אתם מבלבלים את השכל בלי סוף, וזה באמת מציק. מעבר לזה שזה משרה אווירה מטומטמת (עם כל הכבוד ליצירתיות שלכם), זה מאוד מעיק להיכנס להודעות החדשות ולאות את סיפורי הפיתה, חרטוטי החומוס וסקר חשוב מאוד על ספאמרים, מחתרת הספאמרים והמדריך למספים.
זה מציק, ושיהיה ברור - זה לא יימשך.
הבעיה עם דיוני ספאם זה שהם לא תורמים שום דבר, אבל גם לא עולים שום דבר - לא צריך להתאמץ לנסח הודעה ולא צריך לחשוב לפני שכותבים. מספיק לזיין את השכל בשתי מילים והופ המונה של ההודעות קופץ באחד. ההצפה הזאת של הפורום היא משהו שההנהלה מאוד מאוד מאוד (יותר מדי, מבינים?) סבלנית אליו, מתוך גישה אופטימית כללית, תוך הסתמכות על ההבטחות שלכם, ומתוך השקפה שעונשים צריכים להיות מדורגים ולא פתאומיים ושרירותיים.
לידיעתכם, הודעות חסרות טעם נמחקות, ועצים שלמים של הקשקושים שלכם נעלמים כבר הרבה זמן - אתם פשוט לא שמים לב, כי הם חסרי משמעות גם בעיניכם. הם רק מעמיסים על הצוות עבודה.
לעצים החדשים לא תהיה סבלנות גדולה כמו בעבר, והרף יעלה ככל שהבעיתיות שאתם יוצרים עולה. ההסלמה של הספאם בזמן האחרון תודבק על ידי הסלמה בפיקוח ובענישה.
ועוד הערה - אין בעיני הבדל בין ספאמר חמוד לבין ספאמר מטומטם, כהגדרתכם. זה זיון שכל נוסף. אין שום פופולאריות לקשקושים האלה בפורום, למרות מה שאתם עלולים לחשוב לעצמכם.
מרגיזה אותי החוצפה שלכם בכמה דיונים (אני מקווה שמחקתי את רובם) להגדיר ספאמרים מסוימים על פי כינויי גנאי (זה לא בסדר לכשלעצמו) ואת עצמכם כאיזה חבורת סטנדאפיסטים מוצלחת.
אתם לא מצחיקים אותי, מצטער. אם תשקיעו חמש שניות במחשבה על זה תראו שגם אתם לא הייתם צוחקים אם הייתי ממלא את הפורום בדאחקות שאני מריץ באיציק עם גילגם או ננסק בארבע בבוקר. זה לא שוס, פשט ככה. אני לא אומר שאי אפשר לרשום על משהו משעשע שנתקלתם בו פה ושם, אבל פורום השולחן העגול נועד למה שלא נכנס בפורומים האחרים ולמה שנוגע לקהילה, בכל המובנים.
זו לא מזבלה.
תודה.