Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
שלום כולם וגם לך תורד'ק. אני חושב שהתכוונת למשחק הזה.
בכל מקרה רציתי לשאול האם הספר Discworld הוא ספר חוקים למשחק שנראה מעולה ושמו Disc world?
האם DISCWORLD ALSO היא הרפתקאה? או שזה סתם ספרי פנטזיה?
discworld הוא ספר של גרופס שמשתמש בעולם של עולם הדיסק, ובחוקים של גרופס.
בספר יש מידע על העולם בכלל, ובעיקר על העיר אנק-מורפק (לפי מה שאמרו).
discworld also הוא ספר על כוכב נוסף בעולם של עולם הדיסק, אבל לא על הדיסק. לכוכב קוראים xxxx.
זיפנאב, ששאל את השאלה הזאת בתור אורח לפני כמה זמן.
א'. מהאתר של GURPS, ראיתי קודם שהספר Discworld הנ"ל כולל גם את החוקים של GURPS הנצרכים כך שלא צריך קודם לקנות את GURPS. אני לא מכיר כמעט את GURPS אבל זה נחמד מצידם. אגב, אפשר להוריד את החוקים הבסיסיים של GURPS בחינם (זה מזכיר לי את הSRD אצל וויזארדז.)
כמו כן, לפי מה שהבנתי, Discworld Also זה פשוט הרחבה (היה כתוב על הספר שזה מוסיף ידע על עוד מקומות וכד'). לפי האתר, זה באמת עוסק ביבשת xxxx. על זה אני לא יודע יותר מדי כי אני גם לא קראתי ספרים של טרי פראצ'ט עם/על xxxx.
אה כן, ולפי מה שאני רואה מהאתר על Discworld Also, ניתן באמת להבין שזה הרפתקה. מאחר ואין לי את אף אחד מהספרים אז אין לי מושג. (אני גם לא משחק GURPS.)