• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אני רוצה להוציא הרפתקה לאור

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Anonymous
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
לא לנצח אורחת!!! בקרוב אני אפתח כתובת אימייל שבאמת תעבוד, ואז כולכם תצטרכו לסבול אותי גם בפורום מבוכים ודרקונים.
ועכשיו מה שרציתי לומר שקשור לנושא: אני מודה, ביצורי רשת ראיתי את השפאמר הכי גדול בחיים שלי (60 הודעות בחצי יום). הוא היה זוועה, הוא פשוט כתב לאנשים "אתה אחלה של בן אדם ואני אוהב את הנושא" (הוא אמר את זה לבן אדם שהוא לא פגש בחיים) וכשאני שאלתי שאלה הוא ענה "אני באמת לא יודע". אבל גם כאן יש הרבה כאלה שלא שמים נקודה בסוף משפט, ולא חוסכים בשגיאות כתיב.

בקשר להרפתקה שלי, הגעתי כשיו לחלק שבו החבורה מגיעה למבוך ואני רוצה לדעת: באיזה תוכנה כדי לעשות מבוך?

אם אתה מתכוון ליוצר מבוכים למבוכים ודרקונים, אז זה לא מה שאני מחפשת. אני רוצה משהו שאני אחליט איך המבוך יהיה עד הפרטים של איפה יהיה כל חדר (בקיצור אני רוצה לסרטט אותו. ואני מסכימה איתך, יצורי רשת חוקיים בהחלט.

שני דברים
א) אני לא חושב שיצורי רשת הם ספאמרים.
ב) בקשר לזה שאין בזה כסף, אז בפרסום הרפתקאה לא תמצאי כסף רב. עדיף לעשות כמעט כל עבודה אחרת

מעבר לכך, אני פשוט אני אגיד משהו כללי- אם מישהו רוצה לפרסם הרפתקאה אזי כל האתרים בארץ ישמחו לקבל אותה, ואני לא מודע לאף אתר שמחייב אותך לייחודיות. אז מומלץ לשלוח פשוט הרפתקאות לכולם - הפונדק, התעשייה (אם זה מו"ד) וי"ר.

Anonymous אמר/ה:
למה ספאמרים? אני מודה שיש כמה אנשי ספאמרים אבל הרוב בסדר גמור. ורגע אני רוצה להביןמשהו לפני כמה זמן היה כאן אחד שהיו לו 100 שמות (אני זוכרת שאחד היה פאלאדין) והוא היה הספאמר השני הכי גדול שראיתי בחיים שלי.

לא הייתי פה די הרבה זמן , אבל אתם רוצים להגיד לי שמישהו פה גנב לי את הכינוי בזמן שלא הייתי משתמש פעיל?

בעצם נזכרתי עכשיו שהייה פה מישהו שהייה בתקופה שהייתי נכנס פה והיו לו הרבה כינויים והוא הייה ספאמר סוף הדרך היו לו כל מיני שמות כמו לוחם, לוחם חזק וכו', זה אותו אחד שלקח לי את הכינוי?

paladin אמר/ה:
בעצם נזכרתי עכשיו שהייה פה מישהו שהייה בתקופה שהייתי נכנס פה והיו לו הרבה כינויים והוא הייה ספאמר סוף הדרך היו לו כל מיני שמות כמו לוחם, לוחם חזק וכו', זה אותו אחד שלקח לי את הכינוי?
אם התשובה לכך היא כן אז פשוט תגידו לי להוציא את הגרזן הענק שלי כדי שאני אוכל לבדוק עד כמה הגרזן טוב.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה