• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בני המפלצות -עץ משחק [3/3] (חופשיטה,פנטזיה) - גמרנו

חמ"ג
"הם לא כאלו אידיוטים שהם יסתכלו על המקום שנזרוק עליו אבנים,נכון?" אומר האורק בהפתעה.אבל אז הוא מהרהר מעט וממשיך:"אבל אולי אם נכוון עליהם,הם יתרכזו בהגנה על עצמם מהתקפה עלינו".
"גם חניתות יהיו טובות".הוא אוסף חנית או שתיים,מה שהוא מוצא קרוב אליו.

יטונה
"זה יכול לעבוד," אומר יטונה. "יחד עם הזאבים, זה יתן לנו כמעט עשר שניות, מה שיספיק לרובינו לרוץ אל מעבר לאזור הכלובים ולברוח. אבל... החלשים יותר, הפצועים, מי שנפצעו ברגליהם, יתקשו יותר. נצטרך עוד משהו אחרון, שיסיח את דעתם לגמרי."
אתם מסתכלים על שדה הקרב, על ח' הכלובים שנקרעו ממקומם, על הדם, הגופות, ועל הגלאי ועל הסדיסט, שעומדים שם באמצע, ומחכים.

כולם - לא אוכל להגיב עד יום שישי הקרוב, אז אל תלחצו אם לא אענה.

יש שחקן בשם יטונה?

מגן
״מה אם כל אחד יזרוק עליהם גופות קלות ואבנים?״, אני שואל.
Out
כמה שוקל כלוב?

חמ"ג
"איך אתה חושב /שהכלובים הוטלו ככה על הרצפה?" שואל יטונה. "אני חזק מספיק כדי לזרוק כמה, ועם הזרועות אוכל לזרוק ולהספיק להתחמק הזמן. אז זאבים, אבנים וכלובים, או שיש פאנץ' סופי?"

חמ"ג
אני מאוד מאוכזב מזה שכתבתי 'שני בני מפלצות, 4 מורדים', ולא התייחסתם אליהם בכלל. גם להם יש אישיות, יכולות וכדומה...

ואין אף אחד שיכול לפוצץ דברים?

חמ"ג
"אני בן יסודן קור, אם זה עוזר," אומר אחד מבני המפלצות. "אני יכול לפוצץ סלעים וליצור קצת פיצוצי קרח, אבל לא חוץ מזה."

השני חושף את עצמו כבן טרול מערות, שטוב בעיקר בלהרים, לזרוק, לשבור, לשאוג.
OUT

מפוצץ סלעים הוא בעזרת הרחבת המים שבתוכם.

חמ״ג
אוי, מסכנים, סליחה שהתעלמתי...
In
״יטונה, אתה יכול להרים כלוב?״, אני שואל. יש בסביבה לידינו גרזנים, פגיונות או נשק הטלה אחר?

חמ״ג
״תוכל לזרוק עליהם את הכלובים? בזמן הזה אנחנו נוכל להימלט. אם תהייה עייף מדי נגרור אותך-״, אני מביט לעבר האורק והחסונים שבבני המפלצות והמורדים.

חמ"ג
"רגע,הוא לא גלאי? הוא לא רגיש לקור או משהו כזה? הם הרי קוסמי אור ואש.בכל מקרה,כדאי שנעשה את זה.כל דבר יעזור"
אומר האורק,ומתנדב לשאת אחד מהפצועים על גבו.
"בואו נתחיל במסיבה".

נ"נ
"מעניין. דרך אגב, איך שנכנסת לאירגון נפגשת עם בן מפלצת עם כוחות של קריאת מחשבות או משהו בסגנון?" שאלתי, תחושה רעה מתחילה להצטבר בבטני. "אני צריך לשתף אותך" אני רוכן לכיוונך ולוחש "משום מה יש לי תחושה שזאת לא כזאת אוטופיה"

א"נ
"כמובן שלא," אני מרצין, "אבל בינתיים אני מרוצה מהם, אז אני משתף פעולה." ואז אני מרים את ראשי ושואל בקול חזק ועליז, "אז אתה חושב שאתה יכול ללכת להתאמן איתי?"

חמ"ג
גלאים הם לא מכדשפי אור ואש, הם מכשפי טוהר ואור. צללים, אנרגיה אפלה זה מה שפוגע בהם.
מונה פצועה קל, ושניכם פצועים בינוני.
IN
אז אתם עושים פיצוץ קרח, זורקים כלובים, אבנים ומקלות על הגלאי והסדיסט והזאבים מתקיפים באותו זמן?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה