• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בחנות החדשה של פאיזו אין יותר PDF כשקונים ספר פיזי?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא The oldman
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
הזמנתי כמה ספרים במכירת האביב של פאיזו (על אף מחירי השילוח המוגזמים... איכשהו יצא סביר) - והופתעתי לגלות שאין לי בספרייה הדיגיטלית גם עותק PDF של הספרים....
פעם היה להם וזה תמיד מגניב לקבל PDF (היי, גם מי שקונה עותק פיזי של פאת'פיינדר פראי מקבל עותק דיגיטלי), והם היו בין החלוצים של המנהג המגניב הזה. אז אני תוהה אם פספסתי משהו, האם אני אקבל במייל עוד שעה או שהם באמת שינו את המדיניות שלהם?

מבאס, האתר כבר רץ כמה חודשים - ובעיניי זה די פיצ׳ר בסיסי. למען האמת זה גם מוזר שהספר הדיגיטלי הוא מוצר אחר מאשר הפיזי.

בגלל מחיר השילוח הגבוה והמבצע שהיה להם - התפרעתי:
Tian xia world guide
impossible Lands guide
inner Sea world guide
Gods and magic
seven dooms to sandpoint

עם ההנחה שיש להם באתר אז המחיר יוצא סביר בהחלט על אף עלות השילוח 🙃

למיטב הבנתי אלו כבלי לידה במעבר בין האתרים, ותקבל pdf באתר הישן או עד שיסדרו את האתר החדש.

מה הזמנת? מחיר השילוח שלהם לעתים עולה על מחיר הספר...
זה מה שהבנתי מהם גם כן. אז כששאלתי בתמיכה טכנית

אוי לא! נדמה שההודעה נחתכה באמצע NightChanger NightChanger
לא. זה בדיוק מה שזה. שאלתי אותם בתמיכה הטכנית כשעברו לאתר החדש מה קרה להזמנות שלי שהזמנתי ב HB לפני כמה שנים. והם אמרו שהם מעבירים לאתר החדש ועד שיעבירו את כל התוכן לשם. אפשר לגשת להזמנות ישנות באתר הישן.

רגע, אבל ענו לך מה קורה לגבי הזמנות חדשות?
האם מי שרוכש ספר פיזי יקבל בהמשך גם עותק דיגיטלי?
לא קונה פיזית משם אז אני לא יוכל לענות על זה. מצטער :(

עריכה: הזמנות חדשות ניגשים מהאתר החדש

ומסתבר שהם פשוט לא מעניקים יותר PDF עם עותקים פיזיים, זו לא תקלה.
רק אם יש לך מנוי באתר שלהם אז הבונוס הוא לקבל את ה PDF. מוזר, אולי אני מבולבל ואף פעם לא היה עותק דיגיטלי - רוב הרכישות שלי מפאיזו זה דרך האמבל באנדל דיגיטלי ולא פיזי.

עדיין מבאס, ביחוד שבמבצע כמו עכשיו לפעמים העותק הפיזי יותר זול מהעותק הדיגיטלי...

עריכה: וגם, לפני כמה חודשים הם העלו את המחירים של ה PDF - לכן יוצא שספר פיזי במבצע יותר זול מדיגיטלי
אני יודע שקל לרדת על מכשפי החוף, אבל גם חברות קטנות יותר כמו פאיזו או דרינגטון פרס לא חפות מטעויות או דברים כאלו. לא מבין מי יקנה גם עותק פיזי וגם דיגיטלי של ספר השחקן ב-100 דולר...

עריכה אחרונה:
אתה מיד יכול להשתמש ב SRD שלהם שהוא OGL. רוב החברות ( kobold press, free league publishing...) משתמשים בו במקום בספרים הרשמיים של wotc שעולה כסף.

והעסק הסתבך.
מסיבה לא ברורה במקום לשלוח לתל-אביב ולמיקוד הנכון, פאיזו החליטו לשלוח לאזור ולמיקוד שגוי - אין לי מושג אם DHL יסתדרו עם זה...
וכדי להוסיף על זה עוד חטא, המחיר ששילמתי לאחר הנחה היה 120 דולר על הספרים בלי משלוח - אבל הם כתבו בחשבונית מכס שזה מעל 130 דולר, כלומר נכנסתי לסף המע"מ ומכאן לכל עמלות השקר של DHL.

אז עכשיו שלחתי מייל לפאיזו, וביקשתי שישלחו לכתובת הנכונה עם הסכום הנכון - לא בא לי להסתבך עם DHL.
ממתין לתשובה שלהם ... מקוה שבאמת יצאו מלכים ויסדרו את המשלוח, פחות בא לי להמר על DHL.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה