• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ארמוריקה- עץ משחק

אז אני מחפש את ליאור בשביל זה.
"זה יותם, הוא הגיע הנה רק עכשיו, אני ואור דיברנו איתו והוא החליט להצטרף לגילדה, ואני מניח שצריך להסביר לו קצת על צורת העבודה פה ולסדר לו מקום לישון ומדים." אני אומר, "אני לא יודע כמה אני יכול לעשות עם זה, כי אני פחות מתעסק בזה."

ירין:
אני מסתכל על מקס בפה פעור. "אחי, אני לא הייתי רציני עד כדי כך. כדאי שתבטל את ההודעה ששלחת, שלח הודעה שנייה ותגיד "אחד באפריל שמח" או משהו. אם מישהו מהעורבים ידע על זה, הם לא ישאירו זכר מהגילדה שלך. יש דרכים אחרות, יותר שקטות וסודיות, דבר שהביא אותי למה שבאתי להגיד לך מלכתחילה: זוכר את הפלדה שהצעתי להכין? אנחנו לא צריכים כבשן בשבילה, אנחנו יכולים להכין אותה בסתר מבלי שהעורבים ידעו על כך. שנית, אם אתה רוצה להילחם נגד ליאור נוכל להתחיל בלאמן חיילים. תן לי 10, 20 מהלוחמים הכי טובים שלנו, ואני אכניס אותם לכושר לחימה שיגרום לעורבים להרטיב במכנסיים מפחד.

אני עוזב את השניים ומוצא לעצמי איזו פינה קרוב ליער. אני מוציא שם את המקלות הישרים שמצאתי, ומתחיל לשייף אותם ולהוציא ענפים קטנים שמתפצלים מהם, מחדד את הקצה שלהם עם החרב שלי. אני מחכה שבנתונים של המקלות במשחק אני אראה "נזק טווח" בתכונות החפץ- כמו שיש לאבנים שלי.

סול
"לא. אני בטוח שזה יפגע בהם. ואם מישהו ינסה לגלות את זה להם, אני פשוט יכול למחוק את ההודעה ולהעמיד פנים שלא אמרתי את זה. כמו כן, איזה כלים אתה רוצה כדי לייצר פלדה בלי כבשן וכלי נפחות?"

אור- אתה רואה ערכי נזק של בין 3 ל5 נזק במקלות ודרישת כוח של 8. יש לך +3 נזק בגלל המיומנות שלך בנשקי הטלה. זה לא חזק כמו חנית מברזל כמו שיש לליאור, אבל אתה תנגב את הרצפה עם אויב לא משוריין.

ירין:
"אני באמת חושב שזה רעיון טיפשי לצאת נגד העורבים כ"כ מוקדם וללא כל הכנה. אני מדבר על הטכניקה העתיקה של יפן ליצירת פלדה. את הכבשן אפשר לבנות מחימר או בוץ תוך עשר-עשרים דקות, וצריך רק את הברזל והפחם על מנת ליצור את הפלדה עצמה. התהליך מאוד פשוט, אבל ארוך ומייגע, אני מדבר על שלושה ימים ולילות של עבודה ללא הפסקה. כאשר התהליך מסתיים יהיה לנו גוש של כ-50 ק"ג של פלדה, תלוי כמה ברזל ופחם יהיה לנו. הפלדה הזו תהיה מהאיכות המעולה ביותר, שריונות, נשקים, כלי עבודה, כל דבר שנבחר להכין יהיה עילאי ומתקדם פי כמה מנשקי הברזל של העורבים. יש לך נייר? אני אכתוב לך רשימה של כלים מינימליים שנצטרך לעבודה."
אני רושם למקס: בוץ/חימר להכנת הכבשן (הכבשן יהיה גדול ועבה, צריך כמות גדולה מאוד), כמות עצומה של פחם (כ-10 עד 20 ארגזים יספיקו), ברזל (עדיף עפרת מחצבים, אם אין אז כדאי להפוך את הברזל לאבקה בעזרת משחז).
"יש לך אנשים שאתה יכול לתת לי לאמן כבר עכשיו? ובנוסף, מצאתי מחברת לחשים, ועוד אחד נתתי לדמיטרי. יש מישהו בגילדה שיודע להטיל לחשים כדי שיוכל ללמד אותנו?"

ירין-
אני מאוכזב קצת שהנזק לא גבוהה משל אבנים, אבל ממשיך לעשות את זה. אחרי שאני יוצר 5 מקלות כאלו אני שם אותם בתיק ויוצא לארוחת הערב. אני מוציא את אחד מהדגים שלי לאכול, קצת שינוי מהבשר שאכלתי עד עכשיו.

out
מה שרשמתי מתחת היה מיועד לך
spaghettielf אמר/ה:
[post]636677[/post] זה יותם, הוא הגיע הנה רק עכשיו, אני ואור דיברנו איתו והוא החליט להצטרף לגילדה, ואני מניח שצריך להסביר לו קצת על צורת העבודה פה ולסדר לו מקום לישון ומדים." אני אומר, "אני לא יודע כמה אני יכול לעשות עם זה, כי אני פחות מתעסק בזה."

ליותם
"ברוכים הבאים, אני ליאור, אבל אני מניח שכבר אמרו לך את זה..., אתה מעוניין להצטרף לגילדה, אז יש לי כמה שאלות, זו לא וועדת קבלה, אבל אני צריך לדעת אם אתה יכול לתרום ובאיזה צורה, כי לצערי, אנחנו לא בדיוק יכולים לקחת מישהו ולהגן עליו מבלי לעזור בחזרה.

אז, יש לנו לוחמים, מקלטים ואנשי מלאכה- לאיזה קבוצה אתה חושב שאתה מתאים ובאיזה צורה?"

"וואי, שמע, אני באמת לא יודע. אגיד לך את הסטאטים שלי, אבל קשה לי להגיד למה אני הכי מתאים." אני מראה לו אותם:
כוח: 10
זריזות: 10
חוסן: 12
חוכמה: 14
כריזמה: 12
כישורים: אומנות המלחמה (דרגה 1), דיפלומט (דרגה 1), השכלה (דרגה 1)
ציוד- בגדים בסיסיים, קלע, סכין, מחברת לחשים.

"זה פשוט, אם אתה לא יודע ליצור דברים, אז אתה נכנס תחת קטגוריה של לוחם או לקט, זה כבר בחירה שלך, מה אתה מעדיף, להיכנס למבוכים או ללכת לחפש דברים בשטח פתוח.... נעשה את זה אחרת, אתה מסוגל להרוג? אני מתכוון נפשית."

"לקט יכול לכלול גם הרג, אני מדבר על חיות כמובן, אבל לך תדע מי יחליט לתקוף אותך..., אני אשמח שתצטרף, ואין שום בעייה שתהיה לקט, אבל חשוב לי שתבין, אתה יוצא לשטח יחד עם אנשים אחרים, ואתם דואגים אחד לשני. חוליה אחת חלשה בשרשת," אני מכווה את היד שלי על כל המקום, "וכולם יכולים למות ברגע."

"זה לא צחוק, כבר כמעט איבדנו כמה אנשים, אם זה במהלך התקפה של שודדים על המקום, או אם זה בגלל החלטה פזיזה של מנהג הירוקים לשלוח את האנשים שלו למצוא ברזל במכרה מת ליפול, כשהו משתמש באנשים שלנו בתור מאבטחים, כל הפצועים שאתה רואה מסביב... זה בגלל זה, אתה רוצה להצטרף אתה צריך להבין 3 דברים
1) אתה צריך להיות מוכן ליטול חיים, וליהלחם, אם תקפא לי באמצע התקפה, כשכול מי שמסביב בונה עליך, אז אתה מסכן הכל.
2) אתה צריך להיות נאמנן לעורבי הפלדה, אני לא אסבול בגידה, אין לי בעייה שאנשים יצאו בגלוי נגד הדברים שאני עושה בתור מנהיג, ואני לא טיראן. אבל אם אני אשמע שנתת ציוד של הגילדה/סודות של הגילדה או הסגרת משהו לגילדה אחרת, אני לא מקנא בכך.
3) אתה צריך להרוויח את הלחם שלך, אני לא אומר שאם תיפצע מחר ולא תהיה מסוגל לעבוד אנחנו נזרוק אותך החוצה, אנחנו דואגים אחד לשני, אבל אם תשב פה בגילדה ולא תעשה כלום, לא תלקט, לא תייצר ולא כלום, אז אין לך מקום פה.

אם אתה מסכים לכל זה, אז תרשה לי לקבל אותך לערובים, אחד מהתופרים ישמח להכין לך מדים, במחיר המתאים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
חזרה