• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולמות פראיים חדשות הכרוז אדמות המוות Noir ו Hell on Earth בקנה

בדיון בפייסבוק Shane Hensley פרסם תגובה לשאלה האם נראה שוב את אדמות המוות Noir (תחשבו ספרות זולה פוגשת את ארבעת פרשי האפוקליפסה)
Shane Hensley
So...no need to hide anything and happy to share what I expect to happen. This is Deadlands the Weird West's 30th anniversary. We had a Netflix show that would have debuted this year and planned for both. The latter fell through, as I posted before, but it's still the 30th, and we wanted to celebrate it as big as our little company can. Next Tuesday you'll see the combined SWADE and Deadlands rule book (you don't need it if you already have both) and the 30th anniversary celebration book and other goodies. You'll also have all the details on the big event here in Arizona next October. So this year is mostly Deadlands plus the return of ETU plus Rifts, Pathfinder, and a few support books for existing lines like Dark Ages and Lost Colony.

So...next year I hope to bring Hell on Earth and Noir back, plus another surprise. But...we are small, some of our team members are having major health issues, and the market is pretty unpredictable. If you want to help, back the projects that interest you this year, share them on social media, and be patient when we occasionally have to roll with life's punches. Since 2022 our team has been dealing with terrible personal tragedies (several of which weren't public) and we've still managed to be productive, so I think we will continue to do so.
Thanks for caring and being here, and we will continue to try our best to earn your confidence.
את רוב התכנון ל-2026 כבר הכרנו, אבל שמח לראות שיש תמיכה ב Dark Ages. אם כי עדיין לא יצא לי לקרוא את הספר בעצמי.

אני יותר נלהב לקראת Hell on Earth, שזה בסגנון פוסט אפוקליפטי שזה תמיד ז׳אנר שאני אוהב לקרוא.

באופן כללי נשמע שפינאקל הולכת לשים דגש חזק על אדמות המוות, אם באמת יהיו חמש סגנונות של העולם מערכה בדפוס: המערב המופרע, מדע בידיוני (המושבה האבודה), פנטזיה (עידן האפלה), ספרות זולה (Noir) ופוסט אפוקליפטי (גיהנום עלי אדמות)
זה אולי גם מסביר יותר למה הם מוציאים ספר בסיס ייעודי לאדמות המוות, אם באמת הוא יספק לכל הסגנונות השונים.

באמת לא חשבתי על כך בזמן הדיון שלנו בנושא, אבל אם ספר הבסיס החדש של אדמות המוות מתאים בעצם כספר הבסיס לתוספי עולמות המערכה של ימי הביניים האפלים, נואר, גיהנום עלי אדמות והמושבה האבודה, באמת הגיוני יותר להתחיל עם ספר בסיס של ציר הזמן "הרגיל" ושהיתר יהיו הרחבות שלו.

כן זה משתלב הרבה יותר טוב כספר בסיס לכל קו המוצרים מאשר "רק" אדמות המוות המערב המופרע.
זה גם נשמע הגיוני שאחרי שהם שחררו את כל המדריכים העיקריים (מד"ב, פנטזיה, אימה וגיבורי-על) שהם מפנים את תשומת הלב לעולמות המערכה השונים בתוך היקום של אדמות המוות.

גם נראה שהם מעדכנים למהדורת ההרפתקה ספרי מערכה שלא יצאו שנים ארוכות מחדש (או בכלל לא, להבנתי Dark ages היה רק רעיון שלא יצא לדפוס קודם לכן)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה