• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

ליאור
out
יאפ.
in
"אין בעיה, תבוא מחר. רק תודיע לי, שאני אדע להתארגן בהתאם. נכין משהו לאכול, אתה יודע."

הפונדק- משחקי תפקידים ותחביב
אנשים נהנים משיחות קלות, חטיפים צנועים ושתיה חריפה. זה אכן פונדק שראוי להנות ממנו. בזמן שאנשים צוחקים שלוסי יותר גבר מרוב הגברים, מיכאל מביא לוטה למישהו, שמתחיל לנגן עליה כאילו היא גיטרה. אין כמעט אנשים שעובדים או שומרים, אבל מדי פעם יוצאים לעשות פטרול קל באזור בפיקודו של דניאל, רק למקרה שמגיעים לשדוד אתכם. האווירה הכללית היא של שלווה וסוג של ירח דבש פוליטי ונעים בין העורבים הותיקים לירוקים לשעבר. אחרי הכל, הם ברוכים הבאים הביתה, נכון?

הילה
את רוצה לדבר למיכאל אחרי שאת מסיימת עם אור?

אמיר
"רומפן? אור מצא אותו, ואז סיפר לי עליו. עכשיו אני הכי קשורה אליו, אבל גם אור מתייחס לרומפן בסדר. אני לא בטוחה שהוא מתייחס לרומפן כמו שצריך; אחרי הכל רומפן רק צריך חברים ומישהו שיעזור לו להבין מה לעשות. רומפן הוא כמו ילד בן 4 עם כוח של מאה לוחמים. הוא עלול להרוג מישהו אם הוא לא יזהר."

הילה-
In
"דניאל הוא לא כזו בעיה, תחשבי בעצם על כול הערכים שדניאל מייצג", אני נותן לרגע קצר של שקט לעבור "לא הרבה, נכון? כול מה שדניאל עשה זה להראות שליאור גרוע, אבל הוא לא באמת הציג עדיין עמדה משלו שבאמת מראה למה הוא עדיף על ליאור. אם אנחנו משתמשים בזה שכולם בכול מקרה לא אוהבים את ליאור, ומציגים אלטרנטיבה טובה אליו, זה הולך להיות פשוט. כול מה שאנחנו צריכים זה לתת ללוסי התחלה, מקרים בהם היא יוצאת טובה מול כולם, וזה לא אמור להיות יותר מידי קשה" אני אומר.

אמיר
"זה לא בעיה, הוא קיבל את השיעור שלו. עדיף שנדאג בנוגע לאיפה רומפן ילך לישון. אין לנו מיטות ענק או משהו כזה, והוא לא הולך לעבור בשום דלת, אז אולי נמצא לו מקום גדול ונשמיש אותו למגורים של הבחור?"

ירין
"אני חושב אם כדאי לרפא את הבחור, לא נראה לי שאפשר להציל את השן שלו. בכל מקרה, אולי תשימו שתי מיטות ביחד לאורך, כך שהוא יוכל לשכב עליה בבת אחת, אולי נשאר בית נטוש אפישהוא בעיר, אני לא יודע אם כולם נתפסו"

פונדק
אני הולך אל יותם בשלב מסוים, לאחר שנמאס לי לדבר באנגלית.

יותם
"סורי על קודם." אני אומר, מתייחס לחילופי ההודעות בינינו. "הייתי עסוק עם המותק הכחול הזה." אני צוחק. "אז, מה עשית היום בכלל?"

עידו-
"אה, מה שתגיד", אני מחייך,"חוץ מלהשיג זאב ולפגטש טרול, תרתי משמע? אה כן, למפות את השטחים שאפשר לגדל בהם יבול בתוך העיר. איך יצרת שיקוי? מזכיר לי שאני רוצה למצוא דרך להכין מזה חפצ"ק", אני שולף טבעת כסף יפה.

פונדק (שכולל גם את ליאור)
באמצע המסיבה, ליאור מגיע. נראה שהוא פספס כמה דברים- כולל הקונטקסט לזה שמישהו מרוסק על הרצפה, לוסי שיכורה ויש לכם טרול בגובה 2.5 מטר. לפחות הגיעו למסיבה משהו כמו שישים אנשים.

אמיר
"הוא נראה לי עדיין די עצבני עלייך. תן לו לנוח. אולי יטפלו לו בשן. בכל מקרה, יש מעט מאוד בתים שלא מאויישים, וגם הם נבזזו בכבדות. אפשר לעצב אותם מחדש כדי שלרומפן יהיה איפה לישון, אבל אני חושבת על לסדר לו מיטה באורווה כרגע. זה לא הרבה, אבל זה מה שיש כרגע. אני אדאג לו לשמיכה."

הילה
כשאת מגיעה למיכאל, הוא שם לב שאת רוצה לדבר איתו. הוא מחייך אלייך, נותן לך את הסימן להתחיל.

אור
מולי לא כאן. welp.

פונדק
אני מצביע על הטרול ומרים גבה, "מישהו רוצה לספר לי למה יש טרול בגובה 2.5מטר בפונדק? ומישהו מוכן להרים את הבחור מהרצפה, אלוהים, אני משאיר אתכם לבד לכמה שעות ואתם מצליחים להכניס טרול לפונדק?"

פונדק-
In
"כולם יודעים שמסיבה בלי טרול היא מסיבה לא שווה" אני מכריז ומרים כוס עם כמה אנשים ספונטניים. "הוא קשור ללוסי, מקשיב לה וזה, יכול לעזור לגילדה."
ירין-
In
אז אני הולך לדבר עם מיכל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה