• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

Goblins - קומיקס ד.נ.ד מעולה ברשת

ironballs

פונדקאי ותיק
היי,
אם אתם לא מכירים את הקומיקס המצויין הזה - כדאי שתכירו:
http://www.goblinscomic.com

לדעתי הוא אפילו טוב יותר מ Order of the Stick,
צריך רק טיפה סבלנות לצלוח את 10 הדפים הראשונים (הם בשחור לבן) - ואז הוא משתבח ללא ערוך.

סתם כי גיליתי אותו לפני כמה חודשים, והייתי שמח אם מישהו היה מגלה לי על קיומו הרבה לפני כן.

אחד הקומיקסים היותר טובים. (בתכלס זה וoots השניים הכי טובים) והוא גם מתעדכן בערך שפעמיים בשבוע (ולא פעמיים בחודש כמו oots)

בקשר לoots, השמועה אומרת שהוא חולה אבל כל הזמן יוצאים פרקים, רק במרווחי זמן ממש לא קבועים (לפעמים יוצאים 3 יום אחרי יום ואז יש שלושה שבועות בלי כלום)
וזה לא אמור להיגמר.

קראתי גובלינס פעם, אבל אז הייתה תקופה של יותר מחצי שנה שבה יצאו בסה"כ איזה שלושה סטריפים חדשים שבהם לא קרה כלום - תחשבו OOTS רק עוד יותר גרוע. כמה זמן הוא כבר מוציא סטריפים בקביעות? אם הוא רציני יש מצב שאני אתעדכן...

כרגע הוא מנסה 2 דפים בשבוע, אבל 1 בחודש הוא ממלא מקום במקום דף כדי שהוא יספיק. נראה שהוא די רציני, זו העבודה שלו.

והדעה שלי בנוגע ללעקוב\לא לעקוב היא: תכניסו אותו לקורא RSS, ותקבלו את העדכונים כשהם מגיעים. זה הרבה פחות מעצבן כשהעדכונים מגיעים אליך במקום שאתה הולך אליהם. זה עובד לי נהדר עם מגוון וובקומיקים.

לOOTS יש תקופות שהכותב נעלם, כנראה מחלה, ואז חוזר, למרות שהקצב בדרך כלל טוב, מאז הקיקסטארטר הוא ממש זוחל. אני חושב שהוא ממש עמוס. רק תחשבו על הPDFים שהוא צריך להוציא... לפחות 6 אם אני זוכר נכון מהדף של הפרסים. זה המון עבודה.
וגובלינים תמיד היה איטי, אבל בחודשים האחרונים הוא ממש עלה על הגל ומעדכן מאד מהר.

לגבי אם זה יגמר,
אני קורא את 2 הקומיקסים האלו עוד מהתיכון, כיתה י', שזה בערך לפני 8 שנים אם אני מחשבן נכון... אם עד עכשיו הסוף לא נראה באופק ב2 הקומיקסים האלו, אני לא חושב שזה יגמר עד שהכותבים יחליטו שנמאס להם.

לגבי "GOBLINS", (אם עוד לא קראתם את הקומיקס אל תקראו את הספוילר) :
האם אני היחיד שלא רוצה ש-MINMAX ימות בדיוק כפי שאני לא רוצה שהגובלינים ימותו?

טיפה מאוחר מידי בשביל לקוות שהגובלינים לא ימותו, לא? (או שפשוט לא הגעת לקטע הזה?)
ולגבי מינימקס- אני די בטוח שזה המטרה של הכותבים. הוא התחליף לדמות הקומית אחרי שסניור קיקאסו נתפס, והוא דמות רשאית בקומיקס, שאמורה לעורר אהדה

כל אחת מהחבורות הראשיות - מינמאקס ושות', הגובלינים, והגובלינים האחרים - היא בעלת קו עלילה ראשי ואמורה לעורר אהדה. אני לא רוצה שאף אחד מהם ימות, וזו הכוונה, מן הסתם. למרות שפחות אכפת לי ממינמאקס, ובעיקר מעניינים אותי מת-נוראות ושאר החבורה שלו.

כרגע הדמות המגניבה ביותר היא ביסקוויט, ללא עוררין.

תגידו, מישהו זוכר את הנבואה מתחילת הקומיקס? מה שהגובלינית הזקנה אמרה לגמד... כשהנחש יהיה המטרה חברים יהפכו לאויבים... משהו כזה.
נראה לכם שנראה את זה מתגשם בשנה הקרובה?

לא... סתכל בספוילר מעליך.
איך אתם לא מזהים אותו?
טו מאץ', בקשר לנבואה, אם כבר פתחנו את זה יש לי תאוריה כבר כמה זמן:
נזכיר את הנבואה קודם:
אתה תמות בקרב נגד גמד אחר.
כשהנחש יהפוך לטרף שלך, חברים יהפכו לאויבים, ואהבה תתמלא בשינאה.
מינמאקס רוצה לנקום בקומפלינס אוף ניימס, ובשביל זה הוא רוצה את החפץ הקסום במבוך שהוא נמצא בו. אבל מצד שני החבורה של קומפליינס עזרו לקן (האשה\נחש). אם אתה זוכר, בסוף של הקטע של חבורת הגובלינים נגד קור (הפאלדין המשוגע) מישהו הופיע מולם... אני מנחש שזה מינמאקס, והגמד.
עכשיו אם לא היתה הנבואה היתי אומר שהם השתגרו שניהם בלבד (הרי אי אפשר להשתגר ביחד עם החפץ) וקן הלכה להחזיר את החפץ למולדת שלה. אבל בגלל הנבואה אני משער שמסיבה כלשהיא היא החליטה להשתגר איתם.
ואז אני מניח שהם יתחלקו מחדש ל2 קבוצות. לפי הנבואה הגמד צריך להיות נגד קן, ולמות בסוף נגד קור (או גמד אימתני אחר שעוד לא נחשפנו אליו). אז אני מניח שקן תעבור לצד של הגובלינים מסיבה כלשהיא, אולי כי הם ניסו להציל אותה ואת כל המפלצות השבויות בהתחלה. בשביל שזה יהיה קרב הוגן מינמאקס ישאר עם הגמד, הם ילחמו, ובשלב מסוים הגמד יבין שהוא טעה בזה שנלחם במפלצות ויחליט לעזור ולתקן את הטעויות שהוא עשה בזה שיקריב את חייו נגד קור בשביל שהחבורה תוכל לברוח.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה