• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Goblins - קומיקס ד.נ.ד מעולה ברשת

yellow_acid אמר/ה:
לא... סתכל בספוילר מעליך.
איך אתם לא מזהים אותו?
טו מאץ', בקשר לנבואה, אם כבר פתחנו את זה יש לי תאוריה כבר כמה זמן:
נזכיר את הנבואה קודם:
אתה תמות בקרב נגד גמד אחר.
כשהנחש יהפוך לטרף שלך, חברים יהפכו לאויבים, ואהבה תתמלא בשינאה.
מינמאקס רוצה לנקום בקומפלינס אוף ניימס, ובשביל זה הוא רוצה את החפץ הקסום במבוך שהוא נמצא בו. אבל מצד שני החבורה של קומפליינס עזרו לקן (האשה\נחש). אם אתה זוכר, בסוף של הקטע של חבורת הגובלינים נגד קור (הפאלדין המשוגע) מישהו הופיע מולם... אני מנחש שזה מינמאקס, והגמד.
עכשיו אם לא היתה הנבואה היתי אומר שהם השתגרו שניהם בלבד (הרי אי אפשר להשתגר ביחד עם החפץ) וקן הלכה להחזיר את החפץ למולדת שלה. אבל בגלל הנבואה אני משער שמסיבה כלשהיא היא החליטה להשתגר איתם.
ואז אני מניח שהם יתחלקו מחדש ל2 קבוצות. לפי הנבואה הגמד צריך להיות נגד קן, ולמות בסוף נגד קור (או גמד אימתני אחר שעוד לא נחשפנו אליו). אז אני מניח שקן תעבור לצד של הגובלינים מסיבה כלשהיא, אולי כי הם ניסו להציל אותה ואת כל המפלצות השבויות בהתחלה. בשביל שזה יהיה קרב הוגן מינמאקס ישאר עם הגמד, הם ילחמו, ובשלב מסוים הגמד יבין שהוא טעה בזה שנלחם במפלצות ויחליט לעזור ולתקן את הטעויות שהוא עשה בזה שיקריב את חייו נגד קור בשביל שהחבורה תוכל לברוח.

התאוריה שלך נראית אפשרית ואני מאמין שקיימת האפשרות שזאת כוונת הכותב, אף שהופעת מינמאקס בגשר ההוא מול הגובלינים תהיה פעולה דיי צפויה.
בנוסף מדוע קור יפגע בגמד אם הגמד לא מסייע לרשעים (הוא נגד הגובלינים) והוא בעצמו איננו רשע (הוא כוהן שמטיל לחשי ריפוי)

בשביל זה המשפט האחרון שרשמתי...
אם אתה זוכר בקרב בבמחנה הגובלינים הגמד הרגיש רגשות אשמה על זה שהם חפים מפשע בשלב מסוים.
לפי הנסיבות ובמיוחד שהוא יראה את האכזריות של קור הוא יוכל להשתכנע בזה שוב בקלות, במיוחד שקן תיהיה שם ותצדד בגובלינים.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה