• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הטבעת האחת חדשות הכרוז The One Ring: Heart of the Wild & Darkening Of Mirkwood

Gandalf

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
זוג ספרי ההרחבה החדשים למשחק התפקידים של הטבעת האחת התגלו רק לפני שעות ספורות, והחלטתי לחלוק איתכם.

Heart of the Wild(שבכלל לא ידעתי על קיומו, וכנראה עדיין לא הכריזו עליו):
http://www.psiplayhouse.com/tor_heart_wild
כריכה:
the%20heart%20of%20the%20wild%20cover.jpg

כרגע מוקדם מדי לדעת על מה הספר ממש מתמקד מבחינת תוכן, אם כי ברור שהוא יהיה ממוקד-אזורים(יעראופל, עמקי האנדואין, גונדאבאד[!]) ובנוסף יכיל הרפתקאות, מפלצות, ותוכן נוסף לשחקנים.

Darkening of mirkwood(הקמפיין-על שכל שחקני ToR חיכו לו כבר כמה זמן...):
http://www.psiplayhouse.com/tor_darkening_mirkwood
כריכה:
the%20darkening%20of%20mirkwood%20cover.jpg

בדומה לtales from the wilderland, חשכת מירקווד הוא קמפיין המתאר מספר הרפתקאות באזור מירקווד-דול גולדור. לפי השמועות, בניגוד לקודמו ההרפתקאות שבתוכו יהיו קשורות באופן הדוק יותר אחת אל השנייה. מצד אחד זה טוב, כי אנחנו נקבל קמפיין מלא ושלם - מצד שני זה רע, בגלל שמנחים מתחילים לא יוכלו לקחת את הרפתקאות בודדות בספר ולהריץ אותן לבד.

הזוג ייצא בעוד 3 חודשים בערך.
שניהם נראים פשוט נהדר. אני לא יכול לחכות...

אם רק הייתה אפשרות של קנייה מראש, הייתי כבר מזמין אותם :P

להבנתי Heart of the Wild הוא ספר הרחבה לכל דבר - עוד רקעים לכל תרבות, עוד מפלצות, תיאור מפורט יותר של ארץ-פרא. לטעמי זה נשמע פחות מעניין מהשנים האחרים, אבל קבוצות שמעדיפות לא לצאת מגבולות ארץ-פרא בוודאי ימצאו בספר שימוש.

The Darkening of Mirkwood זו מערכת-על שמכסה פרק זמן של 30 שנים שבהן שלושה מהנאזגול נשלחו להקים מחדש את דול גולדור, ואנשי היער נכחדו או נמלטו צפונה. זה חלק מהקאנון (זה בערך השלב שבו גולום משוטט אל מחוץ להרים ונלקח אל מורדור) ומעניין לדעת איך קוביקל מתכוונים לאפשר מערכה כזו בלי להסתבך עם ההיסטוריה "הרשמית" של הארץ התיכונה.
השלב הבא זה כבר להתעסק במלחמת הטבעת עצמה - שיכול להיות דווקא מוצלח אם הספרים ימשיכו להתמקד רק בארצות הצפון (כי אנחנו יודעים בספרים שהיו קרבות בכל רחבי ארץ-פרא, עד וכולל שערי העיר דייל, אבל זה לא מוצג בספרים ממקור ראשון ולכן אפשר די בקלות להכניס לשם את דמויות השחקן).

בנוסף הוכרז "ספר על ריבנדל" שכרגע אין לו שם, והוא יוסיף מידע על האזור שממערב להרי הערפל, וגם שתי תרבויות חדשות - אלף ריבנדל וסייר מהצפון (דונאדן).

אישית, התאכזבתי מקיוביקל 7. אני זוכר ששיחקתי בדמו של הטבעת האחת בג'נקון 2011, ודווקא נשמע לי מגניב. אבל פשוט הם לא הוציאו מוצרים.
אחרי שנתיים להוציא ספר הרחבה ראשון (לא אסופת הרפתקאות) זה המון זמן ואיבוד מומנטום.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה