• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

OUT
אה, נתרן.

IN
אני מדפדף באינוונטורי שלי. "הממ... מצאתי כל מיני דברים אקראיים. יש פה קצת מלח..." אני אומר, זורק את ארבעת היחידות החוצה אל עולם המשחק "חוץ מזה מצאתי לי נשק קצת יותר טוב" אני מוסיף ומפנה אותו בידי כה וכה. "תגיד, זה שווה משהו? מבחינת שימושיות."

ליאור- גלגול לא רע.

"שיהיה, שיבואו. אין לי שום סודות מדינה שהם יכולים למצוץ לי מהדם." דניאל מקבל את ההצעה שלך, אם כי לא בלב שלם. אתה יודע מה אומרים- "אתה יכול להביא את הסוס אל המים..."
"אני בעד שאנשים יבואו." מיכה אומר. סמי מושך בכתפיים ואומר "שיהיה". מיכה וסמי מדברים עם סאמיר וראשיד בערבית, ונראה שהם מדברים על משהו רציני. אתה שם לב למולי, שעכשיו דניאל בדיוק התחיל לדבר איתו.

טסוקימארו- "מלח זה לא רע, והחרב הזו (3-5 נזק) בהחלט יותר טובה ממקל (1-3 נזק). שמור אותה, יש לנו אלות עם אותם הסטאטים, אבל חסכת לעצמך כמה גרושים. אתה בטוח שזה הכל? כי אם הבאת לנו איזה קוקאין או משהו... לא, אין לנו נייר." דניאל מדבר איתך באופן חברותי לחלוטין, אפילו מוסיף בדיחה די משעשעת, אם כי מעט מוזרה ולא מתאימה לכל אחד.

אני משמיע גיחוך קצר מההלצות של דניאל. "אני מקווה שהמפתחים לא הביאו את הזבל הזה אל עולם המשחק..." אני אומר. לאחר מכן אני מתקרב מעט אל זוג הערבים ומביט בהם.

ליאור- למי אמרת את מה שאמרת? אני מצטער, אני אדם קצת מוגבל ועל כן אאלץ לשאול אותך שאלה שכזו.

טסוקימארו- הערבים מביטים עליך חזרה. הם לא נראים לך נושכים. רוצה לדבר איתם?

גוררר- תטיל לי חוכמה כדי למצוא איפה. להניח שגם אם אתה לא עובר אתה מתקדם לכיוון המערה?

מאיפה אני אמורה להשיג להם ישראלים עכשיו? אני מצקצקת בלשוני וחושבת אחורה להתחלה. אני זוכרת ששמעתי עברית בכל המהומה, ושהרבה מזה בא מכיוון פונדק... כחול? ירוק? משהו כזה. לפחות זה מקום להתחיל. "אמורים להיות כמה ישראלים בפונדק, אני מוכנה לתרגם אבל אם אתה רוצה את העזרה שלהם אתה הולך ומדבר איתם." אני מיישרה מבט לרודולף, ומנסה לגרום לו להבין שלא אסבול עוד שטויות כאלו, אולי הם נותנים לי להשתמש במתפרה אבל אני מספקת שירותים בתמורה. אם הוא רוצה משהו נוסף ממני לפחות שינסה לבקש יפה, אחרי הכל אני בטוחה שיש מתפרות שוות באותה המידה בערים אחרות.

גורר- רגע ילד, רגע. אתה יכול לקנות נשק ב60 ארמוריקים שעושה 3-5 נזק מתפריט קניה שגוזל לך את הכסף שלך, אבל אתה לא יכול לראות ממש את המערה (רק תיאור אווירי שלה).

טסוקימארו- אחד מהחבר'ה לוחץ לך יד.

"שלום. אני ראשיד והחבר שלי זה סאמיר." חוץ מה"שלום", הכל נאמר באנגלית. הוא אמר שלום בעברית.

"אנחנו לא רוצים להילחם בכם, כי אתם תחסלו אותנו. תעשו לנו טובה ותנו לנו להצטרף."

בלובל- את רוצה להגיע לפונדק שממנו שמעת ישראלים? זה הפונדק של החבר'ה. הגעת לפונדק (עם מיקאל, שיודע אנגלית במידת מה), ומסתכלות עלייך לפחות חמש זוגות של עיניים שאת רואה בין רגע. (כן- בלובל, טסוקימארו וליאור, אתם באותו חדר. דברו אחד עם השני).

אני פונה לעבר מישהו שנראה לא עסוק ומציגה את עצמי עם חיוך גדול בעברית, "הי, שמעתי שיש פה קבוצה של ישראלים." אני מסתכלת מסביב בפנדק ובוחנת אותו ומה שיש בו, "נראה שהסתדרתם."

ליאור- אה, כן.

ראשיד מסתכל עליך, מבולבל קצת כי הוא לא הבין למי אתה מדבר לרגע.
"אה, כן. אתה רוצה ללמוד ערבית? זה יהיה לא קל, אבל זה אפשרי. אני יכול ללמד אותך. אם תלמד אותי קצת עברית גם, יעזור לי. אה, ודיברנו גם על מה נעשה אם נמצא קבוצה של לבנונים. החלטנו לדחות את ההחלטה עד שנמצא קבוצה מגובשת של לבנונים באמת. אנחנו גם צריכים להודות לך, אבל אנחנו בסך הכל תלמידי בית ספר וסאמיר קצת יודע לעבוד על מודלים". ברגע שראשיד אומר את זה, לסאמיר עולה רעיון.

"אולי אני יודע מלאכה? אני צריך חומרים למלאכה ואולי אני אבין משהו." הוא אומר באנגלית בקול. הוא לוקח עם המקל שלו קצת גרגירי פחם מהמדורה הקטנה שיש לכם באח, חושב קצת ומנסה להבין מה הוא רוצה להגיד.

"אולי אני יכול להכין משהו עם האפר של העץ?"

בלובל- "ומי אתם? שמי הוא דניאל, נעים להכיר." הוא מושיט לך יד ללחיצה.

ליאור- "אני אשמח ללמד אותך בקרוב. כרגע אנחנו צריכים להתארגן על עצמנו. חוץ מזה, כדאי שנתמקד קודם בעברית, שנדבר איתכם."

בלובל- "זה לא ישראלי." דניאל אומר.
"יופי. גם לבנונים וגם עוד אחד?!" בחור אחר אומר בקול.
"סמי, שתוק. אולי הוא בא לעבוד אצלנו." בחור שלישי אומר.
מיקאל מושיט להם את היד לשלום ושואל אם הם צריכים גילדה להצטרף אליה.
"תודה לך ילד, אבל לא. אנחנו לא צריכים טובות. לך לחברים שלך ותגיד להם שאתם יכולים להסתדר לבד או לבוא לבקש להצטרף אלינו. הילה, את יכולה להצטרף אלינו עכשיו. אנחנו צריכים ישראלים, וישראלית תהיה עזרה לא רעה". סמי אומר- החלק של מיקאל נאמר באנגלית, החלק שלך בעברית.

גורר- אתה מתקדם דרומה? אין בעיה. זה יקח קצת זמן. בינתיים יש לך להתמודד עם מישהו שמנסה לשדוד אותך. הוא דורש ממך באנגלית 70 ארמוריקים כדי שהוא לא יתקיף אותך. אתה יכול לסרב או להסכים.

מלמד אותו

מה בעניין המלאכה של השני?

אני מתקדם לשיחה עם הילה.

"מה קורה פה? (באנגלית, מכאן והילאה אני מדבר באנגלית.) אנחנו מקבלים חברים חדשים, כל עוד הם יכולים להוכיח את עצמם.... מה היכולות שלכם?"

OUT

מה עם הציוד שרצינו למכור?

להצתרף לגילדה יהיה רעיון טוב, זה יבטיח לי יותר הגנה ויותר משאבים. להצטרף לגילדה יהיה רעיון ממש טוב אבל למה אני מרגישה כאילו אני מתחייבת ליותר מדי דברים? אני נותנת לחיוך שלי להסתיר את הספקות.

"נשמע טוב, אני בפנים. אבל תקשיב מיקאל פה הוא חלק מקבוצה ששולטת במתפרה. הם נותנים לי להשתמש בה אז אני עושה להם טובה." אני אומרת ואז מוסיפה באנגלית "אם אתם לא רוצים להצטרף לגילדה אחד של השני למה לא לשתף פעולה? ככה אפשר לפשוט על מקומות חשובים יותר עם יותר כוח אדם ובסוף לחלק את השלל שווה בשווה."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה