• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Israel ESP- עץ משחק. (5/5)

צעדים כבדים מהדהדים בחדר המדרגות, ואז גופו השרירי עטוי החליפה של מגן דוד מגיע לשדה הראייה של דיירי הבית. ידו עוטה הכפפה מונחת על כתפו של אלכס וקולו הרובוטי יוצא מתחת למסיכת הרתכים שעל פניו: "אלכס, אני אדבר איתם." הוא פותח את הקשר, קורא בו: "נטע, בואי הנה. שכל שלושתינו נהיה כאן." וחוזר לפנות אל בעל הבית: "יכול להיות שאתה מכיר אותי; מגן דוד, כאן להגנתך." הוא מכריז ומושיט את ידו ללחיצה.

"מ.. מגן דוד?" העיניים שלו נפערות, "איתי! בוא הנה!" הוא צועק, ולאחר כמה רגעים מגיע נער צעיר, עם שיער שחור שמנוני, שרשרת "חי", חולצת טי עם סמל בית ספר וג'ינס. "יואו!" הוא מסתכל על מגן דוד בהלם, "מגן דוד! אחי! אני חולה עליך!"

OUT
לפי דעתי זה כבר לא בסדר שהראיה שלי עדיין עובדת אחרי הכל זה כואב לי, וחוץ מזה שכל העניין הזה לוקח זמן (חצי שעה+ לא?) אז במצב הזה כנראה שכבר קונור לא יהיה מסוגל לראות לכמה דקות (אחרי הכל זה שורף לו כמו שמפו בתוך העיניים רק כפול בכאב)

OUT
אין בעיה מוריד, אז הדבר האחרון שאתה רואה לפני שאתה מתעוור זמנית זה ככה:
IN
קונור רואה את 3 נק' החום נפרדות. אחת מהן זזה, קטנה קצת. מתרחקת מהקיר. לאחר דקה בערך, גם השנייה זזה. בינתיים, הנק' שמופרדת מהשאר מתחילה להתקרב קצת.

"ב... באמת?" שואל מגן דוד בהפתעה ברורה "אני שמח לשמוע!" ואז הוא מרצין. "אם ככה אתם יודעים מה אני עושה." הוא לוקח נשימה עמוקה "יש לנו סיבה לחשוב שסכנה עלולה לצוץ בדירה שלכם. אני מבין שזה לא רגיל, אבל אם תוכלו להתפנות כרגע מהדירה ולהצטרף לנהג בשם ברמודה, מתחת לבניין, זה יכול לאפשר לי וליחידה שלי לדאוג לבריאותכם. אני מקווה שכל העניין לא ייקח יותר מדי זמן ותוכלו לחזור בקרוב."

"עבריין חופשי? וואו." הוא חוזר פנימה לרגע, וכשהוא יוצא שוב- ההורים שלו איתו. אמא שלו לבושה בחלוק בית שחור, יש לה שיער חום מקורזל ופרצוף זקן למדי. "מתי נוכל לחזור פנימה?" היא שואלת.

נטע הולכת בנוחות אל עבר הבית. היא עולה במדרגות ומצטרפת למגן דוד והחבורה בדירה.
"תוכלו לחזור פנימה כשנסיים, בינתיים החיים שלכם חשובים יותר.." נטע מסתכלת בחשדנות על האישה.
"לא ראית במקרה כאן מישהי? מחביאה מישהי? זה עניין של ביטחון לאומי!". היא אומרת.

"תן לעיניים שלך מנוחה." ממלמל מגן דוד בשקט בקשר. "אתה הגיבוי היחיד שלנו. אני משאיר את הקשר פתוח כדי שתוכל לשמוע." כך הוא אכן עושה. מגן דוד מתקדם מספר צעדים אל תוך הדירה בכיוון שבו דיווח פוקוס על חתימת החום של אשלי כוהן. ואז, הוא עוצר. מה עליו לעשות? "אממ... אש-" לא. זאב מוריד את המסיכה שלו ואיתה את מעוות הקול. כעת הוא נער בחליפה. "אשלי? את שם?"

"בהתחלה מה שרציתי היה לצוד אותך, להביס אותך ולהעמיד אותך לדין." הוא מודה "זו האמת. עכשיו אני מבין שאין לי סיבה לעשות את זה. ואם היה לי ספק כשהגעתי הנה שאולי את בכל זאת סתם רוצחת- את לא לקחת שבויים. עם הכוח שלך היית יכולה לעשות לנו מצב עם בן ערובה בקלות, אבל את רק ניסית לחמוק. מה אני רוצה עכשיו? לעזור לך. אני זאב גורנים, מגן דוד." הוא אומר ומביט בחברים משני צדדיו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה