• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

באור הנר - עץ משחק מו"ד 4 (4/4)

צבת-מוות נעלם מן המרפסת במהלך כל הבלגן שצל החרב גורם לו. שייעשה מה שהוא רוצה, כמו שצבת-מוות תמיד עושה. השיחה הפוליטית לא מרתקת או מעניינת אותו. התעסקות צבא האור תגיע, כאשר אלו ידפקו על דלתו. או כמו שהוא מקווה, הוא ידפוק על דלתם.
בין הצללים, בחשכה העמוקה, מתחת לצילו של הית'אל, מהלך לו סרטן פשוט, חיה שלא מתאימה לאזור, אך לא נראה שזה מפריע למישהו, בעיקר כי משהו מונע מאנשים להסתכל עליו. יכול להיות שזה פחד אינסטקטיבי שמשפיע על מוחם, שמנסה בכל כוחו להימנע מלהסתכל על היצור הלא מוסבר. משהו שברגעים אלו מונע אפילו מהית'אל להסתכל על הצל של עצמו.
META
משתמש בהתגנבות זוחלת ומשנה צורה לסרטן בגודל פצפון, מקבל תוסף 5+ להתגנבות.
התגנבות: 15+26=41.

"עברנו שנים טובות ביחד, הלא כן?" מבטו של הרוזן מצטלב עם מבטו של הגנרל, ניצוץ בעיניו האדומות. "משחקים של חתול ועכבר בחצרו של הברון, פוליטיקה, תככים וסכינים בגב. אל תעלוב באינטיליגנציה שלי, צל. אתה יודע יותר מכולם שאינני טיפש." שפתיו נמתחות לאחור בחיוך כשהוא מסתכל על חברו, יריבו, אור משתקף מניביו. משהו בפרצוף שלו משתנה, נהיה חד יותר, מפחיד יותר. הרוזן הנינוח נעלם, ובמקומו עומד ערפד, טורף. "באת לכאן כדי לחלק פקודות, אז חלק אותן. אבל עשה זאת מכוחך שלך, מועט ככל שיהיה. אל תנסה להשתמש בסמכויותיהם של הברונים, לא כשהן ניתנו לאחר." הוא מדגיש את המילה האחרונה עם נקישה של מטה ההליכה שלו על פני המרצפות.

בתוך השיחה, ואולי בגלל היריבות בינו לבין צל החרב, הרוזן מתחיל להרגיש... שדברים לא מסתדרים, אירועים שלא מתחברים, מסגרת זמנים לא אפשרית, סגנון דיבור ש...קשה לו לזכור.
הרוזן חי הרבה זמן, זיכרון הוא דבר שנאבקים לשמר, אחרת הופכים לאחד היצוירם חסרי הרגשות שהברון שולח להרוג דברים בשמו, הסיכוי שהברון יהפוך את צל החרב לגנרל של כל כוחות האופל? הרוזן לא מצליח להבין למה.
וברגע שהדברים לא מתחברים, דברים אחרים מתחילים להתנתק, הרוזן יכול להישבע שהוא מכיר את צל החרב שנים על גבי שנים, הוא מופיע בעבר שלו כל כך הרבה פעמים אבל... הוא לא מצליח להבין איך, ואולי הרבה יותר חשוב.
הוא לא חלק מהאירועים שבגללם הם אמורים להיות חברים.

"מממ." הרוזן נעצר, עיניו מצטמצמות. "לא, לא עברנו שנים טובות ביחד, הלא כך? לא עברנו שנים כלל. אני חייב לך התנצלות, צל. על ההערה הקודמת שלי בנוגע להנפות חרב גסות. החרב שלך מהווה הסחת דעת יפה מכשרונותיך האמיתיים עם המחט. שזירת זכרונות מזויפים? כיצד עשית זאת? אני סקרן." עם כל משפט, הערפד מתקרב צעד נוסף אל הגנרל השקרי. הרגשות גואים בו והאוויר סביבו מרצד. זו תחושת בגידה כל כך מעניינת, מי שהוא חשב שהוא חבר מתגלה כשקר. יותר מזה, הזכרונות שהוא אימץ לחיקו התגלו כשקר. במקום, קור מתפשט בעורקיו. הוא רוצה להרוג מישהו. בתקווה תהיה לו הזדמנות בקרוב.

משהו בצל החרב... משתנה? איזו ארשת שהייתה עליו נעלמת לחלוטין, הזכיכות שלו יורדת מעט, החיוך שלו נעשה יותר... שטני?
"ובכן., הוא אומר. "אני מניח שזה כישרון שתמיד היה לי, אחד מיני רבים." הקול שלו מעביר קור אפילו בעצמות המתות של הרוזן. הוא מניח חרב על השולחן, "האמת שזה די פשוט, כשאני חותך אותך עם החרב שלי, אני יכול לראות את רצף הזכרונות שלך ו... לשים את עצמי איפה שאני רוצה, ובאיזה מסגרת שאני רוצה." ידו אוחזת בחרב. "חברים, אויבים, יריבים, בני תמותה, או בני אלמוות, עוד לא מצאתי יצור שמסוגל להתגבר על הכוח הזה, אני מודה שלעיתים אני... מתעצל לוודא שעשיתי עבודה טובה ולעקוב אחרי הדברים אז כמה אנשים עם אופי חזק מספיק מסוגלים להתגבר על הדברים האלה. אבל שלא יהיה לך ספק, רוזן." הוא מתקרב מעט עם הפנים לעבר הרוזן. "אני מסוגל לשים את עצמי בהיסטוריה של כל אחד ואחד, ולהיות מי שאני רוצה, ומה שאני רוצה."

העיר שקטה מעט בלילה, למעשה קול הצעדים של ארתור ואלכסיס הוא אחד הקולות היחדיים שנשמעים בלילה, אולי למעט קול הצעדים של הית'אל, שעושים עבודה ראוייה כדי למנוע מרבים להבחין בקוסם.
והית'אל אולי לא יודע שצבת המוות איתו, אבל ארתור ואכלסיס בהחלט יודעים שהית'אל שם. המעקב הופך למרדף, בעיקר כאשר ה2 מתפצלים, ונכסנים ל2 סמטאות שונות, רצים כל עוד נשמתם בהם.
META
תבחרו אחרי מי אתם עוקבים וגלגלו בבקשה בדיקת אתלקטיה, אם יש לכם כוח שיכול לשפר את המהירות שלכם/לעזור לכם במרדף, אתם יכוילם להשתמש בו במקום.

''כשרון נפלא, אין ספק. קצת מבוזבז עליך, הייתי אומר. עם אישיות מלבבת כמו שלך, לא צריך עבר משותף כדי למצוא הצדקות להרחיב לך את החיוך עד האוזניים.''

מאליכּ נעמד, שולף את הנטצ'רי מחגורתו, והצל שלו מתחיל להעמיק, ואז מתפקע, ואז זולג לכל עבר על הקרקע תחתיו בבריכה מתפשטת של חשיכה.

''זכות הדם הראשון שלך, כבוד הרוזן. אני לא יכול מבטיח כלום בנוגע לדם אחרון''
Meta
לא יודע אם אנחנו במצב קדם-יוזמה או לא, במידה ועוד אפשר לפעול לפני יוזמה, אני מפעיל את הכוח של twilight torch כדי להיות באור מועט. אם לא, אז לא משנה (אם זה משפיע במשהו, הכוח הוא פעולה משנית)

META
יוזמה 27 (20 טבעי)
מזכיר שלמאליכ יש 1+ להתקפות והצלות כל עוד הוא לא מדמם
IN
הרוזן מביט בעיניו של הגנרל. "ומנין הכשרון הזה?" הוא שואל, ניגון מסוים בקולו, שמהדהד באוזניו של צל-חרב. הוא שומר על קשר עין איתו, מפעיל את קסמו האישי. "ענה לי." הוא מצווה לו ודופק עם מכה ההליכה שלו על הרצפה, גורם לקול חזק. בתגובה, צל-חרב נוהם ואוחז בחרבו. הוא מרים אותה בשיסוף, מנסה לחתוך את הרוזן? לא, את הדוכסית הסמוכה שהקשיבה לשיחתם. הרוזן ווידא שהם יתיישבו במקום קרוב אליה, בדיוק מהסיבה הזו.
כוחו של צל-חרב מסקרן, הוא ישמח לדעת מהיכן הכשרון הזה. הוא ישמח להשיג אותו בעצמו. אבל לצערו, צל-חרב מסוכן מדי כרגע.
META
פעולה רגילה
Unhinging Strike: כנגד צל-חרב. 20 טבעי נגד רצון, פגיעה. 6 נזק תודעה ועוד 8 נזק רעם. צל-חרב מבצע התקפת קפא"פ בסיסית נגד יצור לבחירתי, ואני בוחר בולריה אוריאה.

פעולה חופשית
Resounding Weapon: צל-חרב הלום עד סוף תורי הבא.

פעולת תנועה
נע כדי להיות סמוך לכמה שיותר אנשים. בגלל שצל-חרב הלום אין לו מזדמנות.

הפקודה המנטלית נשלחת לעבר צל החרב, היא חודרת את ההגנות שלו, היא גורמת לו לפעול, הרוזן רואה כיצד צל החרב משסף את ולריה והורג אותה, דמה נשפך על הרצפה.
צל החרב נשבע שהוא זוכר שזה קרה.
אבל זה לא.
הפקודה נאמרה באוויר, יכול להיות שבעולם אחר היא השפיעה, אבל זה לא העולם הזה.
אדון של גורל שגוי - כאשר צל החרב נפגע מהתקפה, הוא מגלגל ק6, בתוצאה של 5 ומעלה ההתקפה פגעה בהד זיכרון ולא גורמת לנזק.
META -5 בתוצאה, ההתקפה מנורטלת.

הרוזן ממצמץ ולוקח צעד לאחור, מבולבל.
META
כיוון שלא פגעתי, הפעולה החופשית מבוטלת, וכפעולת תנועה אני פוסע כדי להיות סמוך לדוכסית.
מגלגל הצלה כדי להבין שזה השפעה של צל-חרב על הזכרון ולא בלבול שלי: 14, הצלחה.
משנית: גלגול מאגיה. 14, לא מגלה שום דבר חדש.

מאליכּ מקמט את מצחו המקומט גם ככה. משהו פה אינו כשורה. הוא פוסע לאחור, נותן לגנרל למקד את תשומת ליבו ברוזן, ונותן לקצה התחבושת שלו להשתלשל מכף ידו.

צליל השריקה שלה כשהיא ניתקת ממנוחה הוא הרמז הראשון לכך שמאליכּ נע בשנית, ובן רגע הוא נמצא בעברו האחר של אויבו, התחבושת נשרכת על הקרקע בשנית, והוא מסב את ראשו אט אט וסורק בעיניו את צל-החרב, מחפש לראות כיצד הנזק שגרם השפיע עליו.
Meta
פעולת תנועה - תכסיס טקטי
זז את מהירותי לאחור (בלי לעורר מזדמנות כשאני עוזב משבצת סמוכה), יש לי יתרון קרבי נגד אויב
פעולה רגילה - הסתערות
דקירה בגב כפעולה חופשית כדי לקבל +3 התקפה ו+2ק6 נזק
התקפת הסתערות עליו ברגע שהוא נכנס להישג שלי
התקפה - 14+21=35
מפעיל ''פגיעה חזויה" ללא פעולה כדי לתקוף את הנמוך ביותר מבין רצון, קשיחות, תגובה שלו, ולהןסיף +7 נזק מוות/קור
נזק - 2ק4 + 2ק8 (מהנשק) +2ק6 (דקירה בגב) +7 נזק מוות/קור +11 תוספים רגילים
45 נזק סה''כ מתוכו 7 נזק קור/מוות
מחליק אותו לידי משבצת אחת ומקבל יתרון קרבי נגדו עד סוף תורי הבא
פוסע 2 משבצות כדי להתרחק ממנו, בכיוון נגדי מהרוזן, יש לו יתרון קרבי נגדי אבל אין לו בונוס להתקפה.
פעולה משנית - מפעיל 'אורות בין ערביים' כדי לקבל הסתרה

דם מתחיל לרדת מצל הלהב, חתך מדמם מטפף ממנו, הדם השחור נופל על הרצפה בצליל שמשתיק כל רעש אחר בחדר.
"נו." הוא אומר, "אני מניח שתורי."
צל החרב פורס את ידו לצדדים חשיכה אופפת אותו, מסתירה אותו לרגע בעודו בונה את עצמו מחדש, הצללים מעניקים לו שריון, ופניו שאתם לא מצליחם לזכור, מסתתרים מאחורי מסיכה אפלה. "כרעו ברך." הוא אומר, הצללים מלחששים את הפקודה שלו. "כרעו ברך!" הוא צועק בשנית וכל הנוחכים בעולם יורדים על ברכם ביראה ופחד. "אני אעשה בכם שפטים, ואתם תלמדו כוח מה הוא." רצועות צללים נעות ופגעות בכל מי שנמצא בחדר, מנסים לרסק את המחשבות שלכם ולהפיל אתכם על הרצפה כמו שאר הנוחכים בנשף.

אל תגיד לי שחשבת שזה יספיק שומע הרוזן בראשו, כאשר צל החרב מופיע מאחריו. "בוא ננסה את זה שוב." הוא לוחש, וחרב הצללים שלו ננעצת בגופו של הרוזן.
META
פעולה רגילה - היפנוזה מוחלטת, נגד כל אויב בפרץ 3 קרוב.
נגד מאליכ 19 נגד רצון
נגד הרוזן 27 נגד רצון

בפגיעה 12 נזק תודעה, והמטרה המומה (הצלה לסיום) אם המטרה נחשלת בהצלה הראשנה שלה, היא הופכת לנשלטת לסיבוב אחד.

פעולת תנועה - צעידה במשאול הצללים - צל החרב משתגר 4 משבצות, והוא נהנה מהסתרה עד לתחילת תורו הבא
פעולה משנית - ההיסטוריה נכתבת מחדש - 22 נגד רצון, בפגיעה הרוזן שוכח את הסיבוב האחרון, וחייב להשתמש בפעולה הרגילה שלו כדי לבצע את אותה התקפה, אבל נגד בעל ברית

בגלל שהרוזן נמצא בהילה של צל החרב, הוא סובל מחסר 2 להצלות.

נק"פ צל החרב 45/???

1742070163771.webp

מאליכּ מרים גבה כשהצללים מנסים למצוא אחיזה בנפשו, ומחליקים על פניה כמו מים על סלע במערת קבורה טחובה.
''מוגזם מדי, צל-חרב. אם אתה רוצה שמישהו יכרע ברך, כל מה שאתה צריך לעשות...'' הוא רץ קדימה, חולף על פניו בהבזק חשכה, כף רגלו של הגנרל נמשכת מתחתיו וקסדתו נחבטת בקרקע בקול צלצול מספק.
''זה לשים לו רגל''
Meta
פעולת תנועה - תכסיס האקרובט, נע 2 משבצות, +4 לנזק
פעולה רגילה - הסתערות
15+21=36
עם באקסטאב והתקפת פתע, סה''כ נזק - 45, משתמש בflail expertise יחד עם lashing flail, ומפיל אותו שרוע
מסיים את ההסתערות בלפסוע משבצת מרחק מהגנרל, חזרה בכיוון ממנו באתי, כך שהוא בהישג שלי אבל לא סמוך אלי.

הרוזן עוצם את עיניו ופוקח אותן בחזרה. קסמו של צל-חרב מתפוגג והוא מכה בו עם מטה ההליכה שלו. "חושב את עצמך, אני רואה." הוא אומר, "סור מפני, צל." הוא מכה עם מקל ההליכה פעם נוספת ברצפה. לרגע, נראה שצל חרב מוצא את עצמו זוחל אחורה כנגד רצונו, אפילו לא טורח להגן על עצמו בזחילתו, אבל הזכרון השקרי הזה מתפוגג במהירות. הרוזן רואה את הגנרל נותר עומד לצידו, והוא יכול לראות את החיוך מתחת למסיכה שלו.
META
פעולה רגילה: Stygian Strike. סה"כ 29 נגד רצון נגד צל-חרב (המחסר מהסתרה חלקית ומההילה שלו מחושב). בפגיעה, 17 נזק תודעה והוא נדחף 4 משבצות, ולאחר מכן מוחלק משבצת נוספת הרחק מאיתנו.
אני משתמש בשתי נקודות כוח כדי לאפשר למאליכ לבצע התקפת קפא"פ בסיסית נגדו כפעולה מזדמנת.
בזכות אדון של גורל שגוי, ההתקפה פספסה.

הצלה נגד ההלום, 18. הצלחה.

מאליכ והרוזן מכים שניהם באותו הרגע בצל החרב, הוא נופל על הרצפה, משתעל דם. הוא נראה...רע.
ואז באחת הוא נעמד, המכה של מאליק לא פגעה, המסר של הרוזן נעלם בדממה, צל הרחב עומד במקמו.
"אתם מבינים, הטעות שלכם היא שאתם מניחים שאתם בשליטה." הוא אומר, הצללים מתחילים לאפוף אותו. "מאז שהגעתם לפה, ראיתם מה שאני רוצה שתראו." הוא אומר ומופיע לרגע לצד מאליק. חותך אותו באגביות, גורם למתנקש לחוות מחדש את האירועים והרגעים שהיו, הוא רואה עולם אחר לרגע, עולם שבו הוא וצל החרב עומדים מעל גופת הפרעה, עולם בו הרוזן עפוף תכרירכים. "עשה זאת." הליחשה נשמעת בראשו, "אני אהפוך אותו למטרה קלה." הוא לוחש בשנית, ואז נעלם שוב, מופיע לצד הרוזן.
"אתם שמעתם רק מה שרציתי שתשמעו, ואתם הרגשתם רק מה שאני רציתי שתרגישו." הוא אומר. "אני בגורל שלכם, משחק בנקודות החשובות, הופך את הבריתות שלכם לשקר, את האמיתות שלכם לאבק, כשהערב הזה ייגמר, אתם לא תזכרו דבר ממנו, ותשרתו אותי, לנצח." הוא משסף את הרוזן פעמיים, פעם אחת נועלת אותו במקום, הפעם השנייה מרסקת את ההגנות שלו.

אדון של גורל שגוי - צל החרב גלגל 6 ו5 בהתאמה נגד ההתקפות, הן פוגועת בצללי זיכרון ולא משפיעות.
פעולת תנועה- צעידה במשאול הצללים - צל החרב משתגר 4 משבצות ומקבל הסתרה עד לתחילת תורו, הוא משתגר למשבצת סמוכה למאליכ.
פעולה משנית - ההיסטריה נכתבה מחדש, 20 טבעי, מאליכ שוכח את הסיבוב האחרון, והוא צריך לנצל פעולה רגילה בתורו כדי לבצע את אותה ההתקפה, נגד הרוזן
נקודת פעולה
- כאשר צל החרב מנצל נקודת פעולה, הוא יכול להתשגר 5 משבצות. הוא משתגר למשבצת סמוכה לרוזן.
פעולה רגילה - חיתוך גורל- 34 נגד תגובה, בפגיעה 27 נזק תודעה וכוח, והרוזן מואט (הצלה לסיום)
פעולה רגילה נוספת - שיסוף פנטום 28 נגד דרגש, בפגיעה 21 נזק תודעה וכוח, והרוזן סובל מחסר 2 לכל ההגנות עד לסוף תורו הבא.
בגלל שהרוזן נמצא בהילה של צל החרב, הוא סובל מחסר 2 להצלות.

נק"פ צל החרב 45/???

הית'אל לא מצליח להשיג את אלכסיס, הוא מאבד אותה באחת הפינות ובסמטאות שבהן היא רצה.
META
הית'אל יכול לנסות למצוא את אכלסיס או לוותר על המרדף

"לעזאזל", הית'אל ממלמל. הוא מוציא גיר מאחד מכיסיו, ומצייר מעגל רונות במהירות. הוא ממלמל כמה מילים, והמעגל זוהר באור אדום וכתום, מתוכו בוקע כלב שאול גדול, אניצי גחלים על פרוותו השחורה.
"אני צריך שתעזור לי למצוא מישהי", הוא פוקד עליו, יודע שהכלב יציית לפקודותיו בלי בעיה.

צבת המוות נשאר צמוד לארתור, הוא עוקב אחריו בזריזות ולא נראה שבן האנוש מבחין בו. הם ממשיכים לנוע בסמטאות של העיר עד שארתור מתחיל להירגע ולהאט את הקצב, נראה שהוא מרגיש שכבר לא עוקבים אחריו, ולכן הוא לבסוף עוצר.
אחרי ככמה דקות נשמע רחש קל מהגג שלידכם, ואכלסיס- המשרתת שאחריה הית'אל עקב, או היה אמור לעקוב, מופיעה מחדש. "הוא איבד אותי." היא אומרת לארתור, ככל הנראה מתייחסת להית'אל. "מה התוכנית?."

ארתור נושם עמוק וחשוב, "הוא לבדו, עבוד בעיר באמצע הלילה ובני הברית שלו נשארו באירוע. אני חושב שזו הזדמנות להוריד את כמות האויבים שלנו." הוא אומר לה.
אכלסיס מהנהת קלות, "אתה תלך להזהיר את האחרים, אני אטפל בו." היא אומרת ומתחילה לרוץ משם. ארתור מחכה כמה רגעים ופונה לכיוון עמוק יותר של העיר.

כלב הגהנום מופיע לצד הית'אל, כמעט תוהה מדוע אין לו מטרה לתקוף, אבל לאחר המסר מהית'אל, הוא מזדקף ומתחיל לרחרח, מפנה את מבטו לגגות של הרחובות, ומתחיל לחפש דרך לעלות לקומה העליונה של הרחוב.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה