• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

חמ"ג
גארנהאר משחרר יללת ניצחון,ומסתבר עם חרבותיו השלופות על הגלאי.
"מות,סוחר עבדים!" הוא צועק מנסה לשסף אותו לשניים:
[dice seed=16233 secure=fdd95aa7_0]1d20[/dice]
Out
שאלה-יש לי קוביית 20 בבית,אני יכול להטיל אותה במקום להטיל פה? כי ככה אני יכול לכתוב את מה שקרה כשאני כבר יודע את התוצאה,ולא רק את הניסיון...

חמ״ג
פריטיגר מטיל גרזן וכידון על הגלאי, ועורך חיפוש על גופת הסדיסט.
גרזן:
[dice seed=14061 secure=bc4099f5_0]1d20[/dice]
כידון:
[dice seed=17447 secure=079b6c51_2]1d20[/dice]
חיפוש:
[dice seed=36551 secure=ad5eddd0_1]1d20[/dice]

חמ"ג
מגדל, אני מעדיף שתשלח פה משתי סיבות -
א. אני סומך עליכם, אבל הקובייה בפונדק יותר הוגנת, ופחות ניתנת לרמאויות...
ב. להיפך, אני מעדיף לרוב לכתוב את התיאור של התוצאה. במידה שזה חשוב לך, אתה יכול לשלוח ולערוך לפי הזריקה (זה מה שאני עושה תמיד), ומקסימום אני אערוך לך את התוצאה.
IN
נשקיו של פריטיגר מפספסים, אבל הוא מוצא 3 שקיקים של אותה אבקה קטלנית ואת שוטו של הסדיסט, שכרגע אתה לא יודע להשתמש בו, אבל אם תלמד - הוא קטלני.
לעומתו, גארנהאר נוחל הצלחה אחרת לגמרי. ביללה הוא קופץ, חצי כזאב וחצי כאדם, על הגלאי, משסף את חזהו ודוחף אותו לאחור.
על המטה.

בקול חריקה שבר נוסף מופיע לאורך המטה, וקריסטל קטן שעומד בראש המטה ומעליו מרחף הכדור הקסום (שכעת מרצד, כאילו הוא אשלייה) נתלה על המקל רק בזיז עץ קטן.

הגלאי מנסה להתנער מגארנהאר, ולקפוץ על המטה:
[dice seed=34537 secure=598eadf5_0]1d20[/dice]

בקצה אצבעו הוא מחזיק את המטה, מתחיל ללחוש לחשים. מתחת לגופך אתה מרגיש אותו מתחזק, מתרפא, והמטה מתחיל להתאחות.

מה אתם עושים?

חמ״ג
ניצן, תתקן את הספוילר.
In
פריטיגר אוסף את האבקה בזהירות לכיסיו, ונוטל את השוט באותה זהירות.
״גראנהאר, זוז!״, הוא צועק, ומשליך מעט אבקה על הגלאי:
[dice seed=24020 secure=c0d37bed_0]1d20[/dice]

אן
אמרתי שאני פצוע ולא יודע עדיין מה הכוחות שלי אז בנתיים אני לא מעוניין להתאמן אלא להסתכל על אנשים אחרים שמתאמנים ולראות את הכוחות שלהם

ניצן
אם יש מפלצות שיכולות להריח או לחוש בכוחות אור, אני מניח שהם בהתחלה יחשבו שאני איזה סוג מוזר של גלאי או משהו, כי יש לי כוחות של אור וצללים מעורבבים כאלה. יכול להיות סצנה מעניינת, רק אומר...
ובקשר לכוחות, אני לבדי הורדתי איזה ארבעה אבירי אור וגלאי. אז נכון שאני נלחם טיפה מלוכלך, אבל עדיין...
אז אני מניח שיש להם דרגות שונות ויש שלב שאבירי אור מתחילים להיות כמו מין פאלדינים עוצמתיים והקוסמי אור מתחילים להיות מפלצתיים, אבל מטבע הדברים הרוב לא כאלה חזקים..

חמ"ג
גארנהאר קופץ הצידה בפראות,אבל רגע לפני,הוא מניית מכה על המטה ובועט לגילאי בריאות,מה שיקשה עליו למלמל לחשים:
[dice seed=25305 secure=2005906a_0]1d20[/dice]

דרגוניצן
בשמחה! אני אומר מנסה שלא להראות חשש, ומתחיל להציג קסמים. אני לא משתמש בקסים של טלפתיה, חשוב להזכיר. אני מנסה לפתח שיחה נורמלית, ומקווה שלא מתעורר חשד.

פנ"ק
אז אתם הולכים לאולם האימונים?
IN
בזמן זה אולם האימונים ריק כמעט, שני בני מפלצות מתאמנים בירי (אחד בקשת והשני יורה קוצים גדולים מידו), ושלושה נאבקים זה בזה. אתם רואים בן מפלצת תשוש יושב בצד.

פי
יש סיכוי קלוש שהם יחושו כך... :)

ושוב, נתת בגלאי מכה אחרונה אחרי שכ-10 בני מפלצות נלחמו בו בכל כוחם, ואלו היו חיילים רגילים ולא אבירי אור, שהם לוחמי העילית של אילהארה.

חמ"ג
אתה בטוח שאתה עושה את זה? היא לא משפיע על בני אדם, היא כן פוגעת בבני מפלצות, ויש לך רק 3 שימושים בה (כל שקיק שנפתח לא יכול להיסגר...)
IN
גארנהאר קופץ על הגלאי, ונהדף על ידי מגן אנרגיה שמקיף את הגלאי. אבל אתה נוחת על המטה, ולפתע אתה מרגיש משהו. תמונות מופיעות לנגד עיניך, קטעים קצרים שאתה לא מבין.

מגדל

הגלאי עומד מול המטה, מחזיק את הקריסטל שבראשו.

הגלאי עומד מול המטה הגמור, ואור קלוש עולה ממנו. הגלאי צורח ומשהו כסוף יוצא ממנו ונכנס לתוך הקריסטל.

הגלאי עומד עם שאר הגלאים, מחזיק בגאווה במטה. המשהו הכסוף מרחף בתוך הכדור שמעל המטה, יוצר אותו.

הגלאי מסתכל בילדה קטנה ובאישה מבוגרת יותר, בערך בגילו. הן אומרות לו משהו שאתה לא שומע, אבל הוא מסתובב בהנפת גלימה ונוטש אותן.

הגלאי עומד מול אינגילמור. אינגילמור מספר לו משהו, ונראה שהגלאי נחרד מהרעיון.

גלאי מתקיף גלאים אחרים עם חבורת גלאים זוטרים. הוא היחיד מצבאו הקטן ששורד את הקרב, והוא בורח.

הגלאי מבקר שוב את האישה המבוגרת והילדה, שכעת היא נערה בוגרת. הוא מתחנן שיתנו לו להיכנס לביתן, אבל הן טורקות בפניו את הדלת.

הגלאי מקים את ארגון סוחרי העבדים.

הגלאי עומד, פצוע קשה, מטהו כמעט שבור, והוא רוצה... רחמים. הוא כבר לא רוצה לפגוע.

הוא בסך הכל רוצה לחיות.

מיאו
זרוק קוביה.

מה אתה אומר לו בניסיון לפתח שיחה? תדבר, אל תכתוב 'אני מדבר'.

ניצן
זה לא נכון.הוא מנסה להשפיע עליי,הוא לא רוצה למות,אבל הוא יחזור לשעבד עוד אנשים...מה עליי לעשות?
חמ"ג
"הוא אומר שהוא לא רוצה לפגוע יותר!
מה עליי לעשות לו?" שואל גארנהאר בצעקה,קם על רגליו ומתכונן להסתער.
"ההחלטה בידכם.האם תנקמו במי ששיעבד אתכם או שתרחמו עליו?"

חמ״ג
אה, אז לא.
In
״הוא לא היה מרחם עלינו״, אומר פריטיגר בפשטות. ״אני בעד מוות.״ ״ואתם?״, הוא פונה למורדים, ״הוא כלא והתעלל בכם! זו השעה לנקום!״

חמ"ג
"נקמה רגעית לא תספק לכם דבר," הוא לוחש, "אבל אני יכול לתת לכם מידע. מידע על הגלאים. על נקודות התורפה שלהם.
על התוכנית האמיתית של אינגילמור."

ובנוסף:
שניכם עולים רמה!

חאן:
יכולת בסיסית:
גודל מטרה מקטן ומעלה/חצי דקה מבט לאיבון.

יכולת נוספת:
ניבי נחש נשלפים (חזק מכדי להיות מאפיין מפלצתי) 1/מבט נחש

ניבי נחש: אתה מסוגל לשלוף מפיך ניבי נחש מלאים בארס בינוני בכוחו שמתמלא תוך שעתיים
מבט נחש: אתה יכול לראות בראיית חום, מה שנותן ראייה בחושך ודרך לזהות יצורים חיים.

מגדל:
יכולת בסיסית:
יותר העלאת מורל לחברים/יותר הפחדת יריבים

יכולת נוספת:
פרוות הזאב/ציפורני זאב

פרוות הזאב: פרווה צומחת על עורך ומחזקת אותו נגד פגיעות וקור
ציפורני זאב: ציפורניך גדלות ונהיות קטלניות יותר.

פנ"ק
"אתה מדבר אלי?" קורא בן המפלצת. "כי אינני צריך חרב רגילה.
יש לי מספיק משלי."
בחיוך הוא שולף כוכב שחר שראשו נראה כקיפוד גדול וקוצני.

דרגוניצן
אני שואל אותו:"בעצם, איך זה ליהיות חייל לבן? הבנתי שיש הרבה צרות לאחרונה, מהן בכלל איני יודע דבר וחצי דבר על המהומות המשתוללות בעיר."
[dice seed=19902 secure=f126a77c_0]1D20[/dice]
לאחר שאני מנסה לנחש מה הקלף שלו, ושלוש ניסיונות נכשלו, אני נזכר בבסיס הקסם ומחייך. אני, ברוב טיפשותי, שכחתי שהקסם לא פועל על ניחוש על פי הקלף התחתון, אלה עלבסיס הפכפך יותר, וקשה יותר להבנה, הקלף המרכזי! פרשתי את שלושת הקלפים הכושלים ואמרתי לפי הקלפים הבאים אני יכול להבין מה הקלף שלך. (אין שום קשר לקסם, רק כדי להסוות את הכישלון,) אני זוכר שבמרחק של 15 קלפים מהקלף התחתון יש מלכה♠, ובמרחק 15 קלפים מראש החפיסה יש נסיך ♣. אך בעצם הנסיך תלתן הוצא, מה שמשאיר את הקלף ה3 ממרכז החבילה, ואז אני מוציא במהירות את קלף המלכה תלתן, אליו הגעתי אחרי החישובים הקצרים, ואז אני צוחק ואומר:"יש לי הרבה טריקים בשרוול, אותם שכחתי להוציא, ועכשיו גיליתי מה חסם אותם: הקלף שלך!" ואז אני מוציא את הקלף ומראה לו.
קובייה ליתר ביטחון[dice seed=11799 secure=52a57dc2_1]1D20[/dice]

חמ״ג
״מה אתה אומר?...״, מהרהר פריטיגר בקול. ״אני אומר שניתן לו לדבר, ושידע שחייו ניתנו לו במתנה. ותזכור למי אתה חייב אותם״.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה