• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ביצים, ביצים...!

האם אני אבוא לראות את מתנאל, ינאי ומיכאל עולים ויורדים לקולות השיר 'ביצים ביצים'?

• בטח!! אני לא מפסיד את זה אפילו אם זה מתנגש לי עם טאורה!!

הצבעות: 21 100.0%
  • כן... ברור...! רק תן לי לסיים לכתוב את ההודעה הלא ספאמית שלי 'לאלדריון יש שפם!' ולאכול טופו שעיר שמצ

הצבעות: 0 0.0%
  • ................... אני אדמיין שמעולם לא נוצרה ההודעה הזאת (ואני מנהל טוב אז אני לא אמחק או אנעל אות

הצבעות: 0 0.0%

• סה"כ מצביעים
    21
סטטוס
נעול לתגובות.
ודרך הגב לפי מה שזכור לי אין דמות של מתנקש האם אתה רומז כאן למשהו???

Lock^ אמר/ה:
ודרך הגב לפי מה שזכור לי אין דמות של מתנקש האם אתה רומז כאן למשהו???

יש גם דרואיד וגם מתנקשת בתוספות.
אתה צריך לעשות את התוספות - אדון ההרס (ששכחתי את שמו) נראה מצחיק בטרוף, זה חירפן אותי לגמרי... :lol:

אהההה... אני קורא לה *רוצחת*!!!
ואני משחק בדרואיד ככה שחייבת להיות לי חבילת התוספות וגם כסחתי את ba'al שזו עוד הוכחה שיש לי את התוספת!!!

כן... אחרי שהוא כיסח אותך בערך 500 פעם?!
אתה רואה אותו נכנס לחדר של הבוס הסופי... משמאלו... גופה... מימינו... גופה...
שתיהן שלו... במפה... עוד כ30 גופות! שלו!! :P

דמוסתנס אמר/ה:
כן... אחרי שהוא כיסח אותך בערך 500 פעם?!
אתה רואה אותו נכנס לחדר של הבוס הסופי... משמאלו... גופה... מימינו... גופה...
שתיהן שלו... במפה... עוד כ30 גופות! שלו!! :P

אתם מודעים לעובדה שלוחצים על הגופות וכל הציוד חוזר אליכם? :roll:

אתה מודע לעובדה שדרואיד שיודע רק לזמן פראיירים שילחמו בשבילו לא מספיק להגיע לגופה לפני ששוחטים לו את הצורה?!

אח שלי מוסר שאחרי הרבה אימונים זה אפשרי... (כנראה שהוא יודע :P )

הוא סתם אומר רק עד מפיסטו היה לי הרבה גופות במסטר וזה רק בגלל שהיו איתו המון המון אויבים שפגעו בי ולא הצלחתי להגיע לגופה אבל אצל דיאבלו ובא'אל לקחתי כל פעם את הגופה!!!
(כמובן בזמן שזאבים או דוב או זוחלים רעילים/מעלי-חיים מסיחים את דעתו ואני רץ לוקח את הדברים ועושה עליהם הר-געש[כמובן שאצל בא'אל זה טיפה יותר מסובך כי היו תמיד 2 ממנו אבל היתי יותר מיומן{+עם הרבה יותר חיות}ויותר מהיר] בזמן שהחיות תוקפות!!!)

סליחה, אבל אני היחיד פה שעשיתי דרואיד משנה צורות?
האלמנטים גרועים, החיות לא משהו, כמו שאמרתם, וחוץ מהרוח שמוסיפה חיים, אין שם שום קסם טוב.
אם כבר דרואיד, אז שילחם.

הקטע להשתמש ברוח כשיש לך חיות אחרות ובהתחלה הוא באמת עלוב ומה שצריך זה יותר להרביץ אבל ברגע שאתה מגיע לזימון 5 זאבים רגילים או 3 זאבים אמיצים רוח שגורמת שכל עוזריך מקבלים החזרת מכה של 90% אתה יכול להפוך לדוב ולעשות לפחות הר געש ברמה 1 {כמה שיותר, יותר טוב. זה פשוט ענק כבר ברמה 1 אז תאר לעצמך רמה 3}וכמובן איך אפשר לשכוח לזמן דוב (שלי כבר ברמה 8 והמיניונס של ba'al בקושי הצליחו לפגוע בו[כל אחד לחוד... וככה רק הצהוב הצליח להרוג את הדוב פעם 1 עד שהוא מת] )

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה