• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

הנשגבים Custom Made Artifacts:

Darkemor

פונדקאי ותיק
היי כולם,
מאחר ויצרתי דמות למשחק של Idansh, ואיתה אף Artifact רמה 5, רציתי לפרסם אותו ולקבל קצת פידבק עליו.
בנוסף, אשמח אם כולכם תחלקו Artifacts שבהם הדמויות שלכם או של שחקניכם משתמשות.

--Darkemor

Daiklaves of Sapphire Dreams- Level 5 Hook Swords
Description
לכל אחת משתי החרבות, שתי ידיות אחיזה- האחת ישרה, מובילה ללהב, השנייה מתפצלת מן הקצה התחתון של ידית האחיזה הראשית, ומתחברת אליה חזרה בקצה העליון שלה.
ידית האחיזה הראשית עשויה Orichalcum עליו חרוט ציור מעשה ידי אומן של השמש, הזוהר באור כתום חזק. במרכזה של אותה שמש, Hearthstone ספיר-כחולה בוהקת באור רך. ידית האחיזה המשנית, לעומת זאת, עשויה מ-Starmetal ארגמני ברובה, מלבד בקצותיה, שם היא הופכת למתכת השמש המעוצבת ככנפי דרקון. להב החרב מגיע לאורך מטר ומסתיים בוו בצורת J המתעקל כלפי מטה. אותו להב מעוקל עשוי, אף הוא, ממתכת כוכבים ארגמנית ומסתיים בפיסה חדה וזהובה של מתכתו של ה-Unconquered Sun. בין להב החרב הישר לבין עיקולו, אנרגיה ספיר-כחולה מרחפת, פועמת עם פוטנציאל וחיות.
Background
בעידן הראשון, Golden Dreams of Utmost Clarity, Solar השייך לקאסטת ה-Zenith, ו- Sealer of Sapphire Pacts, Sidereal נבחרת Serenity, היו נאהבים. במשך מילניום, זוג הנשגבים התקרבו עוד ועוד זה לזו, אהבתם גדלה בכל יום שעובר. באותה תקופה, הגיעו נבחרי הכוכבים להחלטה- על נבחרי השמש להימחק מעל פני האדמה ועל דמי הדרקון לרשת את מקומם כשליטי Creation. ספייר, התנגדה חרוצות להחלטה זו, אך ללא הצלחה- ההחלטה נעשתה. הסידראלים, ביודעם על אהבת הזוג, ניסו להרוג את ספייר בטרם תוכל להזהיר את אהובה הסולארי. פצועה אנושות וגוססת, היא הצליחה להימלט והגיעה לביתו של דרימס- היא סיפרה לאהובה את כל אשר קרה, ונפטרה בשקיעת השמש. דרימס, אכול צער, זעם ויגון על מות אהובתו, לכד את מהותה של בת זוגתו ונשבע כי לא יאפשר לזאת ליפול חזרה לידיהם של נבחרי הכוכבים.
בזעמו, הוא הכניס את מהותה לזוג נשקים אדירים ומחליט כי ישתמש בנשק זה על מנת להשמיד את הסידראלים.
Crunch
ספייר, בהיותה אחת מן הדיפלומטיות הסידראליות המבריקות ביותר, מעניקה למשתמש החרב נוכחות אדירה (+5 Presence). בנוסף, בהיותה מומחית באומנויות לחימה סידראליות, היא מעניקה מחנה ומיכולתה למשתמש החרב (+5 Martial Arts). היות ובתוך זוג הנשקים פועמת מהותה של ספייר, ע"י תשלום של 10 Motes, משתמש החרב יכול לתת לחרבות תודעה משלהם לשאר הסצנה. תודעה זאת מאפשרת למשתמש החרב להוות שני משתתפים בקרב, משמע- לגלגל פעמיים Join Battle ולפעול בכל אחד מן התורות הנפרדים של החרבות, אך ב-Rate של כל חרב בנפרד. מאחר והסידראלים היו והינם חלק מן Heaven, וכחלק מתפקידם הם היו צריכים, לעיתים קרובות, לאכוף את חוקי גן עדן, בעבור תשלום של 5 Motes, משתמש החרב יכול לתקוף Gods ו-Elementals לשאר הסצנה, בנזק Aggravated, אפילו אם הם אבסטרקטים.

Speed: 4
Accuracy: +3
Damage: 6L
Defense: +4
Rate: 3
Tags: Martial Arts, Disarm.
Attunement: 10 Motes.

--Darkemor

קודם כל, הקטנוניות: הרוח של הסיידריאלים לא ייכנסו לחרבות. הם יתגלגלו לגוף חדש. אבל נתעלם מזה כי אפשר למצוא הסבר טוב.
השאלה שלי היא כזאת. איך לעזאזל זה הוגן או הגיוני שתקבל +5 גם לMA וגם לPresence, גם אפקט מיוחד, גם 6L נזק, רייט 3, speed 4, וכל זה רק ב10 מוטים לאטונמנט?

לא קצת הגזמנו?...

Dexter אמר/ה:
קודם כל, הקטנוניות: הרוח של הסיידריאלים לא ייכנסו לחרבות. הם יתגלגלו לגוף חדש. אבל נתעלם מזה כי אפשר למצוא הסבר טוב.
השאלה שלי היא כזאת. איך לעזאזל זה הוגן או הגיוני שתקבל +5 גם לMA וגם לPresence, גם אפקט מיוחד, גם 6L נזק, רייט 3, speed 4, וכל זה רק ב10 מוטים לאטונמנט?

לא קצת הגזמנו?...
לגבי הקטע עם גלגול ה-Exaltion- בדומה לעובדה שקיים כלא ל-Exaltions של Solars, החרב מתפקדת ככלא ל-Exaltion של Sideral.
לגבי הסטטיסטיקות של הנשק- אני מסכים שצריך להנמיך אותם קצת, אבל זה נעשה ע"י ה-ST.
לגבי היכולות שהנשק מעניק- קח בחשבון שאם אתה צריך להשתמש ב-10 Motes או 5 Motesבכדי להפעיל כל יכולת, ואתה גם ככה חייב לשלם 10 Motes בכדי לקבל את שאר הבונוסים, תוך 3-4 שימושים ה-Essence Pool שלך נגמרת.
בקיצור, זה חזק, כן, אבל השימוש מוגבל ביותר.

--Darkemor

לפי דעתי, לא יהיה כיף לשחק עם חרב כזו. היא קיצונית מדי: יש לה יכולות מוקצנות מאוד לכל כיוון, מה שנותן לך בעצם דרך אחת יחידה ומסוימת לשחק איתה תמיד. אני מאמין שעדיף ללכת על נשק פשוט ורגיל, כמו סכין, חרב או אפילו מחטים, ולהצליח להביא איתם בראש, בעזרת צ'ארמים כאלו ואחרים, בעזרת שימוש בהם בזמן הנכון והמתאים ביותר לאותו מצב.

אבל זה באמת לשיקולכם.
תהנו =]

Dexter אמר/ה:
לפי דעתי, לא יהיה כיף לשחק עם חרב כזו. היא קיצונית מדי: יש לה יכולות מוקצנות מאוד לכל כיוון, מה שנותן לך בעצם דרך אחת יחידה ומסוימת לשחק איתה תמיד. אני מאמין שעדיף ללכת על נשק פשוט ורגיל, כמו סכין, חרב או אפילו מחטים, ולהצליח להביא איתם בראש, בעזרת צ'ארמים כאלו ואחרים, בעזרת שימוש בהם בזמן הנכון והמתאים ביותר לאותו מצב.

אבל זה באמת לשיקולכם.
תהנו =]
תודה, נהנה :)
לגבי מה שכתבת, אני חושב שסתרת את עצמך- מצד אחד אתה אומר שיש לה יכולות מאוד מוקצנות לכל כיוון ומצד שני אתה אומר שיש רק דרך אחת לשחק איתה.
ההצעה שלך היא לא רלוונטית, מאחר והדמות שלי מתמקדת ב-Social Fu ולא בקרב, אך בו בזמן אנחנו משחקים אחד על אחד, לכן רציתי שהיא תוכל להסתדר לבד.
Idansh, אם אתה רוצה דוגמא ל-Artifact 5, תציץ בשיריונות והרובה שרשום ב-Wonders of the Lost Age- דברים מטורפים בדומה לנשק של הדמות שלי.

--Darkemor

הכוונה שלי בזה שהיא מוקצנת לכל כיוון היה גם בקטע השלילי. בכל מקרה, העובדה שאתם משחקים אחד על אחד (וגם הsocial fu, אבל פחות) משנה את כל התמונה. עכשיו זה הגיוני.

נקודה לממחשבה: אני הייתי ממליץ לך לחוות קצת חוסר אונים בהתחלה ולא להתחיל עם החרב הזאת, אלא לגלות אותה בהמשך או משהו כזה.

תהנו, אחלה חרב.

לדעתי אני מסכים עם דבריו של דקסטר בראשית הדף.
לדעתי הנשק יותר מדי חזק.
בקרב אתה גם תיהיה תותח אומנות לחימה (5+ או מיי גוד!!!).
וגם שתי חרבות ממש טובות ילחמו בשבילך.
וגם יש את האפשרות שאתה יכול להשתמש בחרב הזאת ולהיות תותח קרב פנים אל פנים.
וגם בלי שום קשר, עוד 5+ ועוד במשהו חברתי!!
תביאו לי את הנשק ואצא לכבוש את הקיסרות.

omerwiess אמר/ה:
לדעתי אני מסכים עם דבריו של דקסטר בראשית הדף.
לדעתי הנשק יותר מדי חזק.
בקרב אתה גם תיהיה תותח אומנות לחימה (5+ או מיי גוד!!!).
וגם שתי חרבות ממש טובות ילחמו בשבילך.
וגם יש את האפשרות שאתה יכול להשתמש בחרב הזאת ולהיות תותח קרב פנים אל פנים.
וגם בלי שום קשר, עוד 5+ ועוד במשהו חברתי!!
תביאו לי את הנשק ואצא לכבוש את הקיסרות.
אני מסכים עם Idansh- החרב מאוד חזקה, ללא ספק, אבל, כמו שאמרתי, מאוד יקרה לשימוש (בין אם זה הכוחות שעולים הרבה ובין אם זה ה-Commitment Cost של 10) והיא Artifact 5, היא נועדה להיות מטורפת. מאחר והדמות שלי לא ממוקדת בקרב, אני מבטיח לך שהדמות לא יכולה לשרוד בקרב כנגד הקיסרות. הייתי רוצה לחשוב שקישרתי הכל להיסטוריה של החרב, אז הכל כן קשור.

בכל מקרה, שוב- הייתי רוצה שתפרסמו כאן את ה-Artifacts שלכם (עם היסטוריה, מראה וקראנצ'), אם יש כאלו.

--Darkemor

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה