• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

איך הגעתם למ"ת

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא thelord
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
Silverhand אמר/ה:
אחרי שקראתי את הסיפורים של כולם על כך שהדוד שלהם הכיר להם את משחקי התפקידים אני מרגיש שהייתה לי ילדות עשוקה.

אני הכרתי את משחקי התפקידים אחרי שראיתי את סרטי שר הטבעות, והייתה לי שיחה עם אחי שבצורה כל שהיא הגיעה למו"ד.
לאחר בערך 6 שנים קניתי את הספר לשחקן, ומאז קראתי אותו, ובאותו הזמן שיחקתי בקבוצה בה השה"מ הסביר לי מה אני צריך לעשות (לא ידעתי אז איך משחקים מו"ד)

לא רוצה לקלקל אבל סרטי שר הטבעות לא יצאו לפני 6 שנים..

לכולם יש היסטוריה כה מעניינת ומגניבה, ורק אני מקופח קטן בעל דרך היכרות משעממת ומאוחרת למדי.
כשעוד למדי ביסודי לפני עידנים, בכיתה ו' אני חושב, הנחתי ידי על משחק הנקרא Diablo II, המשחק משך אותי כיוון שתמיד התעניינתי בפנטזיה, התחלתי לשחק ואני וחבר שלי התמכרנו, לאחר כמה חודשים השגתי את המשחק Baldur's Gate II(המעולה), אני אחסוך מכם את ההיסטוריה ואומר שהאהבתי בBG2 וממנו למדתי על שיטת הAD&D, נכנסתי לאתרים והתחלתי לקרא על הדבר, אבל מה אדם צעיר כמוני, עם האנגלית הנוראית שלי באוהת תקופה הבין מהאתרים המפחידים והגדולים הללו? דבר!
אז בחטיבה פגשתי אדם, שאהב גם הוא משחקי תפקידים, ולחברו היה ספרי D&D מהדורה שלישית, אותם קראתי ועד מהרה היתה לנו קבוצה קטנה שהשתנתה במהלך השנים.
לאט לאט שקעתי עמוק יותר, דרך קהילות כאלה ואחרות ברשת.

עריכה - שכחתי לציין שבין לבין הייתי בחוג D&D, אבל אני לא מחשיב אותו כעזר לי בכל צורה בהכנסתי לתחום משחקי התפקידים, כיוון שלא שיחקנו במהדורה אמיתית בעצם, כי לשהמ"ים לא היה מושג בשיה"ום או במהדורה, כך שזה היה די עקום.

doctor wang אמר/ה:
Silverhand אמר/ה:
אחרי שקראתי את הסיפורים של כולם על כך שהדוד שלהם הכיר להם את משחקי התפקידים אני מרגיש שהייתה לי ילדות עשוקה.

אני הכרתי את משחקי התפקידים אחרי שראיתי את סרטי שר הטבעות, והייתה לי שיחה עם אחי שבצורה כל שהיא הגיעה למו"ד.
לאחר בערך 6 שנים קניתי את הספר לשחקן, ומאז קראתי אותו, ובאותו הזמן שיחקתי בקבוצה בה השה"מ הסביר לי מה אני צריך לעשות (לא ידעתי אז איך משחקים מו"ד)

לא רוצה לקלקל אבל סרטי שר הטבעות לא יצאו לפני 6 שנים..

אתה צודק.
אני מבין למה התבלבלתי.
לפני בערך 6 שנים אח שלי ניסה ללמד את החברים שלו לשחק, והוא השתמש במהדורה באנגלית, ובתור ילד שלא ידע אז אנגלית לא הבנתי כלום.
שכחתי מהנושא, ולאחר שראיתי את שר הטבעות הוא צץ עוד פעם.
הפעם היייתי גדול יותר, וקניתי את הספר לשחקן, קראתי, והייתי בחוג.

יש סרטי שר הטבעות באנימציה,מדומני שיש רק את 'ההוביט' ו'שר הטבעות אחוות הטבעות' סרטים חביבים הרבה יותר טובים מן הספרים ולא מחסירים יותר מדי מידע וקיבנימאט בגללם קראתי את הספרים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה