• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Israel ESP- עץ משחק. (5/5)

הם מתקבלים בתשואות חזרה בתחנה, מתגלה שהממשלה לקחה את גליל העופרת, והם לוקחים גם את אשלי. מבטיחים שתוכלו להפגש איתה מתי שתרצו, וזה אכן מה שאתם עושים. מוודאים שהיא לא מעונה או סובלת.
אחרי בערך שבוע צוות המדענים הממשלתי הגיעה לתוצאות. לא בנושא התפיסה העל חושית או הדבר הגורם לה, אבל בהחלט לגבי אשלי. נראה שהשיגור כאשר לא הייתה מוחשית לגמרי, גרם לשני הכוחות שלה להתפצל. מצד אחד האשלי עם כוחות ההזחה שנכלאה בגליל העופרת ונראה שנכנסה לקומה, ואשלי השנייה, הטלקינטית, שחוזרת לרצות את המאסר שלה.
כמו כן, הממשלה מייבאת אזיקים מיוחדים שחוסמים את כוחות התע"ח ונוצרו בחו"ל, וכך הפלוגה המשטרתית המיוחדת לתע"חים הוקמה. אתם, כמובן, מוצבים באזור תל אביב, מפקדים כל אחד על פלוגה משלו. סול שחזר מבית החולים מצטרף לפלוגה של מגן-דוד, ברמודה לפלוגה של אלכס ושרה בפלוגה של נטע.

במרוצת השבועות, נראה שהתפיסה העל חושית לא עומדת להעלם. דיווחים מתקבלים על דגי זהב זוהרים, ויותר ויותר אנשים מקיימים איתם אינטרקציה ומקבלים כוחות. מהירות על, טלפורטציה, שליטה בקרח... הכל אפשרי. שמעתם אפילו על בחור שיכול לעצור את הזמן, אבל למזלכם הקוריאנים מטפלים בזה.
יחד, אתם מצליחים להכניע את דור אלבז. אולי רק בגילכם, אבל כבר האקר מומחה שהפיל את אתרי הממשלה ופרץ לשרתים המאובטחים ביותר. הוא מכנה את עצמו "דארקר", ונראה שהכוח שלו הוא ליצור שדות חשיכה, גם ברשת וגם בעולם האמיתי.

שנה כבר עברה, ונפגשתם כולכם לישיבה דחופה. איום חדש מאיים על תל אביב. כבר זמן מה אנשים נעלמים, אנשים שזכו במשפט. המשטרה הייתה חסרת תועלת, אבל בזכות ירין לייבוביץ', מתגייס חדש שמסוגל להסתכל לתוך העבר הקרוב, יש לכם כיוון חקירה.
מולכם על מסך לבן מוקרנת תמונתה של אישה צעירה, בתחילת שנות ה20 לחייה. היא לובשת חליפה והשיער השחור שלה אסוף בזנב סוס. למשקפיה מסגרת כחולה.
תמר סטראוס. כתוב מעל התמונה, במקור: תמר גרפונקל. ברור לכולכם למה היא שינתה את שמה.
כוח- חזיזי אנטי-חומר. כוח מסוכן, כמובן שיצטרכו יותר מצוות אחד כדי לטפל בה.
"תמר סטראוס היא עורכת דין מתלמדת, היא גרה ברחוב הרצל 78, דירת חדר. יש לנו צו חיפוש ומאסר. ותזהרו, היא מסוכנת." משה אומר, מסתכל על זאב. "תביאו אותה בחיים."

אתם עולים על הציוד שלכם, שכפצ"ים מיוחדים, נוחים לתזוזה עם סמל המשטרה, סמל תל אביב, ולוגו המחלקה, ויוצאים לדרך.
העתיד מחכה, והתפיסה העל חושית תעצב אותו.

OUT
אז תודה.
זה הדבר הראשון והחשוב ביותר, תודה לכל מי שהשתתף במשחק הזה. דני, אלכס, מוריד, טסוקימארו, אפילו לסרדומין שפרש באמצע.
הייתם מדהימים.
תודה שנשארתם עד הסוף (החלק הזה כבר פחות לסרדומין :mrgreen: ) ואפשרתם למשחק הזה להסתיים בכבוד הראוי לו.
כן היה חבל לי קצב התגובות בזמן האחרון, והייתי שמח אם היינו עושים את זה מהר יותר, אבל אין מה לעשות. לכולנו יש אילוצים בחיים ה"אמיתיים" ולא יכולים להקדיש את עצמנו 24/7 למשחק.
וכמובן, אני ממליץ לכם לראות את האנימה עליה ביססתי בחופשיות רבה את המשחק, Tokyo ESP ( http://myanimelist.net/anime/21353/Tokyo_ESP ) או אפילו יותר טוב, לקרוא את המנגה בעלת אותו השם.

אני גם נהניתי מהמשחק, סוף סוף משחק פורום שמסתיים. אם היו ממשיכים נטע כבר הייתה משתגעת ורוצחת מישהו, כנראה. :mrgreen:
אז תודה רבה! ובהצלחה בהמשך.

וואו, למרות שהצטרפתי באמצע נהנתי מכל רגע במשחק, אני ממש שמח שזה נגמר טוב ולא נגמר בכך שאין סוף כי אף אחד לא הגיב.... בהצלחה בהמשך חבר'ה!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה