• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אני חייב עזרה (באיזה דרך הכי טוב להוציא את המיניז?)

YOUR_FAT_MAMA

פונדקאי מהשורה
טוב אז ככה:
אני חייב אבל חייב שיטה טובה כדי לסים את המיניז בקופסה או משהו אחר ולהוציא אותם מהבית בלי פגע...
בקיצור קופסה שתישמור לי על המיניז כי הם בתוך קופסה שהורסת אותם קרגע....
לדוגמה: לקחת קופסה לסים בה צמר גפן ואז את המיניז ואז עוד צמר גפן
תודה לעוזרים.

כעיקרון השיטה שלדעתי הכי טובה כרגע בשוק היא בעזרת מגנטים:

קופסאת מתכת, ומגנטים חזקים על הבסיסים של המיניאטורות. אתה ממגנט אותם בצורה מסודרת על דפנות ורצפת הקופסא, וכעיקרון אתה יכול להטות אותה לכל הכיוונים ולא יקרה כלום למיניאטורות.

שיטה אחרת היא בעזרת חרכים בספוג, שאני עדיין מתאמץ לתכנן איך לבצע את זה, אז אני אתן למישהו שכבר עשה להסביר.

יש שיטה אולי קצת יותר מפרכת, אבל יותר בטוחה לדעתי. כעיקרון אני משתמש בקאפה כדי למלא קופסא שנבחרה מראש בצורה של כוורת, ואז מרפדש בספוגים.....יותר ברור בתמונות. אולי תמצא משוה אם תחפש בקישור לתמונות הישנות של הצבא שלי. אני בכול מקרה הולך להשתמש בזה כדי להביא אותן לכנס באריאל, אז שם תוכל ל ראות את הקופסא.

ProntO the 2nd אמר/ה:
יש שיטה אולי קצת יותר מפרכת, אבל יותר בטוחה לדעתי. כעיקרון אני משתמש בקאפה כדי למלא קופסא שנבחרה מראש בצורה של כוורת, ואז מרפדש בספוגים.....יותר ברור בתמונות. אולי תמצא משוה אם תחפש בקישור לתמונות הישנות של הצבא שלי. אני בכול מקרה הולך להשתמש בזה כדי להביא אותן לכנס באריאל, אז שם תוכל ל ראות את הקופסא.
לא נראה לי שאני אשתמש בזה אבל מה שכן אולי מכמה קופסאות קטנות ובתוכן נייר טואלט ככה שהמיניז לא ממש יזוזו ממקומם..
והנייר ישמור אליהם...

אתה יכול לתת לי אותן- והן יהיו שמורות על שיפודים :twisted:

או שאתה יכול להשיג ארגז כלים גדול- יש סיכוי שיש לי אחד מיותר ולסדר בו ספוג או נייר טואלת או צמר גפן(שלפעמים "נדבק" למיניז ומעצבן)

the mage אמר/ה:
יש את כוורת הקרב של פריק.

רק לצורך הדיון, בכמה עשרות שקלים יותר אפשר להשיג army transport שהוא גם גדול יותר, גם נוח יותר, וגם לא דופק לך את הירכיים כשאתה הולך איתו ממקום למקום.

ונחזור לשאלתך, אני השתמשתי בקופסא גדולה, קניתי ספוגים והדבקתי אותם בשכבות, ואז חתכתי בצורה אחידה כדי להכיל את הצבא שלי, ובנוסף יש גם מקום לדברים גדולים בצד של הקופסא. אני כבר לא משתמש בה (קניתי את הarmy transport...) ואני אשמח למכור את הקופסא שהכנתי במחיר הגיוני אם מישהו ירצה.

יש שם המון מקום למיניאטורות רגילות (לא גדולות) ו-12 מקומות מורחבים למיניאטורות גדולות יותר. כמו כן מקום לטנקים ויצורים ממש גדולים בצד.

עד כמה שאני יודע, המגנטים זאת הדרך הכי יעילה. אבל זה הרבה עבודה. וגם די כבד.

לא ניסיתי בעצמי, אבל הצורה הזאת של העברת הצבא זוכה לשבחים בכל פורום מיניאטורות.

כבד, הממ כן, מכיוון שזה מתכת, אבל זה בכלל לא הרבה עבודה! לחתוך יריעת מגנט לריבועים(הא! 40K נדפקו עם העיגולים שלהם!) זה שתי שניות, ולהדביק למיני' זה בדיוק עוד 2 שניות.

נסו לזרוק לקופסאת מגנטים את הקרטיס אשראי או לקרב אותה למסך מחשב[שלמסך יש לי פתרון אגב,לול.]

הדרך עם המדנטים נשמעת לי יקרה מאד..אפשר להשיג מגנטים כאלו רק בחנויות מוקרות אגב..[הקוונה, הומסנטר..טמבור....חנות סופרדופרמיוחדת+3 למגנטים...]

חהחהחהחהחהחהח אם אתה מחפש מגנטים חתוכים במידה מסויימת אז כן יש את זה רק בחנויות העושקות האלה...אני אישית משתמש בפס מגנטי (מגיע בגליל..קרי: בצורת חילזון:P),
ואתה פשוט חותך אותו לגודל שאתה רוצה:) עלה לי 10 שקל ואני מעריך שהוא יספיק לי ל100 מיניאטורות בערך.

בינתיים אני מחניס אוצם לקופסה קטנה ככה שהם נדחקים ולא זזים...
עם אני אקח את המגנטים של פיצה האט וכו' ואדביק אותם על המיניז ועל התחתי של הקופסה יש מצב שה עובד טוב?

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה