אל תתן למה שהם אומרים לעצור אותך, כי לבסוף, אתה מחליט מה אתה עושה, ולא הם.
אני כבר נרשמתי לפורום, לא יודע מה איתכם. ראיתי שם את גאלאן, ואפילו את פיטיפנד...
אני כבר נרשמתי לפורום, לא יודע מה איתכם. ראיתי שם את גאלאן, ואפילו את פיטיפנד...
הרסת לו את כל מה שהוא תכנן. לא היית צריך להגיד לו את זה. זה נורא מדכא.The oldman אמר/ה:למכשפי החוף יש נציג רשמי בארץ, חברת כוכבי-כסף. להם יש את מגזין הפאה ה-21, והם בעלי הרישיון לתרגום חומר של מו"ד לעברית. סביר להניח שגם במקרה הקלוש שמכשפי החוף היו רוצים לתת לפלוני (קרי, מישהו שאין לו חברה מסחרית, הכנסה של כמה מיליונים, שמשלם למכשפי החוף כמה אלפי דולרים על הרשיון וכך הלאה) אישור, הם לא היו יכולים לעשות את זה מבלי שכוכבי-כסף יאשרו את העניין.
ככה עובדות זכויות יוצרים ודיני חוזים.
סול אמר/ה:מגניב, אתה כבר מוציא את זה?
סול אמר/ה:אז למה כבר לפרסם טיזר?
בכל מקרה אני עובד על המפלצת שאמרת לי עליה במסנג'ר. אני אדבר איתך כבר בפרטי.
לינק(אגב, אין לי מושג איפה מצאת את "התוכן ליום", אשמח אם תתן לי לינק)
אני מצטער, אבל אני מטיל ספק קל בכך שיש כבר... עשרות כתבות איכותיות שמתפרסמות בפורום נסתר שלכם בקצב היסטרי. בייחוד בהתחשב בזה שההודעה האחרונה שלכם בפורומים הייתה לפני שבוע בערך.ש. מהו פורום גריפון?
מדי יום בפורום גריפון מתפרסמות בפורום עצמו 2 כתבות על-ידי מנהל ראשי. אותן כתבות כוללות תוכן בלעדי וייחודי מן האתר, הכולל חומר נדיר של מידע. אותו מידע יהיה זמין לבעל הדרגה למשך שבוע שלם.
צודק.גארל אמר/ה:הוא מפרסם את זה כאן, אז אני מגיב מה שאני חושב. אם הוא לא רוצה שיקטלו, או שיעשה באמת את מה שהוא אומר שהוא יעשה, או שלא יפרסם דברים סתם.