• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בחן את עצמך: האם אתה ספאמר?

סטטוס
נעול לתגובות.
היי 27 זה כמעט ספאמר!!
מעניין אם יצא לאיזה מנהל 33 ומעלה... :roll:
חבל שאין עוד מנהלים שכותבים פה את הציון שלהם...
תשכנע כמה אלדריון! :arrow:

איזה כייף זה לחזור!!!!

בכל מקרה, יצא לי 7 ! מה זה אומר?

סתם סתם:

יצא לי 25,אני נורמאלי,למרות שאיזה שתיים שלוש שאלות עניתי סתם כי לא הייתה אפשרות נורמאלית אחת...הרוב רשמתי 2,זה הכי נורמאלי.

יצא לי 36 ואני מוכן להצטרף למסדר הספאם :D :D :D

ודרך אגב גולדן מון עד כמה את/ה חושב/ת שאת/ה נורמל/ית הא?! :wink: :wink: :wink: {סתם, לא להעלב , לא באמת אני לא מנסה להעליב!,נו ברצינות אני לא בנאדם רע לא להעלב!!!} ותיקון לחוקי הספאם... אהם.."סמיילים באים בשלשות" :D :D :D

בד"כ מי שנשאר משתמש רגיל אחרי כמה זמן, עוזב את הפורום.
כדאי שתחליט מהר לאיזה צד אתה רוצה להשתייך, וכדאי שתחליט נכון, אחרת אני ומיכאל ניאלץ לעזב אותך.

Wolf's Bite אמר/ה:
כדאי שתחליט מהר לאיזה צד אתה רוצה להשתייך, וכדאי שתחליט נכון, אחרת אני ומיכאל ניאלץ לעזב אותך.
משתמשים רגילים עוזבים את הפורום כי הם באים לפה בשביל מ"ת ובשלב מסוים נמאס להם מהשטויות שלכם.

Icel אמר/ה:
Wolf's Bite אמר/ה:
משתמשים רגילים עוזבים את הפורום כי הם באים לפה בשביל מ"ת ובשלב מסוים נמאס להם מהשטויות שלכם.

ומתי ימאס לך? כי אתה מתחיל לעצבן.

ובכלל כל ההודעה שלך מפגרת.
אני לא חשוב שזה כ"כ קשה לראות שאין כמעט ספאם בתפקידים כללי, ומו"ד. לפחות לא ספאם חמוד.ספאמרים אידיוטים זה משהו אחר, ואנחנו לא קשורים אליהם.
הספאם ברובו הגדול, מתנקז לשולחן העגול, ששם אין לאנשים שרוצים לדבר על מ"ת, מה לעשות.

לא כולם, אני מכיר כמה משתמשים שהפסיקו לכתוב מכיוון שהפורום היה שקט מידי, יש כאלו שספאם לא מפריע להם, אלו הם הכי טובים, יש כאלו שהספאם כן, הם יכולים להבליג במקרים הלא נוראים, להאיר בשקט ולא להטפרץ ברגעים קצת יותר קשים, וממש לקרוא למנהלים במקרים חריגים.

שורה תחתונה-
אם יש איזה דיון שהוא לא לרוחך(ספאם, עלבונות כלפיי מישהו, וכ'ו...) אתה לא חייב להגיד, אתה יכול פשוט לא להכנס לשם, ולהשאיר את הנושא כמו שהוא (גם אם תכנס ותכתוב הודעה, תהיה בטוח שזה לא ישנה את אופי הדיון (הספאמרים הוותיקים יקלטו את מה שאתה מנסה לעשות, וכנקראה יגררו אותך לריב איתם (ואז יוצא שגם אתה הספאמת)ותקבל הזהררה כמו כולם.
איזבו את זה, לא נעים לכם לקרוא ספאם, אז אל תקראו אותו (ברצינות...)

אתם מבלבלים את השכל בלי סוף, וזה באמת מציק. מעבר לזה שזה משרה אווירה מטומטמת (עם כל הכבוד ליצירתיות שלכם), זה מאוד מעיק להיכנס להודעות החדשות ולאות את סיפורי הפיתה, חרטוטי החומוס וסקר חשוב מאוד על ספאמרים, מחתרת הספאמרים והמדריך למספים.
זה מציק, ושיהיה ברור - זה לא יימשך.
הבעיה עם דיוני ספאם זה שהם לא תורמים שום דבר, אבל גם לא עולים שום דבר - לא צריך להתאמץ לנסח הודעה ולא צריך לחשוב לפני שכותבים. מספיק לזיין את השכל בשתי מילים והופ המונה של ההודעות קופץ באחד. ההצפה הזאת של הפורום היא משהו שההנהלה מאוד מאוד מאוד (יותר מדי, מבינים?) סבלנית אליו, מתוך גישה אופטימית כללית, תוך הסתמכות על ההבטחות שלכם, ומתוך השקפה שעונשים צריכים להיות מדורגים ולא פתאומיים ושרירותיים.
לידיעתכם, הודעות חסרות טעם נמחקות, ועצים שלמים של הקשקושים שלכם נעלמים כבר הרבה זמן - אתם פשוט לא שמים לב, כי הם חסרי משמעות גם בעיניכם. הם רק מעמיסים על הצוות עבודה.
לעצים החדשים לא תהיה סבלנות גדולה כמו בעבר, והרף יעלה ככל שהבעיתיות שאתם יוצרים עולה. ההסלמה של הספאם בזמן האחרון תודבק על ידי הסלמה בפיקוח ובענישה.
ועוד הערה - אין בעיני הבדל בין ספאמר חמוד לבין ספאמר מטומטם, כהגדרתכם. זה זיון שכל נוסף. אין שום פופולאריות לקשקושים האלה בפורום, למרות מה שאתם עלולים לחשוב לעצמכם.
מרגיזה אותי החוצפה שלכם בכמה דיונים (אני מקווה שמחקתי את רובם) להגדיר ספאמרים מסוימים על פי כינויי גנאי (זה לא בסדר לכשלעצמו) ואת עצמכם כאיזה חבורת סטנדאפיסטים מוצלחת.
אתם לא מצחיקים אותי, מצטער. אם תשקיעו חמש שניות במחשבה על זה תראו שגם אתם לא הייתם צוחקים אם הייתי ממלא את הפורום בדאחקות שאני מריץ באיציק עם גילגם או ננסק בארבע בבוקר. זה לא שוס, פשט ככה. אני לא אומר שאי אפשר לרשום על משהו משעשע שנתקלתם בו פה ושם, אבל פורום השולחן העגול נועד למה שלא נכנס בפורומים האחרים ולמה שנוגע לקהילה, בכל המובנים.
זו לא מזבלה.
תודה.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה