• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים Exalted: Fair Folk

Engelous

פונדקאי ותיק
משגיח/ה בדימוס
כרגע קיבלתי אותו, ומה לומר - העסק נראה נהדר.
דף הדמות ממש שונה מדף הדמות הגנרי של אקזולטד, ומהעיון הקצר בספר נראה שיש לו הרבה פוטנציאל.
הכריכה ממש יפה [לא הציור שנמצא באמצע, אלא הכריכה כולה], והספר הוא ספר האקזולטד השני בגודלו [לאחר הספר הבסיסי], עם ספירת עמודים של 320.
בכל מקרה, בקרוב - סקירה לאורק, אני מניח.

תראו, קיבלתי את זה בערך לפני 5 שעות, והיה לי משחק באמצע, לא היה לי זמן ליותר מעיון מהיר :)
מבחינות מסויימות - זה ממש לא קשור לאקזולטד. מבחינות אחרות - זה משתלב בצורה נהדרת.
אני אישית לא חושב שאני אריץ את זה כחלק ישיר ממשחק אקזולטד, אלא כדבר בפני עצמו, בהשענות על העולם העשיר והכיפי של אקזולטד. או לחילופין - אשלב דמויות מתוך FF למשחק רגיל.
אבל עוד נראה. יש לי רשימת קריאה ארוכה למדי.

ובכן, אני כבר איפושהו לקראת אמצע הספר.
זה ממש ממש ממש מאגניב. אין לי מושג איך אני משלב את זה במערכת אקזולטד, אבל זה גאוני.
מה שכן - המכאניקות של Shaping Combat עושות לי כאב ראש. זה נראה מסובך מצד אחד, אבל נראה שכשאני אבין את זה זה יהיה ממש פשוט וכיפי.
אני הולך להריץ את זה, בשילוב כלשהו עם DA: Fae וצ'יינג'לינג, או את זה לבד, או משהו :D

נו ואני חשבתי שעד שאני אחזור מלונדון יהיה קצת יותר מידע 8)
איך הקסם שלהם ? כיצד הם משתלבים? האם הם קשורים גם לעיר השמיימית ולעולם התחתי ?
בקיצור, יאללה, ספר :)

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה