בשביל שיהיה לי יותר קל להריץ. אני כרגע באמת בודק עד כמה זה ייתכן עם ההרפתקה, כך שיש גם אפשרות להרחיב לכמות של 4 שחקנים המצוינת בהרפתקה.
אני יכול לשחק משחק יחיד, אעדיף בעיקרון את המהדורה הראשונה של פאת'פיינדר (כי יש לי את ספר החוקים). במהדורה 5 אני לא ממש מתמצא אבל אני יודע די טוב את החוקים הבסיסיים שתורגמו לעברית (אני לא קורא אנגלית).
אני לא מכיר את שתי ההרפתקאות שציינת, תוכל לתת קצת רקע?

אחלה, מגניב, כן מבחינת ההרפתקה אני בטוח שלא תהיה בעיה כי ממילא כל הרצה בפורום כנראה תקח משמעותית יותר זמן מהרצה פרונטלית/און ליין, במיוחד אם השיטה מכילה קרבות.בדבאג-אם זה רלבנטי, אני אשמח.
לא יכול לענות בשם האדמינים, אבל היו פה הרבה קמפיינים של הרפתקה אחת, ככל שאני מבין
אני אולי אצטרף, תלוי בהיענות.היי! שחקן חוזר מחפש להצטרף למשחק מקוון. ניסיון קלוש במהדורה 5 ושום ניסיון באופן משחק זה, אבל מוכן ללמוד.
נראה לי שאותו חבר פורום חיפש קבוצה בעצמו ובכל מקרה התגובה שלו היא מלפני כמעט שנה...אני אולי אצטרף, תלוי בהיענות.
זה אומר שאתה פותח משחק להרצה?בהמשך לפוסט הקודם שלי בהקשר לעולם מערכה/איזור התחלה חדש, אני רוצה לדבר קצת על דתות.
בתור התחלה, אני לא רוצה שהדת תתפוס חלק מרכזי ופעיל באופן ישיר בעולם, אבל אני כן צריך "לשבץ" אלים/ישויות כדי שהעולם שלי יוכל להכיל כהנים/וורלוקים וכו' בצורה יותר "הגיונית/מתקבלת על הדעת".
האלים לא יהיו מעורבים בחיי היומיום ובכלל קיומם "כאלים" או "כרעיון דתי" יהיה מעורפל (יתכן ובמקרים מיוחדים ונדירים זה יהיה יותר מזה, אבל גם אז מעורפל).
אני בטוח שאני אצטרך גם סוג של אמונות בישויות גם למפלצות/כתות וכו'.
עכשיו אני מנסה להבין מה המינימום שאני צריך ליצור, בידיעה שבעתיד אוכל לפתח את הנושא הזה יותר?
נניח אל טוב ואל רע זה מספיק? אל טבע? האם בכלל כדאי לתת פנתאיון אלים שלם על כל תחוי החיים בדומה למיתולוגיה היוונית.
זה לא קשר לעץ הזה, אבל אם כבר שאלת, מיני קמפיין פרונטלי והוא מלא עד אפס מקום כבר...זה אומר שאתה פותח משחק להרצה?
אני אשמח להצטרף.בודק עניין ראשוני למשחק למשחק במו"ד 5/עודדרגה.
הכרות קודמת נדרשת?בודק עניין למשחק Metro: Otherscape בפורום.
מערכת ההמשך של City of Mist, מבוססת תוויות בעולם סייברפאנק בו האגדות הישנות מתעוררות לחיים וקסם נהיה ממוסחר כמו הטכנולוגיה