• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים The Disciple of the One Road

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא iegolas
  • תאריך התחלה תאריך התחלה

iegolas

פונדקאי ותיק
זאת אמורה להיות הדמות שלי למשחק של עידן ש, אני מקווה שזה לא מאוחר מידי.

שמי The Disciple of the One Road
אני מבקש להפטר מאדוני המוות ומאיומם הקבוע על בני ארצות הנהר.

את חייי המוקדמים אני לא זוכר. מאז גיל צעיר - בערך 5 - חייתי לי עם הנזירים במנזר מבודד ממזרח לנקסוס. המנזר לא היה קרוב במיוחד לשום מקום, אבל מרחקו נגיד, מgreat forks, היה גדול ממרחקו לנקסוס. החיים במנזר היו שקטים אך פעילים מאוד. התעסוקה שם נעה מאימונים אינטנסיביים באומנויות לחימה ונשק, ללימודי שפות, ואף מעט sorcery [כושפות?].
אב המנזר היה, כפי שגיליתי מאוחר יותר, dragon blooded של מים. גם יועצו הקרובי היה כך.
למרות התעסקותנו הן באומנויות הגוף והן במיומנויות הרוח, היינו מנותקים, באופן יחסי, מהעולם הסובב אותנו. הו, כמובן שידענו על הshadowland העצומה שצומחת בינינו לבין Great Forks, אבל משום - מה, זה לא הדאיג אותנו. חשנו בטוחים מאחורי חומותינו, ומאחורי לגיונה של לוקשי. עד, שכצחוק הגורל, או כברכה משמיים, הוא בא.

באותה העת הייתי בחדרי, עובר על אחד מהכתבים שהייתי צריך לקרוא לשיעור בתורת החי למחר. לפתע שמעתי את מאדאראמה [כן, זה שם] רץ לכיוון המטבח, בעודו קורא "מישהו מגיע! מישהו מגיע!". מייד הפסקתי את עיסוקי ויצאתי החוצה, ביחד עם כל אנישי המנזר, על מנת לקבל את פני האורח, כפי שדרשו כללי קבלת האורחים. כעבור כמה רגעים, נגלה לפנינו, בעודו עובר עיקול בשביל, אדם, עם קת חרב בולטת מאחרי כתפו ולבוש בשריון שחור, שנצנוץ השמש עליו גרם למשהו בתוכי לרעוד. במבט לאחור, זו לא השמש שנצנצה שם, אלא נשמה הלכודה במתכת.

הוא עמד שם, מחוץ לחומה הנמוכה, ואמר "אני מזמין אותכם לדו קרב. אתם תבואו אלי אחד, אחד, ואני אלחם בכם בתנאים שלכם. אם לא, אלחם בכם בתנאים שלי. זכרו את שמי, אני דלתות כסף אל משכן המוות, וזה קרוב לודאי השם האחרון שתשמעו." הוא היה הabbysal בעל חוש הכבוד המפותח ביותר שנתקלתי בו מעולם. ראשון יצא אב המנזר, כאשר האנימה באנר שלו מתיז מיים על כולנו [זאת היתה הפעם הראשונה שראיתי אותו מפעיל את כוחותיו]. הוא קפץ עליו לפני דלתות כסף אל משכן המוות הספיק להתעשת, ופגע בו במכה שהותירה אותו מסוחרר במקצת, ונעוץ קצת יותר עמוק אל תוך האדמה. דלתות כסף אל משכן המוות לא נשאר חייב, ונעץ את אב המנזר החביב בעץ או שניים שעמדו בצד הדרך.

אני לא אתאר כאן את חילופי המהלומות רוויות האסנס שהוחלפו בין השניים, ולאחר מכן בעוזרו הראשון של אב המנזר. הקרבות הבאים היו קצרים, לאחר שני דמי הדרקון ששכבו מפוזרים מסביב. ואז הגיע תורי. מופעם מהטקסט שקראתי לפני רגעים מספר על אודות הנמר, איך לומר, התחברתי, וקפצתי על דלתות כסף אל משכן המוות, בידיים ריקות, אך שלוף טפרים, וזורח. לרגע אחד הוא עמד מודהם, בעוד שמש קטנה, מזנקת עליו, בעודו כבר מותש ממספר קרבות. במכתי הראשונה הצלחתי לשרוט אותו 4 שריטות עמוקות לאורך הלחי השמאלית, שאני בטוח שישאירו צלקת, בנוסף לפצע המדמם שנפער עוד במהלך הקרב הראשון, שמש זורחת.
הוא לא נשאר שם הרבה זמן, הוא שלף את solesteel daiklave שלו והניף אותה לעברי, אך אני בקפיצה לא אנושית, כבר הייתי על צמרת של עץ קרוב. דלתות כסף אל משכן המוות, מותש נסוג, בהבטיחו לשוב להביס אותי.

שלושה ימים לאחר הקרב, ראש המנזר החדש זימן אותי לחדרו. על השולחן מולו היו שני צמידים ענקיים ממתכת זהובה, עם כיתוב בold realm [אחת מהשפות שנלמדו בשיעורי כושפות]. "צמידים אלו היו שיכים לקודמי בתפקיד, וחשבתי, שרק הודות לך המנזר שלנו שרד, וגם אתה היחיד שמסוגל להשתמש בהם כיאות, וחוץ מזה, אתה נקמת את מותו, זו תהיה הירושה שלו אליך." יצאתי מהחדר, אסיר תודה, אבל עם משא כבד. לא נקמתי את מותו.
אחרי כמה ימים עזבתי, בידיעה שמקום זה צר מלהכיל אותי, בדרך למלא את חובתי ולהיות ראוי לצמידים הכבדים. בדרכי פגשתי את סטיקס, הסטריקס [ינשוף ענק] והתחברנו מאוד.
היום אני משוטט ברחבי הקונפדרציה של הנהרות מחפש את "דלתות כסף אל משכן המוות" ואת שולחיו ומבקש את נפשם, על מנת לשלם את חובי לאב המנזר המנוח.

ההתחלה מעניינת, אחרי זה קצת קטוע.
אוקי, האביסיאל תקף את המנזר, סבבה ראש המנזר מת... אבל אז הסולאר שלך תוקף, לא מנצח, ופשוט מצליח לברוח ? צק צק צק
אולי עדיף להגיד שהמנזר הותקף על-ידי רוחות, שהובלו על-ידי אותו אביסיאל, בעת שאחת הרוחות תקפה את הדמות היא הפכה לסולארית, הביסה את הרוח בזמן שאב המנזר הקריב את עצמו כדי לעכב את האביסיאל.

ועוד הערה קטנה, כל הקטע של לאחר הקרב וקבלת הארטיפקט, תלוש ולא מוסבר.

נ.ב. אם כתבת שם מלא, תשתמש בו, אל תהיה עצלן באמצע.
נ.ב.2. הודעות בנות מילה אחת זה ספאם, בפעם הבאה במקום להתחיל דיון מיותר "למה" ואז "למה מה" ואז הסברים, אפשר לכתוב הסבר ישר.

לאביסאל יש , באופן מפתיע, חוש כבוד די מפותח. הוא לא פשוט נכנס, שלף חרב, והתחיל לטבוח בכולם, אלא נלחם בקרב פנים אל פנים בma למרות שהוא בברור יותר טוב עם חרב גדולה. כאשר הוא היה מותש לאחר כמה קרבות, ששניים מהם היו עם נשגבים ארציים, לא היה לו כוח לחסל סולאר צעיר ורענן. האביסאל אמר "שלום, אני זוכר אותך, אני לא יכול להביס אותך כרגע, אני עוד אחזור, ואז נראה"

נ.ב. תוקן

שתי סיבות:
1. הוא בקונפדרצית הנהר, בצד הרחוק מהRealm
2. עוד לא שמעו עליו, הוא לא מכריז "הי אני שיקוץ!", והמנזר די מבודד, מלא בחברים שלו, והוא הציל את החיים של רובם, ככה שהם לא יסגירו אותו.

מצוד הפרא רודף בגדול אחרי כל סולאר - בשביל יש להם יועצים סידריאלים שמודיעים להם איפה נולד הסולאר החדש - לא משנה אם הוא מפורסם או לא, או איפה הוא נמצא.
מצד שני, אין שום סיבה ספציפית שהוא ירדוף דווקא אחריו, שיש עוד 150 סולארים חדשים ברחבי הבריאה שרק נולדו :)
בקיצור, המנחה יודע :twisted:

המנזר לאו דווקא מתמקד באומנויות לחימה, הנזירים מנסים להגיע לשלמות נפשית ופיזית [ראה יוון העתיקה]. זה אומר גם אומנויות לחימה.

בקשר למצוד, יכול להיות שהוא כן רודף אחריו, פשוט הם עדיין לא נפגשו.

מכניקה:
שם:The Disciple of the One Road
קונספט: נזיר מלומד
מוטיבציה: לחסל אביסאל מסויים (דלתות כסף אל משכן המוות [ועכשיו שמתי לב, זה לא manes, אלא, כאילו, מקום מגורים כזה]) ואת שולחיו (שרי מוות).
caste: dawn
anima: דרך כחולה כהה, בה אנשים הולבים לעבר שער בזלת גדול ושחור
attributes

strength:3
dexterity:5
stamina:3
charisma:2
manipulation:2
appearence:3
perception:2
intelligence:4
wits:3

abilities

MA:5
war:2

integrity:2
resistance:3 [fa]
survival:2

lore:3 [fa]
occult:3 [fa]

athletics:3 [fa]
awareness:2
dodge: 3 [fa]

linguistics:2

virtues

compassion:1
conviction:3
temperence:3
valor:2

willpower: 6

essence:4

pool: 18,43

HL:
0
-1,-1,-1
-2,-2,-2,-2
-4
inc

Backgrounds

Familiar:3
Resources:1
Perfected Kata Bracers:4

Languages:Old Realm, Riverspeak, High Realm

Charms
Athletics
Monkey Leap Technique

Resistance
Ox-Body Technique
Body-Mending Meditation
Durability of Oak Meditation

Occult
Terrestrial Circle Sorcery
Sorcery
Demon of the First Circle

MA
First MA Excellency
Infinite MA Mastery

TIGER STYLE

CRIMSON LEAPING CAT TECHNIQUE
STRIKING FURY CLAWS ATTACK
TIGER FORM
RAGING TIGER POUNCE
CELESTIAL TIGER HIDE

מה שהוא הספיק לעשות אחר כך:
בהתחלה הוא שוטט בארצות הנהר, בעיקר במקומות לא מיושבים, באזורי shadowlands[לא בתוך, ליד] בניסיון למצוא את האביסאל ולגלות מי שלח אותו. תוך זמן קצר הוא גילה שזה מאוד לא יעיל, אז הוא הפסיק ופנה ללוקשי, האחראים על ההגנה של הקונפדרציה. הם לא אהבו את החיטוטים שלו, אבל כל מה שהם יכלו לספר לו זה את המעט שהם ידעו על הdeathlords המקומיים, ולא על השליחים שלהם. בסופו של דבר הוא חזר לאזור ממזרח לנקסוס, וכרגע שם לו למטרה להלחם בכל מה שיוצא מהshadowland שמקיפה את the ebon spires of pyrron.

התכוונתי לזה שהדמות מאוד שקולה, ולא תיכנס למצבים מסוכנים סתם. אם היא צריכה ללכת מכות, כמו עם האביסאל, היא תלך מכות, אבל היא לא היתה הולכת להרביץ לו אם הוא לא היה מכריח אותה. אין לה בעיה עקרונית עם אלימות, אבל היא יודעת להעריך סיכונים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה