיתקוף אם לא ניתן להם מים. אנחנו תקפנו ראשונים.
the Nerubian אמר/ה:כן, מאיש פשוט שהחליט להרוויח בדרך לא חוקית, ועד דרקון שחור שחושב שהאוצר שלו קטן מדיי...
אם הדרקון חושב שהאוצר שלו קטן מידי למה הוא ישכור בוא שודדים? הוא ילך יתקוף בעצמו וגם יזכה לארוחת צוהורים נחמדהthe Nerubian אמר/ה:כן, מאיש פשוט שהחליט להרוויח בדרך לא חוקית, ועד דרקון שחור שחושב שהאוצר שלו קטן מדיי...