• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

חמ״ג
אני כבר הצעתי לפני הקרב מה נעשה...
In
״אני מציע שנחלק חצי מאוצרות הטירה ללוחמים כשכר״, אומר פריטיגר, ״ועם החצי השני נשקם את הכפר והמצודה, ונשכור שכירי חרב. המנהיג יצטרך לשאת נאום בפני הלוחמים והכפריים.״

חמ"ג
"דבר ראשון,נצטרך לדעת מה יש לנו מהטירה.אחר כך,נשקם את הבתים,ונעבוד זה לצד זה,מורדים לצד כפריים.כרגע,הכפר הזה נמצא בראש העיסוקים שלנו" אומר גארנהאר.אחר כך,הוא עושה ספירת לוחמים ומכנס את המנהיגים לאסיפה.

חמ"ג
להפתעת כולם, כשהאסיפה מתאספת פריטיגר עומד לצד הלנה.
"הבאתי אותו כיועצי," היא אומרת. "הוא יוכל להציע רעיונות, אבל לא להצביע למען דברים."
"כעת," אומר אלדור, "הגיע נושא הדיון שלנו. האם עלינו להשתמש באוצרות שהשאיר לנו המושל לטובת חיזוק המרד, או שיפור הכפר, כך שהכפר יאהב אותנו וילך בדרכינו?"

חמ"ג
"אני אומר שעלינו להשתמש באוצרות לשיפור הכפר,שהוא גם הבסיס שלנו עכשיו.נוכל אחר כך לגבות מיסים מהתושבים,שיוכלו לכלכל אותנו,אבל צריך קודם להשקיע בכפר" אומר גארנהאר.

חמ"ג
חיכיתי לחאן, הוא לא עונה משום מה...
IN
"אני אומר," אומר מאריוס, "שעלינו להשתמש בכסף לטובתינו. זרענו הרס ומוות בכפר הזה, והוא לעולם לא יאהב אותנו."

חמ"ג
"אז למה כבשנו את הכפר? בשביל שהוא ימרוד בנו? אם ככה,עדיף כבר להרוג את כולם פה וזהו.אבל לא.אנחנו זקוקים לכפר הזה,ואם נשקיע בו הוא יחזיר את ההשקעה"
אומר גארנהאר.

חמ״ג
פריטיגר נבוך מעט מהמועצה, אך מתעשת במהרה. ״עדיף להשקיע בכפר״, הוא אומר. ״גראנהאר כבר הוציא לי את המילים מהפה.״

חמ"ג
"אני תומכת בגארנהאר ופריטיגר," אומרת הלנה. "הכפר צריך להיות מטרתינו המרכזית."
כעת כל העיניים נשאות לעבר אלדור.
"הפעם חובה עלי להסכים עם הלנה, גארנהאר ופריטיגר. שיפור כפר זה יעזור לנו להתפתח, ויגדיל את כמות אנשי המרד.

עכשיו עולה השאלה השנייה שלנו להיום - איך נעשה את זה?"

חמ״ג
״אני מציע שנחלק את השלל לרבעים: רבע או שניים נחלק כשכר ללוחמים, והשאר יוקדש לשיפוץ הכפר. המצודה היא יעד חשוב, כי חוץ מזה שהיא מושלמת כקסרקטין היא יעדם של תושבי הכפר בעת סכנה. המכונות יוצבו עליה, אך יישלפו מיד כשיש סכנה לכפר. לדעתי צריך 3 או 4 מגדלי קשתים, כדי שלא ניפול כמו המושל במגדלים. אבל בעיקר-בעיקר יש להתרכז בתושבים, בשוק, וביצרנים: אוכל וכו׳.״

חמ"ג
"אני מסכים עם פריטיגר.נוכל גם לתרום כוח עבודה,ולכרות עצים מהיער,שאיתם נוכל לתקן את הכפר.נוכל גם להקים חומה,שתעזור לבני הכפר ולנו להרגיש בטוחים.
חוץ מזה,שאם נעבוד כתף אל כתף עם תושבי הכפר,הם ירגישו יותר קרובים אלינו,ושאנחנו לא כאלו רעים כפי שנדמה להם.נצטרך גם לארגן טקס מכובד לקבורת מתיהם,על כך שמתו באומץ על הגנת כפרם" אומר גארנהאר.

נקרו
אני מבין שהספויילר חסר השם היה מיועד אליי....
In
"וואו, סבבה" אני אומר, קצת המום מהמידע "נשמע... בסדר. ויש לך ניסיון? חוץ מזה, איפה אתה מעדיף לתצפת, בזירה או לטפוס את איש החלודה?" אני שואל

חמ"ג
"האוצר לא גדול כמו שחשבנו," אומר בצער אלדור. "המושל לקח את הקטפולטה מהחומות, והשאיר לנו את הזהב שעל הקירות וכמה יהלומים. זה לא יספיק לכל הרבעים שרצית..."

נראה לי שהתכוונת חמ״ג...

חמ״ג
״כדי להשיג עוד כסף נוכל לשדוד שיירות שעוברות פה, או לפשוט על כפרים אחרים.״

חמ"ג
"הכפר הזה כועס," אמרה בשקט הלנה. "אם לא נספק להם הגנה וטוב עכשיו, הם ימרדו.
החיילים עדיין שמחים על בריחתם מהכלא. הם נלחמים כדי לנקום - לא נצטרך לשלם להם בינתיים."

חמ"ג
"אם כך,עדיף לנו לתקן את הכפר,ואת החסרונות נשלים אחר כך ממכירת מוצרי ציד וכו'.
עלינו גם להחליט מה גובה המיסים שניקח מהם,עדיף קטן מהמס הקודם שהמושל הנצלן לקח מהם".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה