• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עולם האפלה חדשות הכרוז Hunter: the Vigil יצא לאור בג'נקון

יאפ, המשחק החדש בסדרת עולם האפלה יצא לאור סופסוף - Hunter, המשחק שמאפשר לכם לשחק (בעקרון) בני-אנוש שצדים יצורים על טבעיים.
להבנתי במשחק יש שלוש רמות של משחק:
- בודדים שמנסים להלחם כנגד כל הרע בעולם
- קבוצות וארגונים קטנים, שהתאחדו יחד כדי להלחם כנגד כל הרע בעולם
- ארגונים חובקי-עולם, שגם מספקים לכם טכנולוגיה מגניבה, תמיכה וכוחות על כדי לצוד מפלצות :-)

כרגע האנטר מיועד להיות סדרה מוגבלת של ספרים, כמו פרומיתיאן וכמו שציינג'לינג היה במקור.

hunter.jpg

חדש לך? כל המשחקים של white wolf הם ככה.
"זה לא משחק על לשבור את הראש לאנשים! זה משחק עמוק עם התלבטויות מוסריות! עכשיו, פנה לעמוד 66 כדי לראות רשימת כוחות שיאפשרו לך לשבור את הראש לאנשים."

דווקא קיבלתי השראה לרעיון מעוות למשחק מכל העיל:
לקחת את אותן דמויות, ולהעביר אותן ממשחק עולם האפלה אחד לשני - כלומר להתחיל מיני-מערכה של 3-4 סשנים בתור בני-אדם רגילים ב NWoD, אז להפוך לערפדים/אנשי-זאב/קוסמים/פרומתיאנים/פיות/ציידים.. כל אחד בתורו :)
זה אולי לא עובד לפי חוקי המשחק, אבל זה בהחלט יכול להיות מגניב (פארודיה יכולה לעבוד טוב :) )
אפשר לקרוא לזה
Salad: the Parody

PeskyTiger אמר/ה:
"זה לא משחק על לשבור את הראש לאנשים! זה משחק עמוק עם התלבטויות מוסריות! עכשיו, פנה לעמוד 66 כדי לראות רשימת כוחות שיאפשרו לך לשבור את הראש לאנשים."

אפשר לומר, אבל זה תלוי מה אתה משחק. אם אתה משחק ערפדים, לדוגמה, אז אתה שובר ראשים תוך כדי יללות בסגנון "אני בן אלמוות בלתי מנוצח שקולל להיות צעיר ויפה לנצח, או אלים, למה?!" ואם אתה איש זאב אז אתה שובר לאנשים ראשים תוך כדי יללות כגון "אני כוח בלתי מנוצח שקולל בכוח אל אנושי ושינוי צורה, או אלים, למה?!" וכמובן יש את המייג'ים, ששוברים לך את הראש ואז נאכלים בגלל הפרדוקס שהם יצרו, אבל בלי ליילל.

PeskyTiger אמר/ה:
יש בזה משהו.
הרי צריך להתחרות ב-Wizards איכשהו. :-P

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה