• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

בעיה הקמפיין dnd שלי

כן זה הפריע לי בגלל שאני מנחה מתחילה מבחינת המשחק והשיטה אני מנחה את הסיפור רולפליי ויש שחקן נוסף שעוזר לי עם הנחייה הטקטית
הודעה חדשה מוזגה אוטומטית ב:

אין לי ממש סגנון הנחייה מסויים. העולם עוסק בגילגולי נשמות כרגע של הדת שקיימת בעולם הזה

פרישה מהירה יחסית כדי להתלונן על חוסר עקביות...
היא הסבירה למה היא מרגישה ככה?
חוץ מזה, זה ממש טוב שאת מתעכבת ומנסה ללמוד ולהשתפר.
הרגשתי לטעמי היא נתנה לי אופציה להשתפר אפילו לא הייתה מוכנה להסביר מה בדיוק היה הבעיה

היה לי מקרה דומה עם שחקנית שפרשה בגלל שלא הרגישה בנוח עם שחקן אחר בקבוצה וגם נתנה תירוץ מוזר כמו זה שהיא הרגישה שיש יותר מדי בנים בקבוצה שלנו לעומת בנות (היו 2 בנים ו2 בנות) תנסי להיזכר עם היה ריב בינה לבין שחקן אחר בקבוצה או עם היא אמרה לך שמישהו בקבוצה קצת מפריע לה או שהיא לא מסדרת איתו/איתה

אני לא יודעת מה בדיוק היה

אני חושבת לעזוב את הקמפיין...
המשחק מרגיש לי מפוזר ולא יציב וזה פחות נוח לי

1. אני מרגישה שאין כל כך בסיס יציב

2. 2 מדריכים - בלגן בהסבר
  3. זה הכל אני מצטערת זה פשוט לא בשביליאבל הייה לי כיף איתכם

אם היה לה כייף לדעתי היא הייתה נשארת

אי אפשר להחזיק שחקנים בכוח במשחק. אפשר לנסות לשפר את המשחק כדי שהם יהנו, אבל בשביל זה הם צריכים להגיד לך בצורה ברורה מה העניין, והעניין הזה צריך להיות משהו שאפשר לשפר. אם אי אפשר, וול, לפעמים שחקנים עוזבים משחקים.

זה מתסכל עד שאני לוקחת אומץ להנחות משהו הכל מתבטל מהתחלה שוב ושוב

טוב אני אנסה לתת יותר רקע ואולי קישור למשחק יש פה מעוניינים?

זה יעזור? אני חושבת

לפרסם תמיד כדאי, אולי תעלי שחקנים נוספים בחכתך.

וכן, זה מבאס ששחקנים לא משתפים פעולה - לחבר שלי הייתה את בדיוק הבעיה הזו (אם כי הוא היה צריך להקפיא את המשחק שלו מסיבות אחרות), למשל - אבל אין מה לעשות. אנשים זה דבר מורכב.

חלק מהמשחק זה כימייה בקבוצה והתאמת ציפיות
לא תמיד כל השחקנים מגיעים עם אותם ציפיות
יש כאלה שרוצים רק סיפור , יש כאלה שרק הצד של השיטה או הקרבות מעניין אותם
אז אל תקחי את הפרישה באופן יותר מידי קשה ואל תפחדי להנחות -> כל מנחה היה חדש פעם :)

העצה שלי -> תני קישור למשחק + פרטים -> יום \ תשלום כן או לא \ שיטה \הגבלת גיל אם קיימת כזאת.....
דרך אגב אם הזמנים יתאימו אני כנראה אהיה מעוניין

החלק הכי קשה הוא למצוא את הקב' הנכונה.

כמו שלא כולם מתחברים לכל סגנון או אפילו ביצוע של מוזיקה/ ציור וכו', כך גם במשחקי תפקידים.

זה חלק לא נעים, אבל המיון ההדדי הכרחי עבור קב' בריאה לטווח ארוך.
תקשורת ברורה ותיאום ציפיות יכולים להפחית מקרים כאלו, אבל שום דבר לא ימנע אותם לחלוטין

גם כשמדובר בשמות הגדולים ביותר בתחום, יש אנשים שפשוט לא מתחברים.

יכולה להרים ראש, מתסכל בזמן אמת אבל כשתמצאי את הקב' הקבועה שלך דברים יזרמו חלק הרבה יותר

עריכה אחרונה:
חלק מהמשחק זה כימייה בקבוצה והתאמת ציפיות
לא תמיד כל השחקנים מגיעים עם אותם ציפיות
יש כאלה שרוצים רק סיפור , יש כאלה שרק הצד של השיטה או הקרבות מעניין אותם
אז אל תקחי את הפרישה באופן יותר מידי קשה ואל תפחדי להנחות -> כל מנחה היה חדש פעם :)

העצה שלי -> תני קישור למשחק + פרטים -> יום \ תשלום כן או לא \ שיטה \הגבלת גיל אם קיימת כזאת.....
דרך אגב אם הזמנים יתאימו אני כנראה אהיה מעוניין
יום רביעי אחר הצהריים מ3 בצהריים עד 4:30

חינם שיטה :dnd 5 עם הרבה הומברו
גילאים 20 ומעלה סביבות נראה לי 20 ל32 פחות או יותר

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה