• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז Mutants&masterminds ב-2008

כריס פארמס, מנהל גרין רונין, חשף את התוכניות העיקריות ל M&M בשנה הקרובה:
החדשות הגדולות סובבות סביב מערכה חדשה, מבוססת על קומיקס, בשם Wild Cards. ההתחלה היא בדמות ספר קריאה המכיל אסופת ספרים וקומיקס חדש המתחיל באפריל. ספר המערכה עצמו יגיע ביוני, ואסופת הרפתקאות תגיע בסתיו לאחר-מכן. זוהי המערכה השלישית ל M&M לצד Freedom city, Paragons.

אך המוצר הראשון שיצא לשיטה השנה הוא Worlds of Freedom, שיציג מספר ואריאנטים לעולם המערכה. לאחר-מכן יגיע ספר הקסם ואז ספר נבלים חדשים שיקרא Freedom Most wanted.

לבסוף, מתכוונת גרין רונין לקחת את M&M לכיוונים חדשים ב-2008, אנימה/מנגה ופנטזיה בסגנון קומיקס. שני ספרים ישוחררו, עדיין ללא שם רשמי, אך בעלי הכינויים Mecha&Manga ו Warriors& Warlocks. האם יש יורש ל BESM?

The oldman אמר/ה:
לבסוף, מתכוונת גרין רונין לקחת את M&M לכיוונים חדשים ב-2008, אנימה/מנגה ופנטזיה בסגנון קומיקס. שני ספרים ישוחררו, עדיין ללא שם רשמי, אך בעלי הכינויים Mecha&Manga ו Warriors& Warlocks. האם יש יורש ל BESM?
אני אאמין לזה כשאני אראה את זה. M&M לא עובדת טוב ברמות כוח נמוכות , וכוחות לא משתלבים טוב עם ציוד.
הם יצטרכו חתיכת אוברול.

World of Freedom הולך להיות כנראה הספר הכי טוב מאז שיצא Freedom City, ואני אישית נורא מצפה לו, אפילו שהוא כנראה יהרוס לא מעט מהדברים שאני כתבתי לעולם המערכה הזה בזמני הפנוי. ספר הקסם מעניין פחות, אבל אמור להיות טוב לא פחות.

האנשים מאחורי MNM יודעים מה הם עושים, ואני מצפה לכל מוצר שהם ידפיסו. אני נורא מקווה שיוציאו מחדש את Noir, אבל אני בתקופת ה Pulp שלי עכשיו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה