• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

ניצן
"תעשה לי טובה! אולי חצי מההון שלך נמצא במבצר,אבל החצי השני נמצא במזומן,אצלך.אין סיכוי שאין לך חדר אוצרות.תיקח את הכסף המזומן שלך,ולך.בכסף הזה תוכל לחיות טוב מאוד עד סוף ימיך"
אומר גארנהאר,מרים גבה.

מגדל
"יש לי אוצרות רבים, אודה," הוא אומר, "אבל הם לא חצי ממוני. כפר הזה לבדו שווה כרבע מאוצרותי!
לא. לא אסכים ללכת ללא המצודה."

אז קם מארקוס.
"תקשיב לי, אדון מפונק! אנחנו יכולים לפלוש ולהרוג אותך ולקחת את כל אוצרותיך. רק בגלל שאנו רכי לב ואיננו רוצים לאבד אנשים אנו נותנים לך ללכת כך!"

donVT אמר/ה:
שם דמות:מילהוס
שם שחקן: donVT
מפלצת מקור: דופלגנגר
מספר דורות: 7
גזע:אלף
מקצוע באילהארה: קוסם ומלצר
מאפיינים מפלצתיים: צבע שיער משתנה בהתאם לרגשות וכשהוא מבצע שינוים רבים בזמן קצר צבע עורו נעשה ירקרק
יכולת בסיס:
יכולות:
רקע: כשהוא היה ילד קטן היה הרבה מתח בין אימו לאביו כי רק אחרי לידתו אמו גלתה שאביו בן מפלצת, הורי התגרשו כשהוא היה בן 3 וכל פעם שאמו ראתה אותו היא השוותה אותה לילד האנושי שלה, כשהוא היה בן 5 אביו לימד אותו על המורשת שלו בעקבות מות סביו, כשהיה בן 7 אמו הרגה את אביו והוא ברח לרחוב, ברחוב כנופיה אימצה אותו וגרמה לו לגנוב בשבילה בלי שהוא היה מודע לזה, אחד מהפושעים לימד אותו קסמי קלפים, אחרי כ5 שנים הוא הבין מה הם עושים וברח, היום הוא מלצר וקוסם רחוב, הוא תמיד עם ברדס בגלל צבע השער המשתנה וכרגע חושבים שהוא אלף רגיל, הוא שונא את אמו ולא פעם שקל להתנקש בה, כאירוניה, הוא עובד במלצרות אצל אחיו למחצה בלי שאחיו ואמו ידעו על זה
נשק: זוג חרבות ארוכות חד ידניות
מיומנויות: (קסמי קלפים, קצת גניבה ומלצרות
ציוד: ברדס, תיק, ציור של אביו ושל אמו, ציורים של אנשים מפורסמים- למקרה שירצה להתחזות וחפיסת קלפים
כסף:100 מז
צבע העיניים הוא ירוק וצבע השער הוא בהתאם לרגשות אז הוא צהוב דהוי סקרני
אני מתקרב מהצד ומנסה להאזין למה שקורה

דון
תנסה להגיב כל יום-יומיים, טוב?
ותוסיף את היכולות ששלחתי לך בפרטי לדפ"ד. מזכיר לבחור רק אחת מכל זוג של X/Y
IN
נשמע שהחייל מנסה לפנות את הקוסם. לבסוף הקוסם קם ורץ לכיוונך, נתקל בך.
מזל טוב, זה מר מיאו!

מגדל
"אינני מפחד," אומר המושל בקול רגוע. "המסדרון הזה מלא בשומרים, ואם אמות, כולכם תמותו איתי."

פנ"ק
נקרו קם והולך מחדר האוכל. פי, מה נשמע?

מיאו
אתה רץ ונתקל באלף גבוה, עם שיער צהוב-דהוי ודוקרני ועיניים ירוקות. ראשו מכוסה ברדס.
מזל טוב, זה דון!

ניצן
"לא אכפת לך ככה מחייך? מרשים.אבל אתה צריך להבין דבר אחד.אני חי בשביל המרד,ואם לא תיכנע,אסכים גם למות בשביל המרד" אומר גארנהאר,חושף את שיניו.
"ואני מנחש שאין לך שום רצון שזאבים יהרגו אותך,נכון?" אומר לו גארנהאר בלחישה,מחייך מעט.
לאחר מכן הוא מתקרב אל מריוס ולוחש לו בשקט:"אם מתחיל פה קרב,אני אפיל שומר אחד,ואתה תיקח את הנשק שלו,ואז נוכל להילחם בצורה טובה".

ניצן
"הצעתנו לא השתנתה.תיכנע,ותוכל לברוח מהכפר עם משמר אישי ועם חצי מהונך".
OUT
תשמע,אני מרגיש שהדמויות האחרות שהן לא אני/פריטיגר/מי שאנחנו מדברים איתו קצת פחות נוכחות במשא ומתן/דיבורים.בקרבות זה שונה לגמרי-הם מעורבים והכל טוב.
אז אשמח אם תעשה שאנשים אחרים יהיו מעורבים יותר,טוב? כי פשוט עכשיו למשל,מריוס דיבר רק פעם אחת בזמן שהוא הדיפלומט ואני המצביא,ואני ניהלתי את רוב הדיון...

פנ"ק
אני אוכל בדממה, לא מראה סימנים שאני אפילו מזהה אותך. כשאתה קם, אני מסיים בזריזות, ועוקב אחריך במסדרון. "תעצור שניה" אני אומר "משהו פה מסריח. מפלצת החלודה טען שהוא העביר אותך "מבחן" אבל אני דיי בטוח שזה לא חלק מהאירגון. רותה לעזור לי לברר מה הקטע שלו ושל המבחנים המסוכנים שלו?" שאלתי. "האמת, זה קצת מדאיג אותי. אני לא בטוח שהוא בכלל שייך לאירגון" אני מסתכל בחשש אם מישהו מסביבנו "האירגון הזה מרגיש לי מסריח מהרבה בחינות. לכן גם לא עזרתי לך. הייתה לי תחושה שהם בודקים את מגרש האימונים וממפים יכולות ואני אפילו לא בטוח מי זה הם. אבל אני חושב שאם יש איזה שהוא ריגול, הוא בלי ספק מתמקד שם. אני יודע שזה נשמע פרנואידי, אבל תעזור לי? או לפחות אל תגלה לאף אחד?" אני מדבר בלהיטות ובמהירות רבה מדי, כמעט בגימגום. מספר פירורים של אוכל נדבקו לסנטרי, ושפת הגוף שלי עדיין מוזרה מעט, בגלל הפציעות שלי. יש מספר שיפשופים על פניי. בקיצור, אפשר להגיד שאני לא נראה הכי אמין. "קדימה, מקסימום, לא תפסיד כלום" אני מחייך, ומבריש את הליכלוך מפניי בתנועה חלקה

'זה נשמע פרנואידי, אבל הכל מתחבר' אני חושב. 'עכשיו התמונה מושלמת. מזל באמת שלא התאמנתי, כי אם הייתי מרגל, שם הייתי מרכז את מאמצי. אבל איך אני משכנע אותו? או לפחות שלא יגלה לאף אחד על החשדות שלי?' חשבתי לעצמי בדאגה.

דומ"י (דון ומיאו)
צבעו של שיער האלף משתנה מעט - אולי זה אשלייה של האור, אבל הוא נראה מעט בהיר יותר, פחות דהוי.
מה אתם אומרים?

פנ"ק
אני לא מתערב בינתיים, תדברו זה עם זה.
אם אתם רוצים התרחשות, תכתבו לי.

מגדל
אני פשוט רוצה לתת לכם, השחקנים, את אור הזרקורים. אשתף אותם יותר אם זה רצונך.
IN
"בעצם, למה לנו?" אומר לך מאריוס בשקט. "עם אוצרות כאלה, נוכל לכלכל 200 אנשים במשך שנים, לקנות נשק טוב, אפילו לקנות כמה ערים בכסף שיהיו בידינו בלי קרב.
למה לנו לתת חצי מזה? קרב יעלה בחיי אנשינו, אבל הוא ישפר את המרד בעשרות מונים."

ניצן
"אבל שים לב.יש לו בליסטראות וקטפולטה.הוא יכול להרוג לנו עשרות אנשים בקלות.במקום זה,אם הוא ילך עם העושר הכספי שלו,נוכל להוריד את הזהב מהקירות ולהשתמש בו ככסף.נוכל להשתמש במצודה ובמכונות המלחמה שלו.זה יתן לנו יתרון עצום,במקום שעוד אנשים ייפלו".

מגדל
"אתה נטרלת זמנית לבדך בליסטרה אחת. 4 חיצים מדויקים, ובום! החומה חסרת הגנה."

התמונה של מטח החיצים שטבח בכל המורדים שנלחמו איתך, האדמה הזרועה חיצים ודם עולה לראשך.

ניצן
"אם נעשה זאת,הקשתים שלהם יפילו אותנו.יש כאן 80 לוחמים מאומנים,וזה יקשה עלינו לכבוש את המבצר.נצטרך להילחם על כל חדר,ועשרות לוחמים ייפלו.הרי ראית שהם לא ייכנעו סתם כך.המון לוחמים שנחוצים למרד ימותו סתם.
והיא לא תישאר חסרת הגנה-יש עליה קשתים."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה