• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אתר משחקי תפקידים

סטטוס
נעול לתגובות.
למכשפי החוף יש נציג רשמי בארץ, חברת כוכבי-כסף. להם יש את מגזין הפאה ה-21, והם בעלי הרישיון לתרגום חומר של מו"ד לעברית. סביר להניח שגם במקרה הקלוש שמכשפי החוף היו רוצים לתת לפלוני (קרי, מישהו שאין לו חברה מסחרית, הכנסה של כמה מיליונים, שמשלם למכשפי החוף כמה אלפי דולרים על הרשיון וכך הלאה) אישור, הם לא היו יכולים לעשות את זה מבלי שכוכבי-כסף יאשרו את העניין.
ככה עובדות זכויות יוצרים ודיני חוזים.

The oldman אמר/ה:
למכשפי החוף יש נציג רשמי בארץ, חברת כוכבי-כסף. להם יש את מגזין הפאה ה-21, והם בעלי הרישיון לתרגום חומר של מו"ד לעברית. סביר להניח שגם במקרה הקלוש שמכשפי החוף היו רוצים לתת לפלוני (קרי, מישהו שאין לו חברה מסחרית, הכנסה של כמה מיליונים, שמשלם למכשפי החוף כמה אלפי דולרים על הרשיון וכך הלאה) אישור, הם לא היו יכולים לעשות את זה מבלי שכוכבי-כסף יאשרו את העניין.
ככה עובדות זכויות יוצרים ודיני חוזים.
הרסת לו את כל מה שהוא תכנן. לא היית צריך להגיד לו את זה. זה נורא מדכא.

טוב, אז לפחות יש לך חברים וכאלה בפורום החדש. תקווה לזליגה.

סול אמר/ה:
אז למה כבר לפרסם טיזר?

בכל מקרה אני עובד על המפלצת שאמרת לי עליה במסנג'ר. אני אדבר איתך כבר בפרטי.

בהתחלה חשבנו שנעשה רקע כללי לסיפור, ואז נמשיך עם התוכן המרכזי, אבל זה מיותר. זה יחזור על דברים.
אז פרסמנו את זה כטיזר, גם ככה אין לנו מה לעשות עם זה.

שלום, רציתי לעדכן אותכם בכלי חדש ונחמד שהוספנו לאתר - יוצר דמויות מבוכים ודרקונים מהדורה 3.5 (במידה ויתאפשר, נוציא גם את 4),
מדובר בכלי שבעזרתו אפשר בפשטות ליצור דף דמות, כאשר המערכת תחשב חלק מהחישובים בעצמה.
הדף דמות המלא (שטרם תורגם במלואו) אמור להיות כולל את כל הדברים בדף דמות רגיל (אם מדובר בלחשים, נשקים, מיומניות יכלול פירוט בעיברית בתרגום מן המודול המקורי).

הכלי נמצא בלינק כאן, נשמח לתגובות על התרגום או על המערכת כאן או באתר.

תוכנה נחמדה, אבל לא תרגמתם הרבה. מאיפה זה במקור?
עריכה:
(אגב, אין לי מושג איפה מצאת את "התוכן ליום", אשמח אם תתן לי לינק)
לינק
ולמקרה שמישהו לא רואה את זה -
ש. מהו פורום גריפון?
מדי יום בפורום גריפון מתפרסמות בפורום עצמו 2 כתבות על-ידי מנהל ראשי. אותן כתבות כוללות תוכן בלעדי וייחודי מן האתר, הכולל חומר נדיר של מידע. אותו מידע יהיה זמין לבעל הדרגה למשך שבוע שלם.
אני מצטער, אבל אני מטיל ספק קל בכך שיש כבר... עשרות כתבות איכותיות שמתפרסמות בפורום נסתר שלכם בקצב היסטרי. בייחוד בהתחשב בזה שההודעה האחרונה שלכם בפורומים הייתה לפני שבוע בערך.

מדובר באי הבנה, לא מדובר על אתר גריפון אלא על פורום גריפון, את האמת אולי באמת אני אצטרך להדגיש שם כמה דברים.
הכל מקרה, מה שהולך שם זה שאנחנו לוקחים את כל הכתבות שאי פעם פורסמו והיו שוות נקודת גריפון (כנראה שהיה להם ערך טוב), ואז מאחסנים אותם במקום שנקרא פורום גריפון בפורומים של האתר אחרי פרסומם לתקופה מסויימת. ואז, מדי יום כמתוכנן האנשים שקיבלו את הדרגה legend griffon יקבלו פיצוי כפול למה שהם עשו, 2 כתבות ברמה גבוהה. אומנם הפורום והאתר הם לא גוף אחד, אבל הם כן בעלי קשר מסויים. כתבות המתפרסמות באתר, יתפרסמו גם בפורום.

ובקשר לתוכנה, לוקח זמן גם להפוך את התוכנה מאנגלית לעברית (מבחינת הכיוונים של הכל), וגם זה לוקח זמן, אנחנו בקרוב נגמור לתרגם.

אדוני הנמר, אני מצטער, אבל אתה משקר. יש לכם באתר טיזר מהסוג שאפשר לכתוב בחמש דקות, מערכת תגמולים חסרי ערך, ותוכנה שתרגמתם חלקים מזעריים ממנה לעברית, בלי לטרוח בכלל לתת קרדיט למקור. מה מכל אלה אמור לגרום לי להאמין שאתם מסוגלים בכלל לפרסם משהו 'ברמה גבוהה'? השימוש הבלתי פוסק במילים נוסח 'בקלות' 'איכותי' 'ברמה גבוהה' 'תוך שניות!' וכד' יוצר את הרושם שאתם חושבים שאתם האתר המוביל בתחומכם, עם מערך כותבים ומעמד מפואר. גם השימוש בקלאדריה (שהוא בערך.. העולם הכי מושקע שאפשר למצוא באינטרנט בעברית?) כעולם מערכה לדוגמה, וההתיימרות לכך שעוד שתי דקות ותקבלו הרשאה לתרגם חומר מהאתר של בליזארד, מה לעזאזל?
למען השם, חבר, אתם בלוג. בלוג, בלי, תוכן. בשביל מה הצביעות המגוחכת הזאת :??

אני לא מבין, מה הרעיון בלהתחיל לתרגם תוכנה כשעדיין לא פירסמתם את הכתבה ההיא עם הטיזר?

הוא לפחות מנסה ליצור משהו באמת
ולא רק לקטול.

אישית אני חושב שאתם צרכים לעבוד עוד קצת לפני שאתם מפרסמים משהו.

הוא מפרסם את זה כאן, אז אני מגיב מה שאני חושב. אם הוא לא רוצה שיקטלו, או שיעשה באמת את מה שהוא אומר שהוא יעשה, או שלא יפרסם דברים סתם.

גארל אמר/ה:
הוא מפרסם את זה כאן, אז אני מגיב מה שאני חושב. אם הוא לא רוצה שיקטלו, או שיעשה באמת את מה שהוא אומר שהוא יעשה, או שלא יפרסם דברים סתם.
צודק.

לא רציתי לרשום את זה קודם אבל, שני פתגמים ידועים.
לא מראים לטיפש חצי עבודה.
רק חמור עושה חצי עבודה.

:D אם אתה רוצה לקחת את זה באופן אישי.
הוא מתלהב מיצירה שלו ומהרצון שלו לחדש, מתהולל חוגר ואינו מפתח.
ואתה נופל לבור שאתה רואה רק כדי להגיד שיש פה בור.
לא סתם הוא הוא קורא לעצמו טיגר, טיגר הוא יצור קופצני וחביב, שמאוד בטוח בעצמו, אבל לעיתים קרובות מטפס על עצים שקשה לו לרדת מהם.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה