• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

אלפים אפלים

bloody

פונדקאי פעיל
אני רוצה להתחיל לשחק ווארהאמר פאנטזי ובחרתי בצבא האלפים האפלים
יש לי שתי שאלות
1) מה עדיף לי בתור גיבורים אתך המכשפים או את הרוצחים של KHAINE?
2) מה כדאי לי לקנות בהתחלה? כי הבאנתי שאין להם באטיליון

הלוחמים הבסיסיים שלהם, וכנראה גם 1-2 של repeater bolt thrower יהיו נוכחים בכל רשימה ממוצעת של DE.
ותזכור שתמיד אפשר לקנוורט גיבורים מחיילים בסיסיים, עם קצת כשרון ודימיון.

לקנוורט בא מהמילה האנגליתconvert יענו להחליף/לשנות. וולפס בייט התכוון שבעצם במקום לקנות גיבור שעולה 50/60/70 שקל אתה יכול לקחת את אחד החיילים הפשוטים ונגיד לתת לו נשק גדול יותר (או סתאם נשק אחר שתוכל להחליף עם שחקנים אחרים) או להשים אותו בפוזה שונה משאר החיילים וע"י כך ליצור שונות בינו לבין שאר החיילים ולהבליט את העובדה שהוא המפקד :D .

יאי! עוד אחד.
הדבר הראשון יהיה הספר צבא.
הגיבורים הם מפקדי הצבא שלך והassassin לא יכול לשמש כמפקד. חוץ מזה הוא לא מאוד יעיל ולכן כדאי שתלך קודם כל על קוסמת.
כדי להתחיל תקנה יחידה של לוחמים (תצטרך להחליט האם ליצור מהם קשתים או חניתאים) כדי ללמוד להדביק ולצבוע וכדי לבחור סכימה.
אתה תצטרך לפחות יחידה אחת של דארק רידרס, אבל המינאטורות שלהן יקרות ולכן כדאי לך לקנות את ה glade riders של ה ווד אלבס ולהשתמש בהם.

בקשר ללקנות Glade Riders - כמובן שזאת אפשרות, אבל לעשות את זה רק בגלל המחיר של הDark Riders לא כזה חכם לדעתי. כל צבא הDark Elves יקר, מכיוון שאתה צריך כמויות לא קטנות של חי"ר עלית - מיניאטורות ממתכת שבאות בבליסטרים. זאת אומרת, תקנה את המיני' שאתה אוהב, ואני מציע לא לתת למחיר להיות פקטור בבחירה שלך. מקסימום, תצטרך לקנות את הצבא אט-אט כי המיני' יקרים.

ברוב המקרים, המינאטורות בבליסטרים לפחות יפות. דארק רידרס (לדעתי) מכוערות מאוד.
בנוסף לכך ברוב המקרים אין אלטרנטיבה, כמו corsairs או וויצ' אלבס. לדארק רידרס יש אלטרנטיבה טובה ולכן אין ממש סיבה לא להשתמש בהם.

Fanlas Treeleaf אמר/ה:
בקשר ללקנות Glade Riders - כמובן שזאת אפשרות, אבל לעשות את זה רק בגלל המחיר של הDark Riders לא כזה חכם לדעתי. כל צבא הDark Elves יקר, מכיוון שאתה צריך כמויות לא קטנות של חי"ר עלית - מיניאטורות ממתכת שבאות בבליסטרים. זאת אומרת, תקנה את המיני' שאתה אוהב, ואני מציע לא לתת למחיר להיות פקטור בבחירה שלך. מקסימום, תצטרך לקנות את הצבא אט-אט כי המיני' יקרים.

לא מסכים, רק מכיוון שהצבא שלך יקר זו לא סיבה לא להתחשב במחירים, כי כסף הוא (כמעט) תמיד מניע, ואם הגלייד זולים יותר ויכולים עם מעט קינוורט להיראות יותר יפים לשחקן הדארקים משאר הדארק ריידרס, כדאי לקנות אותם.

תשמע אח שלו...
אני לא משחק DE ואני לא משהו יודע אליהם אבל זה מה שבדרך כלל עושים...:
תקנה את הספר צבא (ARMY BOOK)
אחר כך CORE UNIT וגיבור משם תמשיך לעוד CORE UNIT...
או CORE X2 ואז גיבור...
:mrgreen:

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

רוצים לעזור לי לסיים את התואר?
אשמח אם תמלאו את השאלון הזה, שימו לב שהוא כולל הקשבה להקלטה :)
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
חזרה