• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

פאת'פיינדר פראי איך משיגים כסף בפאת'פיינדר פראי?

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Fanan
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
קראתי בספר שלדמויות ברמה התמחות אמור להיות ממון בשווי של כיותר מאלף, אבל לדמויות שלי יש בערך 200. אני יודע שאפשר לעשות הכנסה בין ההרפתקות, אבל זה לא נראה מספיק כדי להשיג 500,000 מ"ז ברמת אגדה.

עיקר הממון של הרפתקנים מגיע ממציאת אוצרות אבודים או מקבלת פרסים על השלמת משימות שונות.

יוצאים להרפתקה, נלחמים בדרקון, בוזזים את האוצר שלו, הולכים לחגוג בשוק, וחוזר חלילה

עיקר הממון של הרפתקנים מגיע ממציאת אוצרות אבודים או מקבלת פרסים על השלמת משימות שונות.

יוצאים להרפתקה, נלחמים בדרקון, בוזזים את האוצר שלו, הולכים לחגוג בשוק, וחוזר חלילה
כמה כסף לתת לשחקנים שלי?

בגדול לפי הכסף שמופיע בספר לכל רמה.
אבל זה תלוי כמה הדמויות וכמה אתה נותן להם לרכוש חפצים קסומים.
בפאתפיינדר פראי התלות בחפצי קסם היא פחותה בהרבה ואישית אני נותן להם אוצר, אבל יותר שיהיה להם כיף ופחות בשביל איזון מכאני.

בגדול לפי הכסף שמופיע בספר לכל רמה.
אבל זה תלוי כמה הדמויות וכמה אתה נותן להם לרכוש חפצים קסומים.
בפאתפיינדר פראי התלות בחפצי קסם היא פחותה בהרבה ואישית אני נותן להם אוצר, אבל יותר שיהיה להם כיף ופחות בשביל איזון מכאני.
יש לי את ספר הבסיס, ולא מצאתי מקום שבו כתוב כמה כסף לתת לשחקנים לפי רמה.

אין כלל ברזל, כי בפאת'פיינדר פראי (בניגוד לפאת'פיינדר 1 המקורי) חפצי קסם לא באמת נדרשים בשביל שהדמויות יישארו אפקטיביות במשחק (ולכן גם היתרון בזבזנות הוא לא משמעותי למרות שהוא אומר שהדמות מאבדת המון כסף על הוצאות זניחות).

לכן אתה צריך לתת אוצרות לפי מה שמגניב לך וכמה אתה רוצה שחפצים קסומים יהיו נפוצים במשחק, ואתה גם יכול לחלק את האוצר לשיקול דעתך בין חפצים קסומים קבועים (נשקים וכו'), כסף נזיל (מטבעות) וחפצים מתכלים (מגילות, שיקויים).

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה