• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Israel ESP- עץ משחק. (5/5)

מגן דוד נאנח לעצמו, ואז פותח את הקשר. "אם אתה היית רוצח ומישהו היה פורץ לך את הדלת, לא היית בורח? אתה חייב למצוא דרך לדבר איתה. אחרת אנחנו נוכל לנסות לתקוף אותה עם כל מה שיש לנו, אבל סביר מאוד שזה לא יעזור והיא פשוט תברח." לאחר שאמר את זה, מגן דוד פוסע אל המכונית ופונה אל ברמודה "תגיד, יש משהו שיכול לחסום את המטרה שלנו? אולי חולשה כלשהיא?"

מגן דוד פותח את הקשר: "כן, אבל אי אפשר להרביץ לרוח רפאים! אני מברר כרגע מה האופציות שלנו. מה שכן; אלכס, יש דיירים בקומות האחרות. אסור לנו לסכן אותם. תנסה בינתיים לגרום למטרה לחזור למקום ריק מאנשים. לא בכוח." הוא מדגיש. לאחר מכן הוא פונה שב לנהג שלהם, ברמודה: "טוב, זה רק משהו שרואים בקומיקס ובסרטים, אבל..." אנחה בוקעת מגרונו "אולי עופרת? לעופרת יש מוניטין כחוסמת דברים: קרני רנטגן, כוחות על... האם המשטרה יכולה להשיג מיכל בגודל כמה מטרים שעשוי או מצופה בעופרת?"

אלכס לוקח נשימה עמוקה. "הגיע הזמן קצת להסתכן."

הוא קם מהמקום משנה את הכפיל של עצמו ל..כלב פרוותי חמוד.
"אשלי?" הוא קרא.
"קוראים לי אלכס. אני בדיוק כמוך... באתי לעזור." אמר בקול והביט סביב בלחץ

"שמעתם?" ברמודה שואל את מכשיר הקשר, "הם מקשיבים." הוא מסביר, וחוזר לדבר דרך מכשיר הקשר, "אנחנו צריכים עופרת. כד או ארון או משהו מצופה במתכת הזו."
=
הדירה הזו גורמת לאלכס לצמרמורות. כאן נרצחו ההורים של אשלי, הוא יכול לראות קצת דם- או שזה הדמיון שלו? כנראה שכן. הוא מחכה כמה שניות, אבל אין תשובה.

OUT
אני מצטער, אבל יש לי שבוע עמוס קצת שכולל טיול שנתי. אני בהחלט אגיב, אבל זה יקרה כשיהיה לי זמן. מתנצל שוב. בכל מקרה כרגע אנחנו קצת מחכים למוריד שיגיב, כי מה שהוא יודע משפיע על מה שאלכס עושה.

"רעיון מטומטם, אלכס תעוף משם. ברצינות זאת רוח-רפאים.
אתה לא רוצה למות נכון? אני מהמר על זה שהיא הרגה את ההורים שלה בטעות"

"מגן דוד, אני רואה מספר נקודות חום, אין לי מושג מה זה חוץ מזה שזה חי......אני לא חושב שאחד מהם זה אשלי"

"ולא ראית במקרה לאן היא נעלמה?" שואל מגן דוד בתגובה, שאחריה מבט מודאג עובר מתחת למסיכה שלו. הוא מתחיל לצעוד במעלה המדרגות אל דירתה של אשלי כוהן. בדרך הוא פותח את הקשר שנית: "אלכס, קונור צודק. חשבתי על המשימה ולא על הביטחון שלך. אתה לא לוחם- צא משם."

מגן דוד מהרהר. האם הוא יכול להרשות לעצמו לאפשר דבר כזה? לסכן את חייו של חבר צוות שרואה בו מנהיג? ועם זאת, זו חייבת להיות החלטה שלו. "בסדר," הוא אומר בקשר "אבל יש לך הזדמנות אחת. אחרי זה אתה יוצא משם." "אני מעריך את האומץ שלו." חושב לעצמו זאב כשהוא מנתק את הקשר.

Out
כרגע באוטובוס בדרך חזרה מהטיןל השנתי
In
קונור מבין שאחת מנק' החום בקומה מעל היא אשלי. זה לקח לו זמן כי קשה להבדיל בין מרחקים עם ראיית חום, אבל נראה שאחת הנק' צמודה לקיר ומבודדת משאר הנק', שמקובצות יחד.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
כמעט 3 שנים שאנחנו משחקים מו"ד על בסיס שבועי, ופעם ראשונה שדמות נהרגה לנו, זו הדמות שלי.. אני מאושר
לפני שנה וארבעה ימים התחלנו את משחק הפורום המצוין של פרגרין השני -הצד האפל של הירח
בבקשה בבקשה לא שוב.
בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
חזרה