• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

איזה סגננות הייתם משלבים ואיך זה היה נראה ?

דרגון אייג' ומאס אפקט! יש בחור מוכשר שעשה בדיוק את זה ויצא ממש מגניב - Dragon Effect ,וגם את Mass Age שעדיין לא הושלם.
ותכלס הגזעים של מאס אפקט במו''ד יהיה ממש מעניין. אני הייתי רוצה לשחק ברברי קרוגן, נוכלת אסארי(ת), לוחם טוריאני או אשף סלריאני.
ועכשיו ממש הגנבתי על עצמי את כל הרעיון. מתישהו בחופש אני אתחיל להתעסק עם זה :P

אפוקליפסת זומבים וסטימפאנק! (וזה מתרחש בדרום אמריקה), כי קרבות בין אנשים במסיכות עם רובים משונים לבין המוני זומבים בג'ונגלים ובחורבות עתיקות זה מגניב!

אני לא ראיתי בשום מקום שכתוב שוולדמורט איים רק על בריטניה. חוץ מזה, בלי הטבעת אפילו מוגל (עם נשק) יכול לחסל את סאורון (בלי משרתים, לפי תפיסת העולם שלי).

מתישהו בספר הרביעי הם נפגשים עם כמה קוסמים מארץ אחרת (נראה לי ארה"ב או מדינה באירופה) ומדברים שם על ההוא שניסה לאסוף חפצי מוות *ספויילר בספויילר*
זה שאחר כך מגלים שהסתובב עם דמבלדור ועזר לו להשיג את השרביט הבלתי מנוצח או מה שזה לא היה
ואז הם מתחילים להבהל ומסבירים שהוא כאילו הוולדמורט שלהם, את כל זה אני אומר די בעירבון מוגבל, כי עברו כמה שנים טובות מאז שקראתי את הספר אבל אני זוכר משהו כזה די בבירור

דאמאקוס אמר/ה:
אני לא ראיתי בשום מקום שכתוב שוולדמורט איים רק על בריטניה. חוץ מזה, בלי הטבעת אפילו מוגל (עם נשק) יכול לחסל את סאורון (בלי משרתים, לפי תפיסת העולם שלי).
וולדמורט הוא בלי שרביט הוא רק בחור מתוסבך ומוזר שסאורון מנצח, רוקד על גופתו המתה ומצייר עליה ציורים גסים בעזרת משחת שיניים (איך שאני רואה את זה).

יותר חשבתי בכיוון של מעגל נשגבים שנודד בין עולמות.
העולם של מארוול קצת מזכיר את העידן הראשון, אבל הוא פראי וזקוק לאילוף.

אני למשל בראש מנסה לדמיין כמה כוח יש להאלק לפי נשגבים.

או שאולי שר מוות שהתיאש מהבריאה, מנסה להגיע לעולם של מארוול ולגייס שם צבא על טבעי?

(מדמיין תור VS האריה הנטוש)

דווקא יכול לצאת מגניב אם זה יעשה נכון, אם לא זה סתם יצא מוזר. כי דמי דרקון הם ״מוטאנט+״ וסולארים הם ״מוטאנט+++++״ ובאמצע נכנסים כול השאר.

אני מדמיין את זה יותר בתור הדמויות של מארוול בתור נשגבים בבריאה. וולברין כנזיר טהור עם טפרי נמר שחושלו לתוך העצמות שלו וסגנון הלחימה שתכל׳ס מבוסס עליו, ות׳ור כנשגב שמש עם אומנות הלחימה של הגיבור הסולארי. אבל זה רק אני.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה