• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

ניצן
''אני רוצה לדעת למי אני נכנע'', אומר פריטיגר. ''מבחינתי שלא אבוא לטירה, אבל שלפחות הוא יבוא לחומה, ואני אבוא ואכנע.
אגב, כמה טוב לכם תחת המושל?''

מגדל
זרוק ליללה.
אם יוצא לך מעל 13, האיום עובד. אם לא, אתה תראה.

חאן
"נציג בשמו יבוא לחומה. הוא עסוק בעניינים שמונעים ממנו לצאת מחדרו."

ניצן
''ומה העניינים?'', שואל פריטיגר. ''לידיעתך, אני המפקד בזמן שהמצביא הלך, ובקלות אועל לצוות על לוחמי לשחוט, להתעלל ולחלל את תושבי הכפר הזה. אם המושל לא רוצה שאעשה זאת, שייגש לכמה דקות, ויקבל את כניעתי ואת חרבי.''
In
אני יודע שאומרים שאסור לשקר, אבל... קצת לא יזיק (:

מגדל
"למעשה, סיכוי גבוה שהצבא שלך בתהליכי כניעה," אומר המושל בקול קלוש. "אבל אצא עם מחצית מאוצרי וכל שומרי, ואומר לכפר להיכנע. טוב לכם?"

פריטיגר
"מה חשוב לך כלכך? המושל יקבל את כניעתך גם בלעדיו."

ניצן
"ככה אתה מנהל משא ומתן דו פרצופי? לא יפה..." מסנן גארנהאר למושל,ודוחף אותו לעבר הדלת.
"עכשיו,בוא איתי ועם עמיתי,ותורה לאנשיך להיכנע.אם תעשה תנועה אחת לא נכונה,אני הורג אותך".
גארנהאר מסמן למריוס לבוא אחריהם.

מגדל
"אוקי, אוקי!" הוא מרים את ידיו. הוא אומר לשני שומרים להביא את האוצרות לפתח הישוב, ומגיע אתכם לחומה.

חאן
על החומה עולים גארנהאר, מאריוס והמושל, ידיו מורמות באוויר.

חמ"ג
גארנהאר מהחומה, ופריטיגר מקרקעיתה, שומעים את המושל קורא בקול רם:
"אני, לוקאס דה מארקון, מושל הכפר הזה, נכנע בשמו. המצודה והכפר יועברו לידי מנהיג המרד, וכל תושבי הכפר יהפכו לנתיני המרד. אני עצמי אצא מכאן בליווי פלמייתי - " הנאום נגדע בקול קריאה מהקהל שמערב שמחה וכעס על זה שהוא נוטש אותם - "בשביל שלא יפגעו בכם, עמי האהוב," הוא מוסיף, והכעס נגמר."

וכך, ניצח המרד את הקרב הראשון שלו.

חמ"ג
"יפגעו בכם? מי אמר שיפגעו בכם?
אני לא הוריתי על פגיעה,ומראש הוריתי ללוחמיי לנסות פחות להרוג את אנשיכם" אומר גארנהאר,סורק את שורות המרד בכעס.

מגדל
המושל מושך אותך הצידה.
"אתה רוצה שהם יכעסו על עזיבתי ויהיו מעוצבנים, או שהם יהיו רגועים לקבלתכם?"

חמ"ג
המושל אומר משהו לגארנהאר, ואז קורא לקהל שוב: "המרד לא ניסה לפגוע בכם, אבל כדי למנוע מוות משני הצדדים בקרב על המצודה, עלי להיכנע וללכת מפה - זה הדבר היחיד לו המרד הסכים."

שוב מגדל (אחרי החמ"ג)
"טוב יותר?" הוא שואל. "מרוצה?"

חמ''ג
ווי-הי! היפ-היפ הוריי! :beer: :beer: :beer: ניצחנו! ניצחנו! ניצחנו בגדול!
In
ידעתי שהם שיקרו לי, השליחים ההם, חושב פריטיגר. ''האמת שאני איימתי על השליחים של המושל, שאמרו לי ושיקרו שהוא לכד אותכם, שאם לא ייתנו לי, ''המצביא התורן'' כביכול, להיכנע בפני המושל עצמו אני אטבח בתושבים, וככה משכתי זמן, עד שאתם הגעתם.''

מגדל
"אצטרך לסרב," הוא אומר, ויוצא עם חצי מאוצרו ועם כל משמרו.

חמ"ג
ןעכשיו... אתם מביטים מהמבצר על הכפר, ורואים כפר שעבר מלחמה. בתים הרוסים, גשר שקרס, למגדל אחד נשבר הקיר, דם ברחובות...
ואתם רואים אוכלוסייה כבושה וממורמרת.
מה אתם עושים?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה