• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתר משחקי תפקידים

סטטוס
נעול לתגובות.
פארסק אמר/ה:
לא סתם הוא הוא קורא לעצמו טיגר, טיגר הוא יצור קופצני וחביב, שמאוד בטוח בעצמו, אבל לעיתים קרובות מטפס על עצים שקשה לו לרדת מהם.
לא, אתה מדבר על Tigger, לא Tiger.

המלצה:
כפי שאמרת בעצמך, עניין השיווק ויחסי הציבור מאוד קריטי פה. ההתחלה מאוד קריטית. הדבר הכי גרוע זה לעשות המון רעש ואז לא לספק סחורה. אני מציע לכם לייצר מספיק חומרים טובים, ורק ~אז~ להתחיל לפרסם את האתר, ולפרסם אותם בתדירות גבוהה, אבל אחד אחר השני. זה יצור תחושה של עושר במידע וחומרים.
עכשיו קצת מאוחר מכדי לעשות את זה כמו שצריך, אבל בשביל להוציא את הטוב ביותר מהמצב אני מציע לך להתחיל חיפוש וחיזור משמעותי אחר כותבים, תצבור כמות מספקת של חומרים, ורק אז תצא בהכרזות על עושר החומרים שיש לך באתר- כשכבר יש לך מוצר להציע. אני לא יודע כמה מהדברים שאתה מבטיח אתה באמת מסוגל לבצע, אבל כמשתמש, כשמבטיחים לי עושר של מידע וחומרים, ואז כשאני נכנס ומסתכל אני רואה שמדברים רק על "בקרוב", אני מתאכזב.

יש משהו בדבריו. כדאי שתמצא איזשהו משהו שלא חשבו עליו לפניך, שיהיה בפורום. לא משחקים מקוונים, לא דוגמיות תוכן, לא שום דבר כזה... יכול להיות שהפתעות חדשות זה מעניין.

שלום אנשי פורום הפונדק, אנחנו לאחרונה לקחנו את הביקורות שלכם לצומת ליבינו ואנחנו עובדים על תכנים חדשים לאתר.
בינתיים, הצלחנו להתקין מערכות חדישות ומגניבות במיוחד באתר:
- אפשרות להדפיס, לשלוח לחבר ולקבל קובץ PDF של כל הכתבות באתר.
- חברי האתר יכולים לפתוח בלוגים.
- שיפורים בביצועיי המערכת, ומערכת תגובות משוכללת ואוטומטית - AJAX (בלי לרענן את הדף).
- דף עידכונים שימושי בזמן אמת ממגוון אתרים באנגלית ובעיברית מרחבי הרשת בתחום משחקי התפקידים, מבוסס על הזנות RSS.
להתרשמות לחצו כאן (תוכלו לראות בתפריט למעלה את העמוד החדשות והקטלוג לעיברית ולאנגלית), תוכלו גם לנסות לקבל חדשות רק מערוץ מסויים (לדוגמא רק מ- wizards of the coast). המערכת עדיין בפיתוח, נשמח אם בעלי אתרים העוסקים בתחום ישלחו לנו את עמוד עדכוני ה-RSS שלהם, בכדי שנוכל להכניס אותם לרשימה, וכך להגדיל להם את כמות הכניסות.
-צוות האתר מתנצל על העיקוב בהוצאת התוכן הראשון, ובשל בעיה טכנית התקשנו להוציא אותו לאור. הכתבה תכלול מגוון מפלצות, והפתעות נוספות.

השארו מעודכנים בעמוד הפייסבוק שלנו

כפי שצוין לעיל, היה באג במערכת, שגרם לכמה בעיות טכניות. (מערכת האתר קרסה), ולכן תאריך פרסום התוכן עוקב.
בינתיים אפשר להנות מדף חדשות מתעדכן אוטומטית ממגוון אתרים נבחרים. (אגב, אם משהו מכיר אתר או בעל אתר שרוצה להתווסף לאינדקס, ולקבל קישור ישיר לכתבה שלו, אפשר לשלוח כאן, או בטופס הצור קשר לינק).

ננסק, במידה ומידע זה אינו מספק אותך, וברצונך לשמוע מידע נוסף לגביי השגיאה, מתי, כמה ואיך ישנם עדכונים שותפים על האתר בעמוד הפייסבוק שלנו.

נראה לי שדווקא את הביקורת הכי חשובה לא לקחתם.

לפני שאתם משקיעים במערכות חדשניות, פי'צרים ואפשרויות, תספקו את מה שלשמו הקמתם את האתר. תוכן. מה עוזרות מערכות הגבה חדשניות אם אין חומר להגיב עליו? מה עוזרים עדכונים אם אין חומר להתעדכן בו?
אני בטוח שזה היה הרבה עבודה להכניס את כל השיפורים האלה. לא יכולתם להשקיע אותה בלהעלות את הכתבה המובטחת?

ת'ור אמר/ה:
נראה לי שדווקא את הביקורת הכי חשובה לא לקחתם.

לפני שאתם משקיעים במערכות חדשניות, פי'צרים ואפשרויות, תספקו את מה שלשמו הקמתם את האתר. תוכן. מה עוזרות מערכות הגבה חדשניות אם אין חומר להגיב עליו? מה עוזרים עדכונים אם אין חומר להתעדכן בו?
אני בטוח שזה היה הרבה עבודה להכניס את כל השיפורים האלה. לא יכולתם להשקיע אותה בלהעלות את הכתבה המובטחת?

הדף עדכונים הוא לא מהאתר מן הסתם, אם היית קורא את הפוסט, זאת אפליקציה שמטרתה לעדכן את אוהבי משחקי התפקידים מחדשות רחבי הרשת.

עד ה-16 לחודש הכתבה תתפרסם, אולי מוקדם יותר. התכנים הם לא הדברים היחידים שהאתר מציע, וגם בעזרת השירותים המיוחדים אפשר להיעזר, במיוחד מהמערכת החדשה שפועלת בזמן אמת, ויכולה להיות שימושית. אם המערכת תצליח, אולי מערכות חדשות יצוצו בקרוב.
בכל מקרה, אני לא אחראי על פן התוכן באתר, ולכן אני לא יכול לשלוט במדויק בקצב הוצאת הכתבות, אבל מה שכן, הכתבה הראשונה הולכת להיות גדולה.

כעת משיש באתר תוכן, אני חוזר בי מההודעה הזאת. המקור שלה הוא בעצבים על ארבעה עמודי דיון פורומי מבוזבזים לחלוטין על פרסום לשום דבר. עכשיו משניתן לדבר על האתר ברצינות, אני לא חושב שהיא רלוונטית יותר באופן שבו כתבתי אותה. למען ההגינות, השארתי אותה כאן בתיבה הזו:

הקשיבו הקשיבו! בשעה טובה ומוצלחת אתר גריפון טרח ברוב טובו השמיימי לתת לנו תאריך שבו יהיה לו תוכן כלומר - תאריך שבו שווה בכלל לירוק לכיוונו.
בוא אני אספר לך משהו טיגר - בשביל שנוכל בכלל להתייחס לקיומו של האתר שלך, אנחנו צריכים משהו להתייחס אליו, משהו לנגוס בו, משהו שנוכל לבקר את הרמה הירודה שלו או לשבח את הרמה הגבוהה שלו. אנחנו צריכים תוכן. אתה, כמו שטרחת לציין כמה פעמים, לא אחראי על התוכן. אתה אחראי על הצורה. כמו כן, כמו שגם טרחת לציין, אין לכם תוכן, אתם אתר ריק מתוכן, צורה ריקה, סימולקרה. זבל.
כשהמנהלים של אתר שמתיימר להיות אתר תוכן רואים איזשהו ערך בפרסום אפליקציות שמאפשרות לעשות כל מיני דברים באתרים אחרים (ועוד עם קישור שבוריש לציין) כשהתוכן שלכם מתמצא בטריילר בנאלי שאפשר לכתוב בחמש דקות, וחרא טהור, אתה יודע שמשהו לא בסדר.
אז, אתם מוזמנים לרשום את התאריך ביומן אנשים - השישה עשר לחודש
ולקבל את הפרק הבא בסדרה - 'למה אני מתרברב בבלוג הריק שלי'.

וטיגר, אם מתחשק לך שאנשים יעשו משהו חוץ מללעוג לך בשלב הזה, הייתי ממליץ בחום, אבל בחום, לשכנע את אחראי התוכן השקדנים שלך לעשות משהו לפני הפרסום הבא. כי כרגע, אם לא שמת לב, הבלוג שלך פאטתי.

בברכת 'תפרסמו כבר תוכן',
רועי

כמו כן, אני מתנצל על הניסוחים שהשתמשתי בהם.

אני מוכן להתערב על 3 נק"ן פורום שלא יתפרסם התוכן המובטח היום.
אני גם 50% בטוח שהוא לא יתפרסם אי פעם.

אתם יודעים, כשהזמן כתב "חרא טהור" חשבתי שהוא באמת הגזים. ואז נכנסתי לקישור.

בכל מקרה, נחמד שהכתבה סוף סוף יצאה!
חוץ מזה שלא הצלחתי להבין איך מגיעים ל-PDFים, הצלחתי להגיע לעלילות היער רק דרך הקישור שטייגר נתן פה והתעצבנתי משימוש מוגזם בפסיקים, הכתבה דווקא מאוד נחמדה. יש בה כמה רעיונות מעניינים מעבר ל-"ג'ונגל אפל וקטלני", שזה יפה. הייתי שמח להרחבה על זונדליטים נגועי מגפה (לדוגמא, מה הם בעצם?) וקצת יותר הרחבה על הארגון החברתי של הזונדליטים והסוואן, אבל זה סביר גם בלי זה.

אגב, החלק שהכי אהבתי היו קרומי הדהייה של הסוואן. זה רעיון ממש מגניב! טורף שמסווה את עצמו בדרך מקורית, לשם שינוי!
(למרות שחבל שלא כתבתם איך הוא עובד. אולי הקרומים מזקקים קסם שמשמש להדהיית הפרווה?)

ת'ור אמר/ה:
אתם יודעים, כשהזמן כתב "חרא טהור" חשבתי שהוא באמת הגזים. ואז נכנסתי לקישור.

בכל מקרה, נחמד שהכתבה סוף סוף יצאה!
חוץ מזה שלא הצלחתי להבין איך מגיעים ל-PDFים, הצלחתי להגיע לעלילות היער רק דרך הקישור שטייגר נתן פה והתעצבנתי משימוש מוגזם בפסיקים, הכתבה דווקא מאוד נחמדה. יש בה כמה רעיונות מעניינים מעבר ל-"ג'ונגל אפל וקטלני", שזה יפה. הייתי שמח להרחבה על זונדליטים נגועי מגפה (לדוגמא, מה הם בעצם?) וקצת יותר הרחבה על הארגון החברתי של הזונדליטים והסוואן, אבל זה סביר גם בלי זה.

אגב, החלק שהכי אהבתי היו קרומי הדהייה של הסוואן. זה רעיון ממש מגניב! טורף שמסווה את עצמו בדרך מקורית, לשם שינוי!
(למרות שחבל שלא כתבתם איך הוא עובד. אולי הקרומים מזקקים קסם שמשמש להדהיית הפרווה?)
שמח שאהבת! למטה במיקום של הקבצים המצורפים, תלחץ על הקובץ הראשון, חוץ מהפרטים על המפלצת, יש שם מידע כללי על היצורים ובישלוב עם הסיפורי רקע.

אה, אני רואה שטעיתי, התפרסם תוכן היום. ודרך אגב, גם אני לא רואה קבצים מצורפים.

ועכשיו בקשר לתוכן: המפלצות נחמדות, אם כי אני רואה כמה בעיות. מה הטעם בלחלק את זה לשתי כתבות, כשיש הרבה חפיפה בין הטקסט? נראה כאילו הכותב עשה קופי פייסט כמה פעמים.
שנית, זה שהג'ונגל נהיה קטן יותר לא נשמע הגיוני. הרבה יותר הגיוני שבגלל גידול טבעי הגזעים נכנסו למלחמה. וזה גם לא מתאים לפלאף שכתבתם. אני לא יודע מה הנתונים המכאניים של היצורים, אבל אני לא אוהב את המעגל של: "זה קורע את הצורה לכמה כאלו בלי בעיה, אבל כמו שכמוהו נקרעים בקלות על ידי כזה".
ואפילו אם לא הייתה שום חפיפה בין הטקסטים, עדיין הייתי חושב שצריך לעשות את זה בכתבה אחת.
אני לא יודע מה אתכם, אבל כתיבת פלאף הולכת לי די מהר כשהרעיון מגובש, ולפי הטיזר זה היה נראה מגובש. למה לקח לכם כל כך הרבה זמן לכתוב דבר קצר?

ת'ור אמר/ה:
אני די בטוח שזה דאייה עם שגיאת כתיב.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה