Dark Capt.Igal
פונדקאי ותיק
אוקי אני משתמש במשנהם אבל היום אני בעד תוכנה אחרת שגם אפשר לצ'וטט בה והיא Skype!!! !!!
עדי סגול העין אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:אה, ושכחתי לגמרי!
במסן אחרי שמתנתקים אי אפשר לשלוח לו הודעה, כי הוא לא יכול לקבל אותה, בגלל השיטת שליחה המטומטמת של MS.
אפילו קילובייט אחד של טקסט הם מתקמצנים לשים על השרתים שלהם!
זה גם מועיל, אם יש משהו שאני נהנה לדבר אתו בשבתות וחגים, אבל אני לא רוצה שהוא יזבל לי את השכל כל יום בבוקר (מכיר אחת כזאת), אני פשוט מנתק את המסנג'ר ושלום על ישראל...
חרא של חברה שלא יודעת להכין תוכנות?Online (והמבין יבין) אמר/ה:עדי סגול העין אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:אה, ושכחתי לגמרי!
במסן אחרי שמתנתקים אי אפשר לשלוח לו הודעה, כי הוא לא יכול לקבל אותה, בגלל השיטת שליחה המטומטמת של MS.
זה גם מועיל, אם יש משהו שאני נהנה לדבר אתו בשבתות וחגים, אבל אני לא רוצה שהוא יזבל לי את השכל כל יום בבוקר (מכיר אחת כזאת), אני פשוט מנתק את המסנג'ר ושלום על ישראל...
מסכים בהחלט. ול- ICQ, הרבה יותר קל לפרוץ. כולם מדברים על איך שהם פורצים לאיציק בלי שום בעיה.
ומה לעז*&^$ הבעיה שלכם עם מייקרוסופט?!
Wood-Elf אמר/ה:חרא של חברה שלא יודעת להכין תוכנות?Online (והמבין יבין) אמר/ה:עדי סגול העין אמר/ה:Wood-Elf אמר/ה:אה, ושכחתי לגמרי!
מסכים בהחלט. ול- ICQ, הרבה יותר קל לפרוץ. כולם מדברים על איך שהם פורצים לאיציק בלי שום בעיה.
ומה לעז*&^$ הבעיה שלכם עם מייקרוסופט?!
אפילו הוורד פרוץ. ><
הווינדוס שלך כל כך פרוץ שבלי להתחבר לאינטרנט אפשר להיכנס אליו!
לא סתם קוראים לזה חלונות!
תכלס יותר טוב היה לקרוא לזה DoorsWideOpen, אבל אז זה היה יותר מדי גלוי...
בכל מקרה - MSNM מלא באגים ופריצות, לעומת אייסי שאמנם יש בו באגים ופריצות, אבל הרבה יותר קטנות...
ד"א, אנשים מתלהבים מזה שהם פורצים לאייסי כיוון שלזה יותר אנשים מנסים לפרוץ... אבל לMSNM יותר קל...
צודק בהחלט.צל-אש אמר/ה:יותר אנשים מנסים לפרוץ לICQ כי המסנג'ר די חדש, עוד חצי שנה-שנה כבר לא יפרצו לICQ, רק מנסג'ר.
כי MS טחונה בכסף, וגם אם יתבעו אותה הכסף יסדר הכל.Online אמר/ה:שמתם לב שב-ICQ מותר להשתמש מגיל 13, וב-MSNM לא כתוב כלום על הגבלות גיל.
לא שזה נוגע אלי, אבל למה לדעתכם מנסים למנוע מילדים בני פחות מ-13 לדבר ב-ICQ, ובמסנג'ר לא?
אחת הסיבות לדעתי היא הבטיחות.
מה שאמרת די טיפשי, תחפש סיבות אחרות למה אייסיקיו לא טוב.Online אמר/ה:שמתם לב שב-ICQ מותר להשתמש מגיל 13, וב-MSNM לא כתוב כלום על הגבלות גיל.
לא שזה נוגע אלי, אבל למה לדעתכם מנסים למנוע מילדים בני פחות מ-13 לדבר ב-ICQ, ובמסנג'ר לא?
Online אמר/ה:שמתם לב שב-ICQ מותר להשתמש מגיל 13, וב-MSNM לא כתוב כלום על הגבלות גיל.
אמממ... רק טעות אחת... סדרת המחשבים של אפל (כרגע) נקראת Gx.\m/ Goom-wriagH \m/ אמר/ה:למי ששאל על MAC :
לMAC יש מערכת הפעלה של APPLE שהיא כידוע בין הנפרצות פחות מכיוון שהחברה לא מנסה
להשטלת על שוק המחשבים
רוב מחשבי הMAC הם מחשבים ייעודיים לעריכה גראפית ווידאו
וכאשר קונים MAC לא משלמים על מערכת ההפעלה.. היא לא דורשת תשלום על רשיון
והכל כלול בהתקנה הראשונית.... כולל ה כ ל
אני עדיין לא הצלחתי "לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי", למרות שעשיתי את התהליך חמישה פעמים.KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:עזוב את כל השטויות האלה נתחיל בזה שהMSN מבחינת מראה יותר טוב בסך הכל לא צריך לעשות הרשמה ענקית בשביל להשתמש בו וקוראים לו MSN