• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ICQ VS MSN

סטטוס
נעול לתגובות.
אוקי אני משתמש במשנהם אבל היום אני בעד תוכנה אחרת שגם אפשר לצ'וטט בה והיא Skype!!! !!!

קוולנה ודימון, הפסדתם.

לאייסיקיו יש בעיה לפעמים עם הפיירוול של הקיבוץ, בשליחת קבצים וכאלה, בגלל זה בעיקר מסנג'ר.

זה לא קשור.
לי יש בעיות עם הMSN והפיירוול... זה בגלל חוקים והתקנות לא נכונות בפיירוול. הבעייה שלי היא בדיוק "בשליחת קבצים וכאלה".
לכן אם הפיירוול עושה לך בעיות עם האיציק אז הבעיות בפיירוול והתקנותיו וחוקיו ולא באיציק, בדיוק כמו שאצלי זה עושה בעיות בMSN בגלל ההתקנות.

בנוגע לאיציק+פיירוול - אין לי מושג בגלל שבכלל אין לי איציק. אני שונא את התוכנה הזאת (זאת תוכנה למתלהבים ו-וו'ניקים) אני בכלל לא אוהב אף תוכנה מהסוג הזה אבל יש לי מסנג'ר ואני מתחבר אליו לפעמים כי זאת הדרך היחידה שלי לדבר עם בצל (חבר שלי שעבר לארה"ב וחוזר בסוף השנה).

שמעתי שמתלהבים שמים בחתימות שלהם משפטים טחונים מספרי פנטזיה מייגעים..

עדי סגול העין אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
אה, ושכחתי לגמרי!
במסן אחרי שמתנתקים אי אפשר לשלוח לו הודעה, כי הוא לא יכול לקבל אותה, בגלל השיטת שליחה המטומטמת של MS.
אפילו קילובייט אחד של טקסט הם מתקמצנים לשים על השרתים שלהם!

זה גם מועיל, אם יש משהו שאני נהנה לדבר אתו בשבתות וחגים, אבל אני לא רוצה שהוא יזבל לי את השכל כל יום בבוקר (מכיר אחת כזאת), אני פשוט מנתק את המסנג'ר ושלום על ישראל...

מסכים בהחלט. ול- ICQ, הרבה יותר קל לפרוץ. כולם מדברים על איך שהם פורצים לאיציק בלי שום בעיה.
ומה לעז*&^$ הבעיה שלכם עם מייקרוסופט?!

Online (והמבין יבין) אמר/ה:
עדי סגול העין אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
אה, ושכחתי לגמרי!
במסן אחרי שמתנתקים אי אפשר לשלוח לו הודעה, כי הוא לא יכול לקבל אותה, בגלל השיטת שליחה המטומטמת של MS.

זה גם מועיל, אם יש משהו שאני נהנה לדבר אתו בשבתות וחגים, אבל אני לא רוצה שהוא יזבל לי את השכל כל יום בבוקר (מכיר אחת כזאת), אני פשוט מנתק את המסנג'ר ושלום על ישראל...

מסכים בהחלט. ול- ICQ, הרבה יותר קל לפרוץ. כולם מדברים על איך שהם פורצים לאיציק בלי שום בעיה.
חרא של חברה שלא יודעת להכין תוכנות?
אפילו הוורד פרוץ. ><
הווינדוס שלך כל כך פרוץ שבלי להתחבר לאינטרנט אפשר להיכנס אליו!
לא סתם קוראים לזה חלונות!
תכלס יותר טוב היה לקרוא לזה DoorsWideOpen, אבל אז זה היה יותר מדי גלוי...

בכל מקרה - MSNM מלא באגים ופריצות, לעומת אייסי שאמנם יש בו באגים ופריצות, אבל הרבה יותר קטנות...

ד"א, אנשים מתלהבים מזה שהם פורצים לאייסי כיוון שלזה יותר אנשים מנסים לפרוץ... אבל לMSNM יותר קל...

Wood-Elf אמר/ה:
Online (והמבין יבין) אמר/ה:
עדי סגול העין אמר/ה:
Wood-Elf אמר/ה:
אה, ושכחתי לגמרי!

חרא של חברה שלא יודעת להכין תוכנות?
אפילו הוורד פרוץ. ><
הווינדוס שלך כל כך פרוץ שבלי להתחבר לאינטרנט אפשר להיכנס אליו!
לא סתם קוראים לזה חלונות!
תכלס יותר טוב היה לקרוא לזה DoorsWideOpen, אבל אז זה היה יותר מדי גלוי...

בכל מקרה - MSNM מלא באגים ופריצות, לעומת אייסי שאמנם יש בו באגים ופריצות, אבל הרבה יותר קטנות...

ד"א, אנשים מתלהבים מזה שהם פורצים לאייסי כיוון שלזה יותר אנשים מנסים לפרוץ... אבל לMSNM יותר קל...

אל תגיד לית אתה בטח משתמש בלינוקס?
או במערכת הפעלה אחרת, (טיגריס) למרות שאני לא מכיר עוד.
נושא הת'רד (חחח... פופאי) היה MSN VS ICQ ואתה בעצמך אמרת שיותר אנשים מנסים לפרוץ ל-ICQ, אז => ("מכאן נובע" להדיוטים שבכם. וזאת לא קללה) שיש סיכוי קטן יותר שיפרצו למסנג'ר.
ולגבי זה שהווידוס שלי פרוץ (איך ידעת? סתם) כרגע מיקרושופט (הטעות בכוונה) די שולטת בתחום של מערכות ההפעלה לדוגמא במשחקים: לינוקס תומכת בהם אבל הם לא. אני לא יודע איך זה על מחשבי המק, אבל יותר אנשים משתמשים בווינדוס, וגם ללינוקס יכולים להכנס אותם וירוסים ואותם פורצים.

יותר אנשים מנסים לפרוץ לICQ כי המסנג'ר די חדש, עוד חצי שנה-שנה כבר לא יפרצו לICQ, רק מנסג'ר.

צל-אש אמר/ה:
יותר אנשים מנסים לפרוץ לICQ כי המסנג'ר די חדש, עוד חצי שנה-שנה כבר לא יפרצו לICQ, רק מנסג'ר.
צודק בהחלט.
Online..האייסיקיו ותיק, לכן פורצים אליו הרבה, וזה ישתנה כאשר מסנג'ר יהפך גם הוא לותיק. בכל מקרה...זה לא משנה את העובדה שמסנג'ר יותר קל לפריצה.

שמתם לב שב-ICQ מותר להשתמש מגיל 13, וב-MSNM לא כתוב כלום על הגבלות גיל.
לא שזה נוגע אלי, אבל למה לדעתכם מנסים למנוע מילדים בני פחות מ-13 לדבר ב-ICQ, ובמסנג'ר לא?
אחת הסיבות לדעתי היא הבטיחות.

אז מה שאתה מנסה לומר הוא ש MSN מעודד ילדים צעירים למסור את הפרטים שלהם באינטרנט?

Online אמר/ה:
לא שזה נוגע אלי, אבל למה לדעתכם מנסים למנוע מילדים בני פחות מ-13 לדבר ב-ICQ, ובמסנג'ר לא?
כי MS טחונה בכסף, וגם אם יתבעו אותה הכסף יסדר הכל.

למי ששאל על MAC :
לMAC יש מערכת הפעלה של APPLE שהיא כידוע בין הנפרצות פחות מכיוון שהחברה לא מנסה
להשטלת על שוק המחשבים
רוב מחשבי הMAC הם מחשבים ייעודיים לעריכה גראפית ווידאו
וכאשר קונים MAC לא משלמים על מערכת ההפעלה.. היא לא דורשת תשלום על רשיון
והכל כלול בהתקנה הראשונית.... כולל ה כ ל

Online אמר/ה:
מה שאמרת די טיפשי, תחפש סיבות אחרות למה אייסיקיו לא טוב.

עזוב את כל השטויות האלה נתחיל בזה שהMSN מבחינת מראה יותר טוב בסך הכל לא צריך לעשות הרשמה ענקית בשביל להשתמש בו וקוראים לו MSN

Online אמר/ה:

יותר טוב, אני לא יכול שלא לגחך כשאני רואה את אחי בן ה-8 באיסיקיו.... :lol:

\m/ Goom-wriagH \m/ אמר/ה:
למי ששאל על MAC :
לMAC יש מערכת הפעלה של APPLE שהיא כידוע בין הנפרצות פחות מכיוון שהחברה לא מנסה
להשטלת על שוק המחשבים
רוב מחשבי הMAC הם מחשבים ייעודיים לעריכה גראפית ווידאו
וכאשר קונים MAC לא משלמים על מערכת ההפעלה.. היא לא דורשת תשלום על רשיון
והכל כלול בהתקנה הראשונית.... כולל ה כ ל
אמממ... רק טעות אחת... סדרת המחשבים של אפל (כרגע) נקראת Gx.
מערכת ההפעלה היא MacOS.
השם המלא הוא מקינטוש.
ולמי שלא יודע - MS גנבה מאפל תעיצוב, לא הפוך.

KING_Louen Leoncoeur אמר/ה:
עזוב את כל השטויות האלה נתחיל בזה שהMSN מבחינת מראה יותר טוב בסך הכל לא צריך לעשות הרשמה ענקית בשביל להשתמש בו וקוראים לו MSN
אני עדיין לא הצלחתי "לאמת את כתובת הדואר האלקטרוני שלי", למרות שעשיתי את התהליך חמישה פעמים.
ICQ לקח 3 דק'.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה